retragere online Superbet

Depunere și retragere Superbet

20 feb. 2022

Pentru a te bucura de cea mai plăcută experiență de cazino, trebuie să știi cum faci o depunere și retragere online Superbet. Și, pentru că noi vrem să te distrezi cât mai mult, îți vom spune totul despre acestea. În cele ce urmează vom vorbi despre care sunt metodele de plată, limitele acestora, la ce să te aștepți când faci prima tranzacție și multe altele.

Bonus de bun venit

Până la 1200 RON și 300 Rotiri Gratuite

Fă-ți cont la Superbet și ia bonusul de bun venit! Tot ce trebuie să faci este să depui și primești din partea cazinoului bani extra și free spins la păcănele.

Profită acum
jocpacanele noroc

Să faci o retragere online Superbet e foarte ușor. La fel și o depunere. Așadar, vei vedea că merită să iei și acel bonus de bun venit Superbet. Doar apeși pe butonul de mai sus, faci un depozit și, dacă ai noroc, după faci o retragere frumoasă. Pașii prin care faci tranzacțiile sunt foarte ușori. Vei vedea de ce în articolul ce urmează, deci hai să vedem cum faci o depunere Superbet și după vorbim de retrageri! 

Depunere și retragere online Superbet: informații generale

Poți efectua o depunere sau retragere online Superbet prin multiple metode de plată. Operatorul e foarte generos cu opțiunile din acest punct de vedere. Iar asta înseamnă că vor exista mai mulți clienți mulțumiți. Evident că poți efectua plăți sau retrageri în agenții, dar ai mai multe variante în online. După cum vei vedea în continuare, acestea sunt și mult mai convenabile.

Ca să poți face o retragere bani Superbet trebuie să ai un cont verificat. Acesta te va ajuta și la depunere, deoarece va introduce niște limite mai permisibile. Tot ce trebuie să faci pentru a-l revendica este să faci o poză după buletin și s-o încarci în cont. După, poți să depui destul cât să profiți la maxim de oferte, fie că ochești un bonus sport Superbet sau unul pentru cazino.

Depunere Superbet: cum o faci și ce metode sunt?

Înainte să faci o retragere online Superbet va trebui să faci o depunere. Pentru a putea scoate câștigurile, mai întâi trebuie să le ai. Deci, mai întâi depui, poate iei un bonus, te joci și câștigi. Dar, totul începe de la un depozit. 

Fie că vrei să faci o depunere minimă Superbet sau una mai consistentă, întâi trebuie să alegi metoda potrivită. Cele mai potrivite sunt cardul, Skrill, Neteller, Paysafecard și transferul bancar. La acestea se mai adaugă Revolut și TopPay. Acum că ai ales metoda, iată ce trebuie să faci pentru Superbet prima depunere: 

 1. Intri în contul tău, după care te duci la „Depunere”.
 2. Selectezi metoda, introduci suma și datele cerute.
 3. Dai click pe butonul galben, pe care scrie „Depunere”. Vei fi redirecționat către o pagină în care confirmi tranzacția.

Superbet depunere minimă: limite de depunere

Dacă înainte să faci o retragere online Superbet trebuie să faci o depunere, atunci trebuie să știi care sunt limitele. Te vei bucura să afli că, indiferent de metoda de depunere, suma cea mai mică pe care o poți încărca este de 20 RON. În agenții minimul e 1 RON, dar acum vorbim de online. Și că tot vorbim de online, hai să vedem care sunt limitele maxime!

 • Card bancar – 45,000 RON
 • Skrill – 45,000 RON
 • Neteller – 45,000 RON
 • Paysafecard – 20,000 RON
 • Transfer bancar – nelimitat.

Ai în vedere că, spre deosebire de unele metode de retragere online Superbet, la depunere toate opțiunile au un timp de procesare foarte rapid. Pe lângă asta, fiecare depozit este supus unui comision de 2%, impus prin lege. Procentul rămâne același, fie că e o Superbet depunere minimă sau maximă. Așadar, ia asta în calcul atunci când alegi suma.

Retragere online Superbet: metode de plată și pași

A venit vremea să aflăm mai multe despre retragere online Superbet. Când vine vorba de metode, sunt aceleași ca mai sus. Deci, dacă ai făcut un depozit prin card, poți să faci o retragere online Superbet tot prin această metodă. La fel și cu transferul bancar, Skrill și restul.

Deci, cum e mai ușor să faci o retragere online Superbet? Păi, depinde de tine. Cel mai ușor e să alegi o metodă pe care a-i mai folosit-o și pe care o cunoști. Totuși, nu strică să explorezi lucruri noi. De exemplu, poți să testezi viteza de procesare a unui portofel electronic precum Neteller. Dar, despre cât durează retragerea la Superbet vorbim mai încolo.

Atenție! Probabil ai auzit de termenul card Superbet. Ei bine, e posibil ca acesta să fie pentru programul de fidelitate. Deci, ai grijă pe forumuri. O retragere Superbet card se face doar pe un card bancar, nu pe unul de fidelitate. Acela e pentru participarea mai rapidă la promoții. 

Cum faci o Superbet retragere online?

Dacă știi să faci o depunere, atunci o retragere online Superbet e floare la ureche! Pașii sunt la fel de simpli. Hai să vedem!

 • Intri în contul tău și selectezi „Retragere”.
 • Bifezi metoda dorită și introduci suma pe care dorești să o retragi.
 • Apeși butonul galben final, apoi doar aștepți ca această retragere bani Superbet să fie procesată.

Asta e tot! E foarte simplu să depui o cerere de retragere online Superbet. Dar, înainte de toate, trebuie să te întrebi: „am folosit vreun bonus?”. Dacă da, atunci asigură-te că ai îndeplinit și toate condițiile de rulare bonus Superbet. Altfel, riști ca retragerea să fie anulată.

Retragere online Superbet: cât durează?

Dacă faci o retragere Paysafecard Superbet sau cu alte portofele electronice (ex. Skrill, Neteller), atunci vei primi banii în aceeași zi. Totuși, acest timp va crește la alte metode.

După ce ai apăsat butonul final, cum am precizat și în pasul 3 de mai sus, cererea ta de retragere online Superbet va fi procesată. E vorba de procesarea din partea cazinoului. Nu putem să-ți spunem exact cât va dura, deoarece depinde de mai mulți factori. Maximul la Superbet retragere online durată este, de obicei, de 2 zile. Apoi, odată ce a fost procesată, aceasta trece prin procedura specifică metodei.

De exemplu, dacă te întrebi cât durează o retragere la Superbet cu cardul bancar, atunci răspunsul e între 3 și 6 zile. În cazul transferului bancar, timpul poate ajunge la o singură zi. Unul din factorii care determină viteza este chiar suma. Hai să vedem care sunt limitele maxime!

Retragere online Superbet: limite minime și maxime

Orice retragere online Superbet este supusă unor limite. Retragerea minimă la oricare din metodele de plată online este de 20 RON. Valorile maxime pe care le poți retrage o dată sunt următoarele:

 • Card bancar – 200,000 RON
 • Skrill – 45,000 RON
 • Neteller – 45,000 RON
 • Paysafecard – 20,000 RON (dacă nu ai un cont paysafe 100% verificat)
 • Transfer bancar – nelimitat.

Menționăm că, dacă vrei să scoți bani prin mai multe metode de plată în aceeași zi, maximul de retragere online Superbet este, în total, de 45,000 RON.

Concluzii

Să bagi bani în cont printr-o depunere sau să-i scoți printr-o retragere online Superbet este extrem de ușor. Poți să o faci chiar de pe mobil, folosind Superbet app! Dar, ce metode folosești și cum o faci rămâne alegerea ta. Noi vrem doar să-ți urăm mult noroc la păcănele și distracție plăcută!