cerinte rulaj betfair

Cerințe rulaj Betfair

6 iun. 2019

Cerințe de pariere pentru bonusurile Betfair

Cerințele de rulaj sunt de multe ori complexe, iar jucătorii amatori, neexperimentați, consideră dificil de înțeles acest concept. Cerințele de rulaj sau de pariere sunt obligatorii la toate cazinourile, atât la cele naționale, cât și la cele internaționale. Ele asigură un avantaj al casei și respectarea unor cerințe legale. Astăzi vei afla care sunt cerințele de rulaj pentru bonusul de bun venit de la Betfair și cum poți trece mai ușor peste ele pentru a-ți retrage câștigurile.

Atât agențiile online, cât și cele offline, impun condiții obligatorii pentru jucători, având mențiunile trecute în regulament, în secțiunea “Termeni și Condiții”. Dacă vrei să ajungi în topul celor mai de succes membrii online, nu ezita să joci la standarde înalte, respectând toate specificațiile din Cerințe Rulaj Betfair. Îți vei forma în timp un stil propriu de gambling, învățând când și cum să profiți de bonusuri și oferte, câștigând chiar și când norocul nu pare a fi de partea ta!

Bonus Exclusiv Betfair

100% pâna la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite

Fără a lungi prea mult așteptarea, cerințele de pariere pentru bonusul de bun venit de la Betfair sunt de 30x pentru suma primită. Spre exemplu, dacă depui 100 RON și primești 100 RON bonus, vei avea de pariat 100 x 30 = 3000 RON.

Jucătorii noi ar trebui să înțeleagă faptul că un bonus îți dă un avantaj în fața „casei”. Acea sumă extra îi permite unui player să ia mai multe riscuri sau să experimenteze fără ele, să joace mai agresiv, să testeze noi strategii sau, de ce nu, să caute jocuri noi, având libertatea de a face orice consideră că îi poate aduce un plus financiar, ori că îi va crește șansele de câștig (conform legii și regulamentului intern).

Spre exemplu, este mai bine să pariezi mult și să încerci să scoți cerințe rulaj Betfair mai repede sau să împărți bugetul? Deși părerile sunt împărțite, dacă nu te simți cu adevărat norocos sau nu ai o strategie bine pusă la punct, mai multe câștiguri mai mici sunt o idee mai bună.

Divizând bugetul în mai multe sesiuni de joc, nu numai că te poți bucura mai mult timp de experiență în sine, dar îți minimalizezi și șansele de a pierde. O sumă importantă pierdută îți poate consuma bugetul alocat pe o perioadă îndelungată și te poate scoate din joc ceva timp. Cu puțină răbdare și jucând responsabil, poți să îndeplineșți condițiile cerute și să retragi câștigul foart simplu.

De ce sunt importante aceste condiții rulaj Betfair?

În primul rând, jucătorii trebuie să înțeleagă că aceste condiții sunt o necesitate. Ele sunt reglementate de guvern prin taxele care sunt percepute operatorilor de Jocuri de Noroc și există pentru împiedicarea spălării de bani. Fără acestea, organizațiile criminale ar putea pur și simplu să depună sume de bani în contul unui operator și apoi să le mute în conturi personale fără absolut nicio piedică. Acestea ar fi motivate pe post de căștiguri provenite în urma winning-ului sau a premiilor online din gambling.

În al doilea rând, operatorii de Jocuril de Noroc, precum Betfair, nu sunt organizații non-profit. Angajații lor trebuie plătiți, costurile pentru spații de stocare, domenii, dar nu numai, trebuie și ele plătite. Condițiile împiedică un jucător să se înregisteze pe un site, să retragă bonusul oferit și apoi să se mute cu acesta la un alt cazino online și să repete această acțiune la nesfârșit. În cele din urmă, condițiile de rulaj ajută Agențiile să vină în permanență cu oferte tot mai competitive care le pot îmbunătăți major jucătorilor șansele de câștig. Deși nu pare la prima vedere, întregul sistem este în beneficiul jucătorilor, mai ales când sunt membrii unei Agenții de top, precum Betfair, unde premiile și concursurile speciale sunt oferite periodic.

Informații generale și aplicări practice pentru condiții rulaj Betfair

cerințe rulaj betfair bonus înregistrare

Cerințe rulaj Betfair (unul dintre cele mai populare Cazinouri pentru diversitate) reprezintă, de fapt, de câte ori bonusul trebuie rulat înainte ca suma finală să poată fi retrasă, în general fiind afișată sub forma 5x, 10x sau chiar 99x, reprezentând condiții minore, medii și majore. În foarte rare cazuri, ele pot lipsi, odată cu ele dispărând șansa creșterii câștigului final.

Spre exemplu, dacă bonusul este de 10 euro pentru o depunere de minim 10 euro și cerința să de retragere este de 10x bonus plus depunere, jucătorul trebuie să ruleze acea sumă inițială de 10 ori adică 10 euro (bonusul oferit) + 10 euro (cerință minimă a bonusului) = 20 euro x 10 (cerință de retragere a bonusului). Drept urmare, suma totală care ar trebui rulată ar fi de 200 de euro.

În general, aceste condiții se aplică și în cazul rotirilor gratuite. Odată ce jucătorul a îndeplinit rulajul, atât bonusul inițial, cât și orice câștiguri aferente, realizate în urma sesiunilor de joc, pot fi retrase printr-una dintre metodele de plată puse la dispoziție de către Agenție.

Bonusurile care nu au nicio cerință sunt simple. Dacă primești 10 rotiri gratuite care nu au condiții de rulaj Betfair, spre exemplu, orice câștig acumulat poate fi retras imediat, numai dacă îndeplinești suma minimă pentru retragere.

Uneori există și condiții de timp asociate cu cerințele pentru rulaj. Aici se cere ca bonusul și suma minimă să fie rulate într-o anumită perioadă, în caz contrar bonusul fiind pierdut.

Jucătorii nu ar trebui să uite că anumite premii nu sunt valabile decât pentru anumite jocuri sau moduri de joc, iar unele sunt valabile doar pentru sesiuni de mobil sau sesiuni live.

Poți evita anumite condiții rulaj Betfair?

Răspunsul este da, dar odată cu evitarea lor vine și evitarea bonusurilor, lucru care nu este sub nicio formă recomandat! Pe termen lung, benificiile bonusurilor sunt mult mai mari și efortul pentru ele merită. Valorea anumitor oferte, în raport cu cerințe rulaj Betfair, este sporită în cazul jocurilor cu Jackpot, unde orice sumă de bani în plus îți poate aduce câștiguri extraordinare.

Unul dintre cele mai apreciate bonusuri din ofertele făcute de către această Agenție este cel de Bun Venit, care se acordă pentru prima depunere. Valoarea sa este de 100% până la 1000 RON, plus încă 50 de rotiri gratuite, sub formă de FREESPINS.

Suma care va fi alocată în contul tău virtual trebuie jucată de 30 de ori.

Un aspect foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere este faptul că în acest ciclu sunt luate în calcul nu doar pariurile câștigătoare, ci și cele necâștigătoare, fiecare tip de joc având un procentaj de contribuție la îndeplinirea condiții de rulaj Betfair. Slot-urile contribuie cu o valoare de 100%, iar ruleta și BlackJack-ul cu doar 50%.

Cum poți beneficia de o experiență completă de Cazino online, profitând de premii?

Înainte de a lua orice premiu, nu trece cu vederea faptul că trebuie să-ți creezi un cont pornind de pe site-ul jocpacanele.ro. Pentru a-ți crea și verifica un profil de membru vei avea nevoie de o formă de identificare, ca să poți efectua o retragere. Citește și articolul nostru despre cum te înregistrezi la Betfair. Altfel, vei reuși să cucerești toți pașii, vei avea o sumă de bani în cont, dar nu o vei putea retrage, ceea ce poate fi foarte frustrant.

Calculele necesare pentru îndeplinirea condițiilor pot da bătăi de cap, în special începătorilor. Trece totul pe o hârtie la început dacă te ajută. Deși pare istovitor, face parte din lumea jocurilor și a pariurilor și este un pas prin care fiecare player trece dacă vrea să câștige mai mult sau să-și minimalizeze riscurile și implicit, pierderile, de timp sau de bani. O conexiune stabilă la internet și puțin timp e tot ce-ți trebuie pentru a putea începe. Depășește acești pași restrictivi în condiții rulaj Betfair și beneficiile vor merita într-adevăr, datorită câștigurilor de care vei putea să profiți ulterior.

Ca jucător ai dreptul și responsabilitatea de a fi infomat legat de orice ofertă existență pe site, asemenea regulamentului în viguare. Dacă informațiile referitoare la un bonus nu sunt suficiente sau nu le înțelegi din descriere, nu uita să treci și prin „Termeni și condițîi” sau FAQ, ori să folosești serviciul Relații Clienți. Despre condiții rulaj Betfair poți să te documentezi simplu și rapid, pe site-ul oficial al Agenției.