shining crown maxbet

Shining Crown Maxbet

  martie 10, 2022

Dacă îndrăgești jocurile de păcănele celebre, atunci ai ajuns exact unde trebuie. În acest articol îți prezentăm Shining Crown Maxbet, un slot popular marca EGT. Află cum joci la el pe bani la cazino Maxbet și toate detaliile de care ai nevoie pentru distracție și câștiguri maxime!

La noi ai șansa să încerci și versiunea demo a jocului. În acest fel vei vedea din proprie experiență toate funcțiile jocului și îți vei putea face strategii. Așadar, joacă și tu Shining Crown gratis pe Joc Păcănele! Alături de acesta, ai la dispoziție alte jocuri free de la EGT, precum: Burning Hot, 20 Super Hot, 30 Spicy Fruits, 40 Hot & Cash, 40 Super Hot și lista poate continua. 

Shining Crown Maxbet, un joc ideal dacă vrei câștiguri mari

Cu Shining Crown Maxbet vei da spin după spin datorită coroanelor sale care îți aduc plăți excelente. Designul retro, combinat cu o grafică impecabilă, fac ca jocul să fie mereu în topul preferințelor jucătorilor. Am spus despre slotul Shining Crown Maxbet că este unul clasic, deci este ușor de intuit structura de 5×3. 

Păcăneaua are 10 linii de plată fixe și un coeficient RTP excelent, de 96,37%. Acesta este peste media industriei, ceea ce îl face preferat pentru jocul pe bani reali. Despre slotul cu miză adevărată vom vorbi imediat, într-un alt capitol. Vom aminti, desigur, și de bonusul pe care poți să-l iei la cazino dacă încă nu ai un cont.

Cum plătește Shinning Crown Maxbet?

Deci, dacă ai de gând să joci Shining Crown Maxbet, iată ce trebuie să știi despre simbolurile de bază!

 • Șeptari: oferă până la 100.000 de fise;
 • Struguri și Pepeni: până la 14.000;
 • Clopoței: până la 4.000;
 • Cireșe, Lămâi, Prune și Portocale: până la 3.000.

Aceste plăți sunt pentru miza maximă de 200 de fise. Așadar, poți vedea că jocul este foarte generos în ceea ce privește câștigurile.

Specialele la jocul Maxbet Shinning Crown?

Shining Crown Maxbet are plăți excelente și datorită funcțiilor sale speciale. Fiind un joc cu coroane, acest simbol are un rol foarte important. Hai să vedem care sunt aceste speciale!

 • Simbolul Coroană: apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Înlocuiește simbolurile jocului. Se extinde pe rolele pe care apare atunci când poate genera plăți.
 • Gamble: după orice rundă câștigătoare poți juca suma câștigată la funcția de risc. Ghicește culoarea cărții (roșu/negru) aleasă din pachet pentru a dubla plata. Vei pierde suma dacă nu alegi corect.
 • Jackpot: se declanșează aleatoriu în timpul jocului și poți câștiga un jackpot progresiv. Sumele jackpotului din Shining Crown Maxbet sunt afișate în partea de sus și fiecare este reprezentată de o suită. În mini jocul jackpot alege cărți până când 3 suite vor fi de același fel. Vei primi suma aferentă acestei suite.

Cum joci la Shining Crown Maxbet?

Să joci Shining Crown Maxbet este simplu ca bună ziua! Poți testa jocul și demo, dacă ai cont, dar cel mai bine-ar fi să joci pe bani. Asta pentru că păcăneaua plătește bine și des, plus că-ți oferă distracție pe cinste cu specialele sale. 

Maxbet logo
Bonus Cu Depunere

2 x 100% Până La 1000 RON + 100 Rotiri Gratuite

Procesul de înregistrare Maxbet este ușor de îndeplinit. Pentru a începe aventura, urmează pașii:

 1. Dă click pe Profită acum din caseta de mai sus. 
 2. Vei ajunge pe pagina de bonus Maxbet. Dă click pe butonul de înregistrare.
 3. Completează formularul cu datele tale reale, corecte.
 4. Finalizează înregistrarea prin confirmarea pe adresa de email.
 5. Treci prin procesul KYC. Încarcă în cont documentele cerute.
 6. Fă o primă depunere și ia bonusul de bun venit. 
 7. Acum caută păcăneaua Maxbet Shining Crown și începe să câștigi. 

Slot Shining Crown Maxbet – cum joci, mai exact?

Pentru a juca Shining Crown Maxbet, caută păcăneaua pe site-ul cazinoului. Accesează meniul de pe platforma online, secțiunea Sloturi. Poți alege apoi EGT din bară sau poți tasta numele jocului în caseta de căutare. 

După ce ai găsit pe site-ul Maxbet Shining Crown, începe să joci efectiv:

 • Ține cu mouse-ul/ degetul pe joc și vei vedea că ai opțiunea demo sau pe bani. Alege ce vrei.
 • Setează pariul și pornește o rundă la Shining Crown Maxbet cu cele 5 butoane din partea de jos. Ai la dispoziție valorile 10, 20, 50, 100 și 200.
 • Pentru a porni runda poți apăsa și butonul mare din partea din dreapta, reprezentat de săgeți circulare. Deasupra acestuia găsești butonul de joc automat.
 • La o rundă câștigătoare, lângă butonul de spin poți intra în mini jocul de dublaje de la x2 sau poți încasa câștigul.
 • În colțul din dreapta jos se află butonul de meniu. Acesta conține și secțiunile de informații. Citește și află și mai multe!

Concluzii

Slotul Shining Crown Maxbet este unul de bază pentru mulți jucători. Dacă te gândești la păcănele cu coroane, acesta este întotdeauna primul pe listă. Mai mult decât atât, se vede foarte bine de pe mobil sau tabletă. EGT își optimizează mereu jocurile pentru a se adapta navigării de pe aceste dispozitive. Succes la câștiguri MAXime cu Shinning Crown online!