...
bonus pariuri Winner

Bonus pariuri Winner – ce ofertă ai la înregistrare?

  decembrie 19, 2023

Autor: Gabriel

Actualizat: 18 ianuarie 2024

Winner Online este unul dintre cele mai apreciate cazinouri de la noi. Și nu putem spune că ne surprinde acest lucru. Având în vedere numeroasele oferte disponibile, calitatea aplicației mobile, dar și numeroasele agenții fizice, este normal să atragă foarte mulți clienți.

logo winner casino

700 RON + 100 RON Free Bet + 25 free spins

În acest articol o să îți prezentăm un bonus pariuri Winner foarte atractiv. Astfel, dacă ești pasionat de pariuri online, cu siguranță totul va fi pe placul tău. Îți spunem de pe acum că va merita. Vei avea parte de cele mai atractive cote, așa că profită! Fii și tu un winner!

Bonus pariuri Winner – în ce constă?

Dacă ai mai avut de-a face și cu alte promoții Winner, atunci știi deja că merită să profiți de avantajele ce urmează a fi prezentate. Evident, vom începe cu beneficiile acestui bonus pariuri Winner.

Un aspect foarte important este că vorbim despre un pachet de bun venit. Așadar, poți revendica promoția în mai multe etape. Te bucuri de mai multe cadouri din partea casei online de pariuri, la primele depuneri pe care le faci.

Important

Fiind vorba despre o ofertă de bun venit, aceasta este disponibilă doar pentru utilizatorii care doar ce și-au deschis cont. În caz că ești veteran la Winner, atunci poți verifica articolul nostru cu promoții pe care l-am lăsat mai sus.

Ce bonus la pariuri sportive Winner poți lua acum?

O să începem cu faptul că acest bonus pariuri Winner este unul cu depunere și va fi împărțit în 3 etape. Astfel, la final poți obține până la 700 RON, 3 free bets ce valorează 100 de lei în total, dar și cireașa de pe tort, 25 de rotiri gratuite la Shining Crown.

De asemenea, pentru a fi eligibil este nevoie ca în prealabil să fi efectuat și o depunere de minimum 20 RON. Pentru a lua tot pachetul trebuie să respecți depunerea minimă în fiecare etapă. Până acum, absolut nimic complicat. În cele ce urmează o să îți expunem mai pe larg cum se acordă acest bonus sport Winner.

 • Prima depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 lei BONUS, plus extra bonus 1 Free Bet, cu valoarea de 25 lei.
 • A doua depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 lei BONUS, plus extra bonus 1 Free Bet, cu valoarea de 25 lei, plus 25 Free Spins;
 • A treia depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 300 lei BONUS, plus extra bonus 1 Free Bet, cu valoarea de 50 lei.
EXEMPLU

Să zicem că vrei să iei prima parte din acest bonus pariuri Winner. Ei bine, depui suma minimă, de 20 de lei, deci primești încă 20 lei de la cazino. Pe lângă banii bonus, mai primești și un freebet Winner de 25 lei. În cazul în care vrei să iei și rundele, trebuie să joci primul bonus conform T&C și apoi să faci iar o depunere de cel puțin 20 lei.

Bonus Winner pariuri sportive – cum îl revendici?

Acum că am detaliat ce primești de la acest bonus pariuri Winner, este foarte important să știi și cum ajungi să te bucuri de acesta. Nu-ți face griji! Îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie. Astfel, vei avea parte de o experiență de joc la cel mai înalt nivel. Fără să ne mai lungim inutil, hai să vedem cum poți pune mâna pe acest pachet de bun venit!

1
Click pe Profită acum

Dă click pe butonul „Profită acum” din caseta cu bonusul. O vei găsi mai sus, pe această pagină. Imediat vei fi redirecționat către site-ul cazinoului.

2
Creează-ți cont la cazino

Acum este nevoie să îți creezi un cont Winner. Este nevoie să completezi formularul de înregistrare cu datele personale. Totodată, va fi nevoie să îți confirmi identitatea, acest lucru datorându-se politicii KYC.

3
Fă prima depunere

Odată verificat și contul, ești liber să urmezi pașii prezentați în secțiunea precedentă. Din acel moment, vei fi gata să revendici bonus sport Winner. Depune minim 20 lei pentru a lua prima parte din ofertă.

bonus sport Winner

Noi am luat bonusul imediat ce am văzut ce are de oferit. Am fost foarte încântați să vedem că o ofertă sport acordă și rotiri gratuite la una dintre cele mai cunoscute păcănele din lume. Am jucat bonusul, am plasat un pariu free bet și am dat spin-uri la Shining Crown. Ce să mai, ne-am distrat pe cinste cu această promoție!

Condiții de rulaj bonus pariuri online Winner

După ce ai aflat principalele caracteristici ale acestui bonus pariuri Winner, este foarte important să cunoști și condițiile de rulaj. Astfel, o să știi cu exactitate când vei putea retrage potențialele câștiguri. Condițiile sunt aceleași pentru toate etapele. Așadar, hai să trecem direct la subiect!

 • Bonusul la pariuri Winner trebuie rulat în secțiunea Sport;
 • Factorul de rulaj este de 6x aplicat Bonusurilor și tot 6x aplicat câștigurilor generate de free bet-uri; 
 • Pentru bonusul în bani se califică pentru rulaj atât pariurile pre match, cât și cele live;
 • Pentru câștigurile generate de Freebet-uri se califică pentru rulaj pariurile prematch și live;
 • Cota minimă este de 1.60 pentru pariurile single și 1.50 pe eveniment în cazul pariurilor combo și sistem;
 • Câștigurile obținute din rotiri vor avea condiții de rulaj de 40x. Le vei putea îndeplini la același joc.

Tot la acest capitol, trebuie să menționăm și câteva elemente ce nu vor contribui la rulajul Winner bonus pariuri:

 • Pariuri plasate pe evenimente care, indiferent de motiv, primesc cota 1;
 • Pariuri care conțin cel puțin unul din pronosticurile: Handicap Asiatic, Total Asiatic;
 • Winner DNB (Draw No Bet), Winner Avantaj, Winner Plus;
 • Pariuri plasate pe evenimente ale căror rezultate sunt stabilite după expirarea valabilității Bonusului;
 • Pariurile închise prin opțiunea Cash Out;
 • Pariuri plasate în mod repetat pe aceleași evenimente.

Bonus pariuri sportive Winner – alte informații

Acum că ți-am oferit toate detaliile importante legate de acest bonus pariuri Winner, mai sunt câteva informații care te-ar putea ajuta.

 • Bonusul în bani și câștigul posibil generat de free bet sunt acordate în cont, în balanța de bani bonus, și necesită rulaj înainte de a fi disponibile pentru retragere;
 • Activarea Free Bet-ului trebuie realizată în maximum 3 zile de la acordarea în contul de joc; 
 • Din momentul activării, plasarea și utilizarea pariurilor gratuite trebuie realizate în maximum 3 zile;
 • Pentru bonusul în bani și câștigul generat de Free Bet jucătorul are la dispoziție 3 zile să completeze cerințele de rulaj. După expirarea acestui termen, orice bonus sau sumă rămasă din bonus sunt automat pierdute.

Ai mereu promoții super la acest cazino. Winner Fun, de exemplu, este o campanie ieșită din tipare, care îți poate duce multă satisfacție.

Concluzii

În final, tot ce mai putem spune este că îți dorim să ai parte de cât mai multe câștiguri. Dacă ne întrebi pe noi, acest bonus pariuri Winner îți poate oferi numai satisfacții. Nici nu-i de mirare având în vedere că operatorul este pe lista celor mai importante cazinouri din România. Îți dorim mult noroc!

Autor