Calendarul Anului Nou

Calendarul Anului Nou Mr Bit

16 dec. 2021

Toată luna decembrie reprezintă un prilej de sărbătoare cu Calendarul Anului Nou Mr Bit. În acest articol poți vedea toate detaliile unei campanii promoționale extrem de avantajoase. Vom discuta despre modul de participare, ce premii te așteaptă și alte informații importante. În afară de acest calendar, te așteaptă și o promoție Crăciun Mr Bit extrem de atractivă!

Ofertă specială

Calendarul Anului Nou

Dă click pe butonul de mai jos și descoperă ofertele din Calendarul Anului Nou de la Mr Bit! În fiecare zi ai un nou bonus, până în 2022!

Profită acum
jocpacanele noroc

Promoția zilnică de Anul Nou

Înainte să începem să discutăm despre Calendarul Anului Nou Mr Bit, trebuie să amintim de promoția zilnică. Mai exact, pe lângă premiile pe care le vei putea lua de la calendar, în perioada 2 – 10 ianuarie 2022, fiecare nouă zi îți aduce un nou premiu. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 88 RON, după care mergi în pagina cu promoții și-ți revendici premiul. Apoi, doar repeți pașii în fiecare zi! Acum, hai să vedem care sunt premiile!

 • 2.01.2022 – vei primi 10 rotiri gratuite la jocul Booty Bay;
 • 3.01.2022 – vei primi 30 rotiri gratuite la jocul Congo Cash;
 • 4.01.2022 – vei primi 45 rotiri gratuite la jocul Fat Drac;
 • 5.01.2022 – vei primi 25 rotiri gratuite la jocul Sweet Bonanza;
 • 6.01.2022 – vei primi 20 rotiri gratuite la jocul Joker Troupe;
 • 7.01.2022 – vei primi 30 rotiri gratuite la jocul Eye of the Storm;
 • 8.01.2022 – vei primi 25 rotiri gratuite la jocul Mystery Museum;
 • 9.01.2022 – vei primi 30 rotiri gratuite la jocul Madame Destiny;
 • 10.01.2022 – vei primi 20 rotiri gratuite la jocul Booty Bay.

Sună bine, așa-i? Intră acum pe platformă și începe distracția! La Mr Bit începi anul așa cum se cuvine pentru orice iubitor de păcănele, adică cu rotiri gratuite pentru o mulțime de super jocuri!

Calendarul Anului Nou Mr Bit – cum participi?

Este foarte simplu să te bucuri de cadourile din Calendarul Anului Nou Mr Bit. Urmează pașii de mai jos pentru a vedea cum revendici bonusurile:

Dă click pe „Profită acum”

Apasă butonul „Profită Acum” pentru a deschide Calendarul Mr Bit. Astfel, ești direcționat pe pagina organizatorului.

Activează oferta

Mergi la ziua în curs pentru și apasă butonul „Activează”. Se va deschide fereastra „Promo” din profilul tău unde este afișată oferta.

Revendică bonusul

Poți vedea detaliile ofertei, iar apoi, după ce le-ai citit, apasă pe „Revendică bonus”. Fiecare ofertă poate avea pași puțin mai diferiți, deci nu îi putem preciza aici. Totuși, putem spune cu siguranță că aceștia sunt simpli!

În doar acești trei pași, te poți bucura și tu de Calendarul Anului Nou Mr Bit. Desigur, pentru a putea revendica promoția (sau orice altă ofertă), trebuie să ai un cont deschis. Procesul nu este deloc complicat. Trebuie să completezi un formular de înscriere cu câteva date personale și de contact.

După crearea contului și alimentarea acestuia cu bani, te poți bucura de toată oferta de jocuri ale organizatorului. Aici există o colecție impresionantă de păcănele Mr Bit, deci este chiar imposibil să te plictisești.

Premii zilnice Mr Bit – ce câștigi?

Câștigurile la Calendarul Anului Nou Mr Bit sunt atractive și diverse. În fiecare zi vei primi ceva inedit. Vei afla exact care este cadoul abia în ziua respectivă. La fel ca în spiritul sărbătorilor de iarnă, aceste cadouri sunt surprize. Totuși, putem intui ce sunt, cam la fel ca atunci când zgâlțâi cutia și încerci să-ți dai seama ce e după auz. Așadar, bazându-ne pe promoțiile precedente, tendințe și puțin zgâlțâit, am alcătuit următoarea listă:

 • Rotiri gratuite: probabil cel mai simplu bonus sunt rotirile gratuite. Poți primi zilnic câteva zeci de runde la un joc sau la mai multe jocuri. 
 • Bani bonus: poți primi ca bonus un procent din depozitul tău. De obicei, astfel de premii zilnice nu sunt la fel de mari ca un bonus de bun venit. Poți avea 50% din depunerea ta până în 100 RON. Tot este excelent, având în vedere că primești o sumă gratis pe care o poți rula în jocurile tale preferate.
 • Cashback: dacă ai o zi mai ghinionistă, poți primi înapoi o parte din pierderi.
 • Mini-turnee: ne așteptăm ca, în perioada Crăciunului și Revelionului, ofertele să fie mai complexe și mai atractive. Acestea pot include mini-turnee de câteva zile, în care chiar poți primi bani cash, fără condiții de rulaj. Turneele sunt și un prilej de distracție, având în vedere că sunt interactive, competitive și stimulează la joc.

Așa cum am precizat, acestea sunt doar câteva tipuri de premii. Pot apărea și alte feluri, dar rămâne să vedem la timpul potrivit.

Calendarul Anului Nou Mr Bit – ce trebuie să mai știi?

Calendarul Anului Nou Mr Bit are o mulțime de premii, dar știi asta deja. Acum, aproape de sfârșitul articolului, ne-am gândit că ți-ar fi de folos să cunoști condițiile ofertei. Ne referim la acele informații pe care mulți jucători nu le cunosc și ajung să piardă premii. Așadar, să începem!

 • Campania promoțională durează de la 1 decembrie 2021 până la 1 ianuarie 2022. În total, sunt 32 de premii.
 • Un bonus durează o zi în cazul în care nu este specificat altfel. Fiecare are un contor afișat, deci vei ști cât timp mai ai la dispoziție pentru revendicare.
 • Bonusurile pot avea cerințe de rulaj de tipul x11. Acestea sunt oricum extrem de avantajoase, în condițiile în care la alte bonusuri pot fi chiar și de x40.
 • Rotirile gratuite au și o valoare care este specificată în oferta curentă (de exemplu, 0,40 per rotire).
 • Revendicarea bonusurilor poate fi condiționată de o depunere minimă.
 • Bonusurile pot avea doar unul sau mai multe jocuri eligibile. Și acestea sunt specificate în descrierea ofertei.

Concluzii

La Calendarul Anului Nou Mr Bit, fiecare zi este un prilej de sărbătoare. Vei putea beneficia de până la 32 de bonusuri. Dintre acestea, găsești, rotiri gratuite, bani și alte surprize. Totul culminează cu Anul Nou Mr Bit, când ne așteptăm ca premiul să fie și mai avantajos. Vei intra în 2022 așa cum trebuie, cu bani mai mulți și cu chef de distracție. Că tot am amintit de bani și distracție, îți recomandăm să descoperi jocurile păcănele Stakelogic.