câștigători jackpot

3 câștigători jackpot 2023 – peste cine a dat norocul?

  decembrie 19, 2023

Cu toții ne dorim să devenim câștigători jackpot, asta e clar. Cu toate acestea, norocul nu bate la ușa noastră de fiecare dată. Cel puțin norocul cel mare. Dar pentru unii jucători acest lucru a fost posibil. Așa că astăzi vom împărtăși cu tine mai multe informații despre cât de mari au fost jackpoturile câștigate, la ce jocuri și cine s-a făcut cu o sumă gigantică de bani. Și, de asemenea, tot de la noi poți afla câteva sfaturi pentru jackpot la păcănele. Poate vei deveni și tu unul din marii câștigători, dacă nu ai fost deja!

Care sunt acei câștigători jackpot norocoși?

În continuare, vei primi toate detaliile pe care le vrei despre acei câștigători jackpot care s-au ales cu cele mai mari premii ale anului. Pentru că, de altfel, au mai fost și alți câștigători. Poți afla tu mai multe despre cine a câștigat un jackpot Favbet la noi pe site. 

Până atunci, îți spunem că jackpoturile pe care urmează să ți le prezentăm au fost acordate de cu totul alte cazinouri. Vorbim de Superbet, cu cel mai mare premiu al anului 2023, apoi de Casa Pariurilor și Betano, care au avut de oferit mai mult de un jackpot. Haide să vezi! 

Câștigător jackpot Superbet – 10.379.603 RON

Primul pe lista de câștigători jackpot este cel care a jucat la Superbet și a reușit să ia premiul grandios de 10.379.603 lei. Acesta este considerat cel mai mare jackpot din istoria României. Și ghici ce? Este un jackpot EGT, câștigat la Burning Hot, pe o miză de doar 0,80 bani. 

slot burning hot

Burning Hot

Burning Hot este un joc foarte atractiv de pacanele cu fructe și șeptari, în stil clasic. Jocul este produs de cei de la EGT, așa că ne putem aștepta din start la câștiguri mari. Joc Păcănele este prietenul tău cel mai bun în materie de sloturi ce generează câștiguri uluitoare. Îndrăznește să joci Burning Hot cu ajutorul unei oferte cu rotiri [..]

Surpriza și mai mare este că acest jackpot Superbet câștigat a fost în perioada sărbătorilor, deci clar sărbătorile jucătorului au devenit de o mie de ori mai frumoase. Persoana care a câștigat cel mai mare jackpot EGT din România lucrează în domeniul construcțiilor și nu poate spune că este un om superstițios, ci mai degrabă unul credincios. 

Ba chiar a reușit până acum să mai câștige de două ori și de aici tragem concluzia că pur și simplu este o persoană foarte norocoasă. Cu un an în urmă, în decembrie, câștigase 91.000 lei, punând atunci un bilet la fotbal. Deși încercase ceva diferit de păcănele, norocul tot a fost cu el. Apoi, după sărbători a mai câștigat încă 51.000 lei tot la Superbet.

Acest câștigător jackpot a menționat și ce va face cu banii, spunând că îi va cumpăra în primul rând o casă fiului său cel mare. Apoi își va renova el casa și va folosi banii pentru a avea grijă de cei doi copii mai mici ai săi. Iar, pe lângă asta, dorește să depună o sumă la o casă de copii, pentru a-i ajuta și pe aceia. 

Jackpot Casa Pariurilor câștigat – 2.811.018 RON

Următoarea persoană în seria de câștigători jackpot este un bărbat din Ploiești, care a câștigat tot un jackpot EGT. În luna mai a acestui an, norocosul a primit suma fabuloasă de 2.811.018 lei. Ce este cu adevărat interesant e că își făcuse cont Casa Pariurilor numai cu două zile în urmă și apucase să depună în jur de 500 lei. Ideea acum este că nu contează cât depui sau de cât timp joci, contează să ai noroc.

Acesta mai jucase înainte și la alte cazinouri și secțiuni, cum ar fi sport sau loto. Dar tot păcănelele i-au adus premiul cel mare, cu un spin de 50 lei. Înainte de a începe să joace, acesta a spus că nu se gândește niciodată că va câștiga ceva. Pur și simplu dă spin la păcănelele lui preferate, adică cele clasice cu fructe și șeptari, și se distrează. Joacă de peste 20 de ani, dar cu sume relativ mici, cel mai mare câștig de până atunci fiind de 10.000 lei. Dar nimic comparativ cu suma pe care a reușit să o dobândească acum.

Și acesta, ca jucătorul de mai devreme, a zis că își va cumpăra o casă pentru a nu mai locui în cea a părinților lui. Și o va ajuta pe o mătușă de-a lui pentru a nu mai depinde doar de pensia sa mică. De asemenea, speră ca această sumă de bani să nu îl schimbe.

Jackpot câștigat la Betano – 2.727.624 RON

Ultima persoană despre care vom vorbi din lista de câștigători jackpot 2023 este cea care a luat suma de 2,.727.624 lei de la Betano. Și aici este vorba despre un jackpot EGT la jocul de păcănele Burning Hot, cu un spin de 15 lei. Câștigul a avut loc pe data de 23 august, iar norocosul este un tânăr de 22 ani de Cluj. Acesta nu se consideră împătimit al jocurilor de noroc, ci doar un jucător constant, cu o experiență de doi ani și jumătate. În această perioadă de timp, el a depus în jur de 6.000 lei la casino, dar nici nu se compară cu suma pe care a primit-o înapoi. Cu banii câștigați acesta dorește să investească și să-și cumpere un apartament în Cluj, având în vedere că are deja o situație financiară bună.

Dar știai că Betano a tot avut bani de oferit câștigătorilor de jackpot în acest an? Până în luna august, au mai fost încă alți 4 norocoși care s-au ales cu sume colosale de bani.

  • Ianuarie 2023 – 5.524.336 lei
  • Aprilie – 2.695.961 de lei
  • Mai 2023 – 2.695.961 de lei
  • Iunie 2023 – 2.072.180 de lei

Concluzii

Acum că ai aflat despre acești câștigători jackpot este posibil să te simți și tu mai motivat să joci și să ajungi la un asemenea câștig. Dar nu uita că fiecare dintre ei a avut parte de noroc pur. Deci ar fi bine să nu uiți că un joc responsabil este cea mai bună soluție. Mult succes!