Relax Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Blackjack Neo free online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Blackjack Neo

Producator

Relax Gaming

Rating

4.2/5 - 6 voturi

Joacă-te Blackjack Neo gratis pentru a vedea ce-ți rezervă zeița Fortuna la cărți! Jocul cunoscut de blackjack, denumit și 21, se găsește și sub formă de video slot. Astfel, tot ce va trebui să faci este să vii la noi, pe Joc Păcănele, de fiecare dată când ai chef de puțină distracție moca.

Dacă după câteva ture de Blackjack Neo demo vrei să mai încerci ceva asemănător, poți testa Blackjack Twins and Crazy Twins Extended gratis. Este un joc casino online mai puțin complex, dar la fel de distractiv. Îl găsești și pe acesta pe site-ul nostru, tot free și fără download.

Blackjack Neo gratis – cum se joacă?

Jocul de Blackjack Neo gratis este perfect pentru începători, și nu doar pentru ei. Nu diferă foarte mult de alte oferte în stilul jocului 21. Deci, se aplică aceleași reguli ca la jocul clasic cu cărți.

Ai posibilitatea de a paria trei mâini în același timp, la același joc. Se folosește întregul pachet de 52 de cărți – care sunt alese la întâmplare de un sistem RNG al jocului Blackjack Neo online. Cărțile au propriile lor valori. Valetul, dama și popa au valori care se limitează la 10. În funcție de cărțile din mână, Asul valorează 1 sau 11 puncte.

Obiectivul jocului, conform oricărui ghid blackjack cu reguli, este să ajungi primul la 21 de puncte prin cărțile extrase și să bați mâna dealerului. La jocul de masă tip slot Blackjack Neo, dealerul este unicul tău oponent. Și nici măcar nu e unul real, cum e cazul locului live de blackjack.

Pași de joc Blackjack Neo free

Dacă ești începător, sperăm că rândurile ce urmează îți vor fi de folos. Iată cum se joacă o mână de Blackjack Neo gratis!

 1. Din dreapta, jos, alegi valoarea jetoanelor, adică pariul. Selectezi între jetoane de 1, 5, 25, 100 sau 500.
 2. Muți jetonul printr-un simplu click pe mâna pe care dorești să joci (poți folosi una, două sau trei mâini).
 3. Apeși Hit pentru a porni împărțirea cărților la Blackjack Neo demo. Dealerul împarte cărțile de la dreapta spre stânga. După distribuirea celei de-a doua cărți, dealerul își mai atribuie o carte cu fața în jos.
 4. Alegi să stai (Stand), să mai primești o carte (Hit) sau să dublezi.
 5. Vei câștiga dacă valoarea cărților tale la Blackjack Neo free este mai ridicată decât a dealerului, dar nu depășește 21.

Despre Blackjack Neo demo

Blackjack Neo gratis adaptează jocul fizic cu cărți la lumea virtuală. Fundalul de culoare verde amintește de masa fizică pe care se joacă de obicei jocuri cu cărți. Chiar și poziția acestora seamănă foarte mult cu cea din cazinoul fizic.

Ai voie să împarți mâna în două o singură dată pe rundă. Mișcările de joc ale dealerului sunt de adăugare a unei cărți la 16 puncte sau mai puține și poate să se oprească de la 17 puncte în sus.

La Blackjack Neo gratis ai voie să dublezi pariul, pentru a face lucrurile mai interesante. Mai adăugăm că obținerea unui Blackjack are cota de 3:2. Rata de returnare este foarte bună, de 99,6%, pentru posibilități ridicate de plată.

Blackjack Neo gratis – speciale

Jocul de cărți Blackjack Neo gratis are anumite caracteristici care te ajută dacă dorești să cunoști mai bine mecanicile sale. Pașii de joc prezentați mai sus reprezintă maniera simplă de joc. Totuși, când prinzi experiență, te vei putea folosi de mai multe funcții. Iată ce mai este disponibil!

 • Best move indicator – îți permite să vezi care ar fi cea mai bună mișcare pentru fiecare situație în care te afli la Blackjack Neo Relax Gaming. Dacă urmezi sfaturile primite, crește probabilitatea câștigului. Cea mai bună mișcare este indicată printr-o linie colorată în dreptul butoanelor de control. Acestea urmează strategiile de bază de la jocul de blackjack fizic.
 • Double – butonul Bet 2X permite dublarea pariului de pe masă. Ești limitat la tragerea unei singure cărți de joc la Blackjack Neo videoslot.
 • Double dark – crește anticiparea jocului prin prelungirea misterului cărților duble, care vor fi arătate ultimele.
 • Split – împarți cărțile dintr-o mână la 2. Primești o singură carte adițională.
 • Insurance – îți asiguri mâna împotriva unui potențial blackjack de la dealer.
 • Even money – apare când ai făcut blackjack. Primești 1:1 din pariu, indiferent dacă dealerul face și el 21 sau nu.

Unde joci Blackjack Neo online cu bani reali?

Ai devenit curios privitor la Blackjack Neo gratis și la posibilele câștiguri ce te așteaptă la mâinile pe mize reale? Pe Joc Păcănele te distrezi complet gratuit, iar în cazinourile online vezi cum îți joci mâinile pentru a câștiga bani reali.

Blackjack Neo online se găsește în cazinouri alături de alte sute de exemple interesante, unele din ele inspirate tot din jocuri cu cărți. Ce trebuie să faci este să te înscrii pe platforma cazinoului dorit, exemplu Netbet, pentru a avea acces la un sold cu bani reali. Apoi, dai drumul distracției la super păcănele și jocuri de masă online! 

Concluzie

Jocul Blackjack Neo gratis va fi super atractiv prin cotele bune pe care le are pentru victorie! Pentru că poți juca mai multe mâini în același timp, ai mai multe opțiuni de câștig. Ai șanse cu pariuri interesante, numai noroc îți mai trebuie, la fel ca la Classic Blackjack demo. Așadar, îți urăm distracție plăcută!

Alte sloturi


Slot of Madness
3.5/5 - 10 voturi
Dracula
3.1/5 - 10 voturi
Dark Queen
3.6/5 - 57 voturi
Cops n Robbers Millionaires Row
3.6/5 - 19 voturi
Aurora
4.3/5 - 6 voturi
Lucky Angler
4.3/5 - 3 voturi