Oryx Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Fruit Twist demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fruit Twist

Producator

Oryx Gaming

Rating

3.4/5 - 28 voturi

Noi credem că ar trebui să încerci jocul de păcănele Fruit Twist gratis. De ce? Păi, tot noi credem că orice jucător ar trebui să încerce măcar o dată în viață un slot clasic, cu fructe. Asta se aplică și dacă ești un jucător nou. Sau chiar dacă nu te-ai mai distrat cu păcănele până acum și ești curios. Fruit Twist slot este pregătit pentru oricare din situațiile de mai sus și noi îți vom spune totul despre el în cele ce urmează!.

Iar dacă te prinde, poți să mai intri la noi. Avem o mulțime de jocuri asemănătoare cu cel care îl prezentăm astăzi. De exemplu, mai poți să dai un spin la Cheeky Fruits Split gratis pe Joc Păcănele.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95% 5×3 5 Scatter Runde Gratuite

Păcănele Fruit Twist gratis – un joc clasic, cu fructe noi

Așa-i că jocul de păcănele Fruit Twist gratis sună interesant? Așa și trebuie, deoarece acest joc a fost produs de furnizorul Oryx Gaming. Sigur ai auzit de el. Dacă nu, îți spunem noi. Unul din lucrurile pe care le apreciem la producător și pe care-l regăsim și în Fruit Twist free este inovația. 

Oryx Gaming și-a făcut un obicei din a lua formula păcănelelor de succes și a îmbunătăți-o. De data asta, a luat o păcănea cu fructe clasică și i-a adăugat un twist tropical. Vezi mai multe despre sloturi cazino asemănătoare în ghidul nostru!

Structura jocului de păcănele Fruit Twist gratis este una de clasică. Mai exact, de 5×3, adică 5 role și 3 linii. Liniile de plată al acestui slot sunt în număr de 5. Un alt aspect al jocului este că are o rată de plată foarte bună, de 95%. Toate elementele se combină pentru a forma o experiență incredibilă. Vei vedea exact despre ce vorbim de la prima rotire. Dar, până atunci, hai să vedem cum începi să joci!

Păcănele Fruit Twist gratis – cum se joacă?

Ești interesat de cum se joacă la păcănele Fruit Twist gratis? Noi suntem aici pentru tine! Îți vom prezenta pașii pe care trebuie să-i faci mai jos. Dar, înainte să începem, îți spunem că se joacă foarte simplu. Să vedem!

 • Pentru început, trebuie să alegi cât pariezi pe fiecare rotire. Vei face asta foarte ușor, cu un click pe afișajul din stânga-jos, cel cu albastru. Odată ce ai dat click, vor apărea două săgeți – una în sus, una în jos. Apasă pe cea cu vârful în sus pentru a crește pariul, iar pe cealaltă pentru a-l scădea.
 • Dacă ești fericit cu miza, rămâne doar să dai start la rotire. Pentru asta, trebuie să mai dai un click pe butonul mare și albastru, cel cu două săgeți. Odată ce l-ai apăsat, toate cele 5 role din păcănele Fruit Twist gratis se vor învârti și vor lua simbolurile cu ele.
 • Pentru când te plictisești să tot dai Spin la fiecare rotire, jocul de păcănele Fruit Twist gratis îți pune la dispoziție funcția de Autoplay. Adică, dai click pe micul buton atașat de Spin, setezi niște limite și gata! Rotirile vor decurge automat, fără să fie nevoie de vreo intervenție din partea ta. Poți să stai pe spate și să urmărești câștigurile.

Jocul de păcănele Fruit Twist gratis este, cu adevărat, simplu de jucat. Am putea chiar spune că este unul dintre cele mai ușoare de învățat păcănele de la noi. Interfața este foarte intuitivă, deci te vei simți ca acasă în scurt timp. Dar, hai să trecem la lucruri ceva mai interesante! Adică, simbolurile și plățile pe care le pot aduce acestea.

Păcănele cu fructe Fruit Twist demo – simboluri

După cum am menționat ceva mai sus, jocul de păcănele Fruit Twist gratis aduce ceva nou într-o formulă clasică. Sigur ai auzit de sloturi cu fructe până acum. Nu numai că ai auzit, dar ai și jucat câteva. 

Ei bine, Oryx Gaming a luat un astfel de slot și l-a modernizat puțin, iar acum acesta creează o atmosferă tropicală. Face asta cu ajutorul simbolurilor, pe care le vom prezenta mai jos, într-o listă, alături de plata maximă pe care o aduc. Hai să vedem!

 • Șeptarul – până la 10,000 de credite
 • Nuca de cocos și Pepenele – până la 500 de credite
 • Ananasul și Kiwiul – până la 200 de credite
 • Lămâia și Grepfruitul – până la 100 de credite

Vei obține plățile de mai sus dacă joci cu miză maximă păcănele Fruit Twist gratis și îți pică câte 5 simboluri identice pe o linie de plată. Dar, nu sunt toate. Jocul are și ceva speciale, de care vom vorbi în următoarea secțiune. 

Păcănele Fruit Twist gratis – simboluri speciale

Desigur, pentru a te distra cum trebuie în fiecare rundă a jocului de păcănele Fruit Twist gratis, trebuie să cunoști și simbolurile speciale. Sau, bine, simbolul special, pentru că este unul singur. Dar, chiar și așa, în lumea păcănelelor, orice specială e făcută să te ajute pe tine. Deci, și dacă este una singură, tot este de folos.

 • Scatter – în Fruit Twist free, printre toate fructele, vei zări și un diamant. Acesta este simbolul Scatter din joc și are puterea de a oferi plată oriunde se află. Deci, atât timp cât vezi 3 diamante pe ecran, te poți aștepta la un câștig. Cu simbolurile normale, ele trebuie să fie pe o linie de plată și așezate de la stânga la dreapta. Cu Scatter, poate fi oriunde, aranjat oricum.

Recapitulare păcănele Fruit Twist gratis

Am tot vorbit despre păcănele Fruit Twist gratis, dar oare ce am reușit să stabilim? Să vedem:

 • Jocul de păcănele cu fructe Fruit Twist demo este produs de Oryx Gaming;
 • Acesta este un joc clasic, cu o structură de 5×3 și 5 linii de plată;
 • Deține modul de joc Autoplay;
 • Este simplu de înțeles;
 • Are simboluri creative, care îți vor aduce câștiguri mari.

Unde joci Fruit Twist online pe bani reali?

Dacă ți-a plăcut să joci păcănele Fruit Twist gratis, atunci sunt șanse destul de mari să vrei să-l joci și pe bani reali. Iar asta e total normal! Mulți jucători încep cu jocul gratuit, testează păcănele, își fac strategii și după pariază cu bani. Pentru prima parte, Joc Păcănele îți stă la dispoziție oricând. Dar, dacă vrei să-ți pui banii din portofel la bătaie, va trebui să-ți alegi un casino online. 

Pentru asta, poți să te uiți pe lista de pe site-ul nostru. Acolo vei găsi o mulțime de operatori de top și bonusurile lor. Dar, dacă Fruit Twist online e scopul tău, atunci îți recomandăm să-l joci la Mr. Bit. Și îți spunem și de ce!

În primul rând, bonusurile sunt multe și avantajoase de la început. Apoi, ofertele speciale și turneele continuă distracția. Dar, printre cele mai importante caracteristici se află portofoliul de jocuri. Aici găsești peste 1,000 de păcănele, iar numărul este în continuă creștere. Unul din cele mai populare sloturi de la Mr Bit și care ne place și nouă este jocul de păcănele clasice Ultimate Hot.

Concluzii

Așadar, pentru a încheia, putem spune că jocul de păcănele Fruit Twist gratis este unul din cele mai bune când vine vorba de jocuri cu fructe. Deține și elemente moderne, iar structura este una caracteristică, ceea ce face jocul să fie unul foarte atractiv. Deci, dacă ești fanul fructelor și a tropicalului, încearcă păcănele 77777 Fruit Twist gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Tidal Riches
4.5/5 - 4 voturi
Smoking Hot Fruits
3.8/5 - 24 voturi
Bollywood Story
4.7/5 - 3 voturi
King Solomon’s Mines
4/5 - 7 voturi
Chicago
4.3/5 - 13 voturi
Indi
3.3/5 - 20 voturi