Casa Pariurilor Esports

Casa Pariurilor Esports – ce poți juca online

  iulie 9, 2021

Autor: Gabriel

Actualizat: 19 februarie 2024

Casa Pariurilor Esports este una din cele mai importante platforme de pariere unde iubitorii de jocuri video competiționale pot plasa mize. Competițiile derivate din jocurile video actuale aduc bani atât jucătorilor, cât și celor ce pariază pe rezultatele lor. Nu degeaba universul eSports învârte pe degete milioane de dolari cu fiecare turneu oficial.

Casa Pariurilor
Bonus Cu Depunere

Până La 2200 Rotiri Gratuite

Sportul electronic este listat la cele mai importante agenții de pariuri sportive, Casa Pariurilor Esports având o secțiune specială pentru asta. Dezvoltarea pieței de jocuri video competiționale, în care jucătorii pot forma echipe pentru a se confrunta unii cu ceilalți, a dus la apariția turneelor locale, regionale, dar și internaționale.

La evenimente speciale pe care poți paria la Casa Pariurilor Esports iau parte diferite jocuri multiplayer online. Bazele competițiilor de acest tip au fost puse la începutul anilor 1970, în America. De la „olimpiada de Spacewar” dintr-un campus s-a ajuns la turnee la care participă echipe de jucători profesioniști. Evident, aici intervii tu, pariind pe echipa sau jucătorul favorit.

Genurile des întâlnite sunt MOBA, shootere first-person, jocuri de lupte, cu cărți sau de strategie în timp real. Pe lângă ele, pe platforma Casa Pariurilor virtuale mai poți paria pe sporturi virtuale precum fotbal, curse de cai sau câini, curse de mașini sau moto.

Casa Pariurilor Esports: ce trebuie să știi?

Casa Pariurilor Esports este o secțiune de pe platforma operatorului de pariuri și jocuri de noroc cu același nume. Pe site o găsești în bara secundară, după ce apeși pe categoria Sport. De acolo, ai posibilitatea de a alege care joc te interesează. Momentan, sunt disponibile CS:GO, DOTA 2, LOL și Starcraft II. Vei vedea ce competiții disponibile ai, care sunt meciurile din fiecare turneu și cotele.

La Casa Pariurilor Esports miza minimă pentru meciuri este de 1 leu. Pentru un meci, miza maximă acceptată este de 500 de lei pentru majoritatea competițiilor.

După ce dai click pe meciul dorit, intri într-o nouă pagină eSports Casa Pariurilor unde poți selecta o cotă. Îți va apărea biletul pe care îl poți juca și câteva detalii. Acestea includ valoarea de plată pe care o completezi tu. Dedesubt vei vedea care poate fi câștigul tău dacă echipa selectată de tine este victorioasă.

Pe un bilet poți avea mai multe pariuri la diferite competiții și turnee. Poți plasa pariuri simple, sistem sau domino, în funcție de ce preferi. Pariurile pot fi plasate online sau în agenții. Cotele de pariuri 1 și 2 semnifică echipa gazdă și, respectiv, echipa oaspete.

CS:GO Casa Pariurilor

Unul din cele mai populare jocuri din lume, care apare și pe lista Casa Pariurilor Esports, este CS:GO. Counter Strike: Global Offensive există pe piață încă din 2012, devenind un adevărat colos când vine vorba despre competiții și turnee pe bani. Jocul first person shooter constă în formarea a două echipe de câte cinci combatanți. O echipă joacă rolul teroriștilor, iar cealaltă este formată din contra-teroriști. Primii plasează o bombă pe o hartă iar ceilalți încearcă să o dezamorseze.

Jocul are în jur de șapte hărți oficiale pentru circuitul profesionist de CS:GO. Regulile fiecărui turneu pot fi ușor diferite, dar, în general, se aleg trei hărți pe care joacă cele două echipe până una din ele obține 16 puncte. Poți depune bilete cu pariuri Esports Casa Pariurilor în timpul regulamentar, înainte de meci sau în timpul acestuia. Pariurile live pot fi făcute pe câștigător, scorul corect, handicap sau câștigătorul de pe fiecare hartă, printre altele.

DOTA 2 Casa Pariurilor

Din portofoliul Casa Pariurilor Esports nu lipsește DOTA 2. Nu degeaba e considerat cel mai premiat joc pe calculator din istorie. Acest MOBA are milioane de sponsori pentru competiții și, deci, premii consistente. Asta duce la apariția unui număr mare de echipe gata să lupte viguros pentru câștiguri. Două echipe formate din cinci jucători fiecare se luptă pe o hartă pentru a invada și distruge baza inamică. Sute de eroi cu abilități diferite devin avatarele lor.

La Casa Pariurilor Esports se găsesc diferite competiții internaționale. Pentru a plasa un pariu nu trebuie decât să alegi o cotă din cele două prezente și să o apeși. Vei putea plasa un bilet pentru câștigătorul partidei. Evident, nu poți face asta online dacă ai urmat pașii de înregistrare Casa Pariurilor.

În timpul competiției, când evenimentul e live, mai poți plasa uneori pariuri pe scorul final sau pentru echipa care va face primul kill, de exemplu. Dacă meciul se termină cu egal, pariul pe hartă se anulează.

LOL Casa Pariurilor

De pe Casa Pariurilor Esports nu lipsește LOL. League of Legends, așa cum este cunoscut, prezintă cea mai mare varietate de competiții locale, regionale și internaționale. Este un MOBA gratuit, la fel ca și DOTA2, existând, totuși, diferențe de grafică și skill între cele două. Practic, două echipe de câte cinci jucători se luptă să câștige baza inamicului, pe o hartă. Ei aleg dintre zecile de eroi disponibili.

În secțiunea Esports Casa Pariurilor există toate șansele să se găsească echipa ta preferată. Regulile sunt simple. Apeși pe meciul pe care dorești să plasezi un pariu și acolo poți alege pe care echipă pariezi. Întotdeauna una va avea șanse mai mari, deci o cotă mai puțin profitabilă. Asta înseamnă că pariul este unul sigur, iar veniturile tale nu vor crește mult. Mai pot fi plasate bilete și pe acțiuni pe bază de timp, la ora evenimentului, într-un timp bine definit, dar și pariuri pentru primul kill sau hartă.

Starcraft 2 Casa Pariurilor

Universul Starcraft este și el reprezentat la Casa Pariurilor Esports. Nu a mai primit un nou joc de câțiva ani buni, însă competițiile PVP rămân importante. Atât pentru echipe sau jucătorii profesioniști individuali, cât și pentru fanii lor sau cei care se uită la ei și văd o șansă la câștig.

Deci, doritorii pot plasa pariuri pe echipele favorite, în timpul regulamentar. Pot fi plasate pariuri pe hartă sau pe câștigător. În cazul în care rezultatul este egal pariul pe hartă devine nul. Dacă o partidă începe, dar nu se termină, sau dacă nu a fost determinat un rezultat, pariul e declarat nul.

Casa Pariurilor Esports: alte informații utile

La Casa Pariurilor Esports există posibilitatea de pariere prematch (unde alegi doar câștigătorul) și live, adică în timpul meciului. Cele mai importante sunt, bineînțeles, pariurile pe rezultatul final. Harta are un important cuvânt de spus în CS:GO sau Starcraft, de pildă.

Pe deasupra, secțiunea de pariuri Esports Casa Pariurilor oferă pariorilor înregistrați oportunitatea de a se uita live la meciuri. Pentru ca pariurile să fie valide, e foarte important să se respecte limitele de timp în care se plasează. Eventuale listări incorecte, amânarea sau înlăturarea unui meci pot duce la anularea pariurilor pe echipele participante.

Pariurile plasate pe Esports Casa Pariurilor după ora de începere a meciului sunt nule. Doar cele depuse înainte de startul meciului rămân valabile. În pauze sau între meciuri, poți face să treacă timpul mai repede cu jocuri de păcănele Casa Pariurilor.

Concluzii

Secțiunea Casa Pariurilor Esports se adresează celor pasionați de jocuri virtuale competiționale. Din fericire, LOL, DOTA 2, CS GO sau Starcraft II, jocurile din portofoliul operatorului despre care vorbim, au un public larg și continuă să se dezvolte. Cum procesul de pariere este simplu, nu îți rămâne decât să îți faci cont, urmând instrucțiunile în această privință de pe Joc Păcănele!

Autor