joc responsabil winmasters

Joc Responsabil Winmasters

10 feb. 2022

Acest ghid joc responsabil Winmasters va lămuri numeroase aspecte pe care trebuie să le cunoști pentru a juca în siguranță. Rămâi cu noi pentru a vedea care sunt instrumentele care previn dependența de jocuri de noroc și ce poți face pentru a te distra fără griji! De asemenea, în continuare vom discuta și despre prevenirea utilizării acestor jocuri de către minori. 

Ofertă Exclusivă

Până la 1000 RON + 350 rotiri gratuite

Cod Bonus: WBONUS330

Ia bonusul de bun venit de la Winmasters și distrează-te! Cu această ofertă poți juca mult mai multe păcănele, cu bani mai puțini.

Profită acum!
jocpacanele noroc

Amintește-ți că nu ești singur! Dacă ai ajuns pe această pagină pentru că te confrunți cu probleme legate de jocurile de noroc, trebuie să știi că va fi bine. Alege una din metodele de contact Winmasters și cere ajutorul specialiștilor!

Joc responsabil Winmasters – informații generale

Prin joc responsabil Winmasters înțelegem metodele prin care operatorul oferă o platformă sigură de divertisment. Contrar opiniei populare, operatorii de jocuri de noroc pun pe primul loc siguranța jucătorilor și protejarea acestora de apariția dependenței. Prin toate instrumentele puse la dispoziție, cazinoul previne apariția unor comportamente nocive.

Putem cataloga instrumentele de la joc responsabil Winmasters în două categorii. Prima categorie se referă la opțiunile de limitare sau chiar închidere cont Winmasters. A doua se referă la oferirea ajutorului prin diferite măsuri și cu sprijinul unor organizații care consiliază. Acestea pot preveni apariția dependenței sau pot îndruma persoanele care au început să dezvolte adicție.

Joc responsabil Winmasters este o secțiune a platformei pe care o găsești în subsolul paginii. Aici sunt explicate și prezentate mai multe informații și sunt recomandate site-uri pentru sprijin și terapie.

H3: Citește secțiunea de Joc Responsabil Winmasters!

De asemenea, la joc responsabil Winmasters vei vedea că operatorul se concentrează pe trei factori: 

 • Siguranța jucătorului;
 • Siguranța jocurilor;
 • Protejarea jucătorilor de dependență.

Astfel, joc responsabil Winmasters contribuie la combaterea dependenței de jocuri de noroc, alături de câteva centre specializate. Nu trebuie să uiți că jocurile de noroc sunt doar pentru distracție! Depune bani calculat, profită de bonusuri și joacă-te! Și informează-te bine! 

La noi poți vedea mai multe despre rulaj Winmasters pentru a putea să retragi câștigul din bonusuri fără a întâmpina neplăceri. Citește cât mai mult despre jocul la casino în sine, despre bonusurile și ofertele pe care le iei, despre metodele de plată. Cu cât ești mai informat, cu atât vei juca mai responsabil!

Blocare cont Winmasters

În cazul în care simți că ai o problemă de adicție, poți folosi facilitățile de joc responsabil Winmasters. Acestea se găsesc în profilul tău de jucător și sunt următoarele:

 • Poți limita depunerile: ai la dispoziție opțiunea de a impune o limită la depunere. Aceasta poate fi zilnică, săptămânală sau lunară. Odată ce ai atins limita respectivă, nu vei mai putea efectua altă depunere în intervalul ales anterior.
 • Poți limita pierderile: complementară la facilitatea de a limita depunerile. Există și o limită de pierdere prin care, de la un anumit prag în jos, nu mai poți juca. Și aici poți impune limite zilnice, săptămânale și lunare.
 • Atenționarea timpului petrecut pe platformă: după o anumită perioadă petrecută pe platformă, vei fi atenționat că a trecut ceva timp de când te-ai logat.
 • Pauză/Time-out: instrumentele de joc responsabil Winmasters îți permit să faci o pauză. Vei avea contul blocat temporar. Poți stabili perioada de închidere cont Winmasters. Se va redeschide automat după expirarea acestei perioade.
 • Winmasters ștergere cont: se poate ajunge chiar și la ștergerea contului, deși în multe situații, aceasta este o măsură drastică. De aceea, trebuie să recurgi la ea numai atunci când situația o cere. Contul poate fi închis în orice moment și nu poți reveni la el.

Facilitățile descrise mai sus te ajută să-ți gestionezi timpul și bugetul mai bine. Acest lucru este util chiar și dacă nu ai vreo problemă de dependență. Este important să ții cont de timpul și de bugetul tău, astfel încât să nu îți afecteze alte laturi ale vieții.

Consiliere Winmasters și testări

Reducerea timpului petrecut sau închiderea contului reprezintă doar o parte din joc responsabil Winmasters. Chiar dacă îți vei închide contul, nu înseamnă că problema este rezolvată. Îți poți face cont pe altă platformă sau poți juca în agențiile stradale. De aceea, pentru a rezolva cauza, poți apela la aceste facilități. Vezi mai jos o listă scurtă cu organizații românești și internaționale!

 • Dependenta.ro
 • Gamblingtherapy.org
 • Gamcare.org.uk
 • Gamblersanonymous.org

Acestea conțin căi de contact pe care le poți folosi pentru a lua legătura cu specialiști. De asemenea, pe internet există și auto testări gratuite. Cu aceste chestionare poți vedea la ce nivel ești în privința dependenței de jocuri de noroc. Astfel, la joc responsabil Winmasters, există mult ajutor pe care îl ai la dispoziție! 

Joc responsabil Winmasters – protecția minorilor

Împiedicarea accesului minorilor este o altă prioritate la joc responsabil Winmasters. La fel ca orice alt operator de jocuri de noroc, există un proces de verificare a identității. La acesta este necesar să trimiți o copie după buletin. Fără această copie, contul tău de jucător are numeroase limite, printre care imposibilitatea de a face o retragere Winmasters.

De asemenea, îți mai sunt puse la dispoziție câteva softuri care filtrează platformele interzise minorilor. Acestea sunt: CyberPatrol, Contentwatch, Netnanny și Netmom.

Câteva sfaturi privind responsabilitatea în joc Winmasters

La sfârșit își oferim câteva sfaturi care te vor ajuta la joc responsabil Winmasters:

 • Stabilește-ți un buget și nu-l depăși! Jocurile de noroc nu trebuie să afecteze cheltuielile importante: alimente, facturi etc.
 • Nu te împrumuta și nu vinde lucruri pentru a juca jocuri de noroc online sau offline.
 • Joacă doar atunci când ești într-o dispoziție bună și nu ai consumat alcool sau alte substanțe.
 • Jocurile de noroc nu reprezintă o sursă de venit, ci doar una de divertisment. Nu uita că aceste jocuri sunt doar pentru distracție și nu pentru a te îmbogăți.
 • Dacă simți că nu joci pentru distracție și vrei neapărat să câștigi cât mai mult, completează un chestionar de autoevaluare a stilului de joc. De asemenea, poți apela la ajutor de specialitate.
 • Joacă numai pe platformele care funcționează legal. Detaliile despre societatea comercială și licență le vei vedea întotdeauna în partea de jos a site-ului.

Dacă vrei să treci prin înregistrare Winmasters, ține cont de toate cele de mai sus. Și nu uita să citești și secțiunea din site-ul cazinoului. Informația înseamnă putere!

Concluzii

Strategia de joc responsabil Winmasters este concepută de specialiști, astfel încât să existe un echilibru în tot. Jucătorii platformei se pot axa numai pe distracție cu cele mai bune jocuri și pariuri sportive. Operatorul oferă numeroase instrumente, precum blocare cont Winmasters și acces la site-uri de consiliere. De asemenea, cazinoul funcționează legal, cu licența ONJN cu numărul L1160650W000194, emisă la data de 29.06.2016.

Ține minte că toate limitele pe care ți le impui sunt pentru binele tău! Nu lăsa jocurile de noroc să-ți îngreuneze viața, ci tratează-le ca fiind pur divertisment. Prin joc responsabil Winmasters te poți asigura nu vei întrece măsura!