înregistrare Excelbet

Înregistrare Excelbet

7 mart. 2023

Pentru a juca online la păcănele pe bani trebuie musai să ai un cont la un cazino. În prezentul articol ne vom rezuma însă la prezentarea procesului de înregistrare Excelbet. Vei vedea ce pași trebuie să urmezi, cum treci prin verificarea contului și de ce este importantă, dar și alte informații utile.

Excelbet este un cazino destul de nou în online, deci adaugă mereu noi jocuri ca la aparate. Îl găsești și fizic, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca etc. Versiunea online ne oferă, fără îndoială, o sumedenie de avantaje. Primul este reprezentat de diversitate, care merge mână-n mână cu accesibilitatea. Pe scurt, poți să îți faci un cont Excelbet și ai acces la orice oră la sute de jocuri – păcănele, video slots, jocuri live, pariuri pre march și live, loto etc.

Înregistrare Excelbet: ce trebuie să știi?

În primul rând, e important să ții cont de faptul că poți trece prin procesul de înregistrare Excelbet doar dacă ai vârsta legală de joc. Trebuie să ai peste 18 ani pentru a putea juca jocuri de noroc online. Cazinoul verifică cu strictețe orice nou jucător tocmai pentru a se asigura că această cerință este respectată.

Procesul de verificare cont Excelbet, despre care vom vorbi mai pe larg în cele ce urmează, este esențial în promovarea și menținerea unui joc responsabil. Cazinoul poate cere oricând și alte documente pentru validarea identității, iar asta e un lucru bun. Așadar, în loc să privim verificarea KYC ca pe un impediment în calea distracției, ar trebui să-i vedem partea pozitivă: protejarea copiilor de un domeniu interzis lor.

Revenind la procesul de deschidere cont Excelbet, verificarea nu este obligatorie imediat ce ai acces la cont. Poate fi în cazul unor promoții, dar vei vedea asta specificată în regulament (dacă e cazul). Poți să îți validezi, de regulă, contul în cel mult 30 de zile de la înregistrare. Este o prevedere legală, iar cazinoul poate să îți interzică accesul la cont în caz că nu ai respectat-o.

Cum deschid cont la Excelbet?

Pentru a te bucura de o experiență frumoasă, este necesar să treci cu atenție prin toate etapele procesului de înregistrare Excelbet. Procesul de creare a contului este simplu, asemănător celui practicat de mai toți operatorii din online. Îți atragem însă atenția asupra unor lucruri:

 • Verifică mereu cu atenție informațiile pe care le-ai completat în formularul Excelbet înregistrare. Ai grijă să scrii corect datele introduse.
 • Setează-ți o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui. Și pe care nu o poate ghici nimeni.
 • Nu trimite copii după actele tale decât cazinoului, pe site-ul acestuia sau prin intermediul unei metode de contact Excelbet prezentată pe platformă.
 • Accesează bonusul de bun venit Excelbet doar după ce ai citit cu atenție Regulamentul acestuia. De asemenea, citește și Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului cazinoului.
 • Asigură-te că ai bifat toate câmpurile din formular. Datele tale sunt în siguranță la acest cazino deoarece este 100% legal. Totuși, dacă ai nelămuriri cu privire la acest aspect, poți solicita ajutorul echipei de suport la înregistrare Excelbet.

Creare cont Excelbet: care sunt pașii?

Pentru a trece prin înregistrare Excelbet trebuie mai întâi să ajungi de aici pe pagina cazinoului. Apoi, caută pe aceasta butonul de înregistrare – este, de regulă, în meniul de sus al site-ului. După ce dai click pe el:

 • Completează cu numărul de telefon și adresa ta de email. Ai grijă ca ambele să fie corecte, deoarece vei primi un cod de verificare.
 • Bifează secțiunile de Promoții și Termeni și Condiții. Apoi dă click pe Pasul Următor și introdu codul primit.
 • Completează cu restul informațiilor cerute: vârsta, sex, CNP etc. Aceste informații vor fi verificate în procesul de validare cont Excelbet.
 • Finalizează procesul și loghează-te în contul tău nou. Nu vei putea juca fără să faci o depunere. Dacă vrei bonusul de bun venit, asigură-te că ai făcut depozitul minim din Regulament.

Îți recomandăm ca după înregistrare Excelbet să bifezi și verificarea KYC. Așa nu vei avea limite la depuneri și retrageri. Plus că așa îi arăți cazinoului că ai intenții serioase și că ai vârsta legală de joc.

Deci cum trec prin verificare Excelbet?

După ce ai trecut de înregistrare Excelbet și ai acces la contul tău, accesează rubrica de verificare. Asigură-te că ai în dispozitivul pe care îl folosești o copie după cartea ta de identitate (buletin sau pașaport) și o dovadă a plății la utilități cât mai recentă.

Încarcă documentele în secțiunea specifică. Asigură-te:

 • Că pozele sunt color și clare.
 • Că dovada actului de identitate are toate colțurile la vedere. 
 • Că dovada locației (factura la utilități sau extrasul bancar) este din ultimele luni.
 • Că pozele încărcate au dimensiunile acceptate de platformă.

După ce ai bifat cele de mai sus, cazinoul va analiza datele furnizate în cel mult 3 zile lucrătoare. Vei primi apoi validarea contului Excelbet și vei putea să te bucuri de toate beneficiile noii locații online de distracție.

De ce este important să treci prin verificare cont Excelbet?

Am zis mai sus, în mare, de ce. Dar este nevoie să aducem iar în discuție subiectul, deoarece este unul delicat pentru mulți jucători. Așadar, îți recomandăm să treci după înregistrare Excelbet prin verificarea KYC pentru:

 • A arăta că ai vârsta legală de joc.
 • A demonstra că ești un jucător real.
 • A participa la promovarea jocului responsabil.
 • A elimina limitele la retrageri.
 • A putea să faci tranzacții fără impedimente.
 • A respecta normele legale, impuse de ONJN.

Înregistrare Excelbet: ce trebuie să mai știi?

Acum că știi care sunt pașii de înregistrare Excelbet și cum treci prin verificarea KYC, mai sunt câteva chestii de zis. Apoi te lăsăm să te distrezi în voie la păcănele preferate!

 • Poți face depuneri și retrageri Excelbet folosind doar valuta RON. Este important să știi asta, deoarece probabil vei dori să joci pe bani reali. 
 • După Excelbet înregistrare poți juca în mai multe secțiuni ale platformei. Cele mai populare sunt Cazinou și Sport. Și Cazinou Live Excelbet devine din ce în ce mai accesată, deci dacă îți plac jocurile live poți să-ți încerci norocul și aici.
 • La înregistrare Excelbet poți lua un super bonus de bun venit. Cazinoul modifică la câteva luni oferta la înregistrare, însă în general aceasta constă în multe runde gratis și bani bonus în funcție de cât depui.
 • Toate promoțiile au condiții. Cele mai importante sunt cele de rulaj – vezi rulaj bonus Excelbet ca exemplu! Dacă nu faci rulajul, riști să pierzi promoția și câștigurile pe care le obții din ea.

Concluzii

Am ajuns și la final! Sperăm că acest ghid de înregistrare Excelbet ți-a fost de folos. Din nou, procesul nu e complicat. Însă, dacă vrei să ai parte de o experiență bună, e musai să respecți niște cerințe și să fii responsabil. Oricând ai întrebări, poți apela cu încredere la ajutorul oferit de echipa de Relații cu Clienții a cazinoului. Vei vedea că e o platformă super, sigură și bogată în jocuri, pe care te poți distra de minune!