cerinte rulaj vlad cazino

Cerințe rulaj Vlad Cazino

26 apr. 2019

Cum să treci de rulaj

În articolul de astăzi îți prezentăm sfaturi utile pentru a trece mai ușor peste seria de cerințe rulaj Vlad Cazino pentru bonusul de 125% până la 999 RON + 101 de rotiri gratuite.

Dacă ai citit câteva dintre articolele noastre recente, cu siguranță ai aflat deja că înregistrarea la Vlad Cazino îți poate aduce un bonus foarte avantajos atunci când te decizi să faci prima depunere. Dacă încă nu te-ai înregistrat la acest cazino online, ca să fii sigur că beneficiezi de cea mai avantajoasă ofertă bonus, înregistrează-te dând click pe unul dintre butoanele de pe site-ul nostru către Vlad Cazino.

Astfel, dacă te înregistrezi la acest cazino prin link-ul de pe site-ul nostru, vei avea parte de un bonus în valoare de 125% și 101 de rotiri gratuite atunci când te decizi să depui bani în cont pentru prima dată. E un bonus foarte bun pentru momentul când tocmai te-ai înregistrat și vrei doar să-ți dai seama cum funcționează platforma și ce jocuri oferă.

Bonus Exclusiv

125% până la 999 RON + 101 free spins

Ce sunt condițiile de rulaj Vlad Cazino?

În cazul în care nu ar exista reguli de acest tip, jucătorii ar putea să “trișeze” foarte ușor, furând astfel banii cazinourilor – de exemplu, oricine ar putea să se înregistreze, să revendice un bonus de 1000 RON și să-l retragă imediat, fără să joace deloc la cazino.

Cerințele de rulaj sunt reguli practicate de către cazinourile online atunci când acordă jucătorilor bonusuri, pentru a păstra un minim avantaj de partea casei. Aceste reguli se referă la suma totală pe care va fi nevoie să o pariem înainte ca bonusul pe care l-am primit să poată fi retras.

O astfel de situație ar fi, desigur, imposibil de imaginat, și ar face cazinourile să intre în faliment în doar câteva ore.

Să luăm un exemplu simplu pentru a ne face o idee mai bună despre cum funcționează aceste cerințe. Dacă un cazino online acordă unui jucător un bonus de 100 RON la care se aplică cerințe de rulaj de 50x, asta înseamnă că acel jucător ar trebui să parieze suma totală de 50 x 100 = 5,000 RON înainte să poată scoată banii. Această sumă este, desigur, doar un exemplu, și așa cum vei vedea, cerințele de rulaj Vlad Cazino sunt mult mai ușor de realizat.

Cerințe rulaj Vlad Cazino bonus depunere de 125% până la 999 RON

bonus cerinte rulaj vlad cazino

Așa cum am menționat mai sus, atunci când faci prima ta depunere, te vei bucura de un bonus de 125% în limita a 999 RON. Asta însemnă, mai exact, că dacă tu depui 100 RON, de exemplu, primești un bonus de încă 125 din partea echipei Vlad Cazino și poți astfel să joci de 225 RON! E o ofertă foarte bună pentru că îți dublează, practic, depozitul, iar mai mulți bani sunt întotdeauna bine veniți atunci când tocmai ne înregistrăm la un cazino online. Citește și ghidul despre cum revendici un bonus Vlad Cazino!

Pentru acest bonus se vor aplica condiții rulaj Vlad Cazino de 35x, deci va fi nevoie să rulezi de 35 de ori bonusul pe care îl primești ca să îl poți retrage. Pe scurt, dacă depui 100 RON și primești un bonus de încă 125, va trebui să joci în total de 35 x 125 = 4375 RON.

Dacă ești familiar cu condițiile de rulaj de la alte cazinouri, sigur ai observat deja că Vlad Cazino are cerințe de rulaj foarte mici. Cu puțină perseverență, nu e deloc greu să reușești să le îndeplinești și să retragi bonusul. Trebuie să ai în vedere faptul că sloturile vor contoriza în proporție de 100% în calculul rulajului, jocurile de masă și video vor contribui cu numai 10%, și jocurile de bingo, atenție, 200%! Deci dacă joci la sloturi suma de 50 RON, se contorizează că ai rulat 50 RON, iar dacă joci la bingo 50 RON, se va contoriza suma de 100 RON!

Cu toate astea, trebuie să știi și că la jocurile de cazino cerințele de rulaj sunt puțin mai mari, mai precis de 50x. Sfatul meu este să joci la sloturi sau bingo dacă vrei să atingi cât mai repede rulajul minim.

Condiții rulaj Vlad Cazino bonus 101 rotiri gratuite

În afară de bonusul de 125% despre care am discutat mai sus, vei mai primi și 101 de rotiri gratuite tot atunci când faci prima depunere, mai precis în a doua zi lucrătoare. Vei putea folosi aceste rotiri la slotul Shining Crown.

Pentru aceste rotiri, cerințele de rulaj vor fi de numai 25x – adică trebuie să pariezi în total de 25 de ori banii pe care îi primești de pe urma rotirilor gratuite. Dacă aceste rotiri ți-au adus, să zicem, 100 RON, va trebui să joci suma de 2500 RON ca să poți retrage banii.

Trebuie să știi un lucru important și anume că ambele bonusuri sunt valabile pe o perioadă limitată de timp, deci asigură-te că te apuci de jucat de îndată ce primești bonusul. Ai timp destul în cele 30 de zile să rulezi banii necesari, dar să nu uiți să ții cont de acest aspect, pentru că ar fi păcat să pierzi bonusul.

Se pot îndeplini aceste cerințe rulaj Vlad Cazino?

Multă lume rămâne ușor speriată după ce află pentru prima dată despre aceste condiții de rulaj minim. Însă trebuie să știi că lucrurile nu sunt chiar atât de grave – există deja mai mulți jucători care au reușit cu succes să îndeplinească aceste condiții în mai puțin de 30 de zile și să obțină câștiguri foarte frumoase.

Trebuie să ții cont de un aspect important, pe care mulți jucători tind să îl neglijeze. În calculul rulajului minim, se vor contoriza atât câștigurile, cât și pierderile. Astfel, nu contează dacă la o mână câștigi 30 RON și la următoarea pierzi 30, pentru că se va contoriza că ai rulat un total de 60 RON, și ești astfel cu un pas mai aproape să poți retrage banii! Deci nu e important să câștigi toate mâinile neapărat, ci doar să fii perseverent și să rulezi banii încet și sigur.

Rezumat

Un alt sfat bun ar fi să te obișnuiești să adaptezi mizele în funcție de banii care ți-au rămas în cont. Astfel, dacă ai câștigat mai multe mâini recent și ai o sumă mai mare disponibilă, încearcă să mărești miza cu care joci, pentru că astfel atingi mai repede rulajul minim. Și invers, în cazul în care ai pierdut de mai multe ori și nu mai ai o balanță atât de mare, încearcă să micșorezi miza, ca să minimizezi pe cât posibilul șansele de a pierde o sumă mai mare.

Dacă vrei să joci la casino de pe mobil, am pregătit pentru tine și un ghid pentru Vlad Cazino Android și iOS.