bonus pariuri slotv

Bonus pariuri SlotV

  august 4, 2023

SlotV este un cazino relativ nou pe piața jocurilor de noroc din România. Prin prisma acestui fapt, acesta caută să își creeze o bază de jucători fideli, pe care să-i răsplătească cu cele mai tari promoții și cote. Dacă intri pe platformă, vei vedea multe promoții SlotV foarte atractive. Fie că ești pasionat de păcănele, fie de pariuri, îți garantăm că vei găsi ceva pe placul tău!

În acest articol îți vom prezenta însă oferta bonus pariuri SlotV. Da, vorbim de bonusul de bun venit sport, disponibil pentru noii utilizatori! Astfel, vei putea juca pe competiții sportive de cel mai înalt nivel. Îți recomandăm să fii pe fază și să fii cât mai atent la detaliile pe care ți le vom oferi. 

Bonus pariuri SlotV – în ce constă? 

Pentru început, îți vom prezenta ce avantaje îți aduce un bonus pariuri SlotV. Fără îndoială, este un aspect foarte important atunci când vine vorba de orice promoție. În acest fel vei ști dacă merită cu adevărat să îți creezi un cont SlotV și să joci constant. Dacă este să ne întrebi pe noi, n-ar trebui să eziți niciun moment. Vei avea parte de foarte multe beneficii.

Ți-am promis că îți vom prezenta care sunt beneficiile pe care ți le aduce acest bonus pariuri sportive SlotV. Așadar, ține-te bine deoarece va fi o promoție care cu siguranță te va da spate! La înregistrare vei avea parte de un bonus de până la 200 RON. Suma pe care o primești este calculată în funcție de valoarea primului tău pariu cu bani reali. Pentru a fi eligibil, suma pe care o joci trebuie să fie mai mare de 20 lei.

Bonus pariuri online SlotV – pași de revendicare

Am stabilit ce îți oferă acest bonus pariuri SlotV. Acum este foarte important să cunoști și cum ajungi să-l revendici. Urmează să îți prezentăm pașii pe care trebuie să-i urmezi. Hai să vedem! 

 1. Click pe Profită acum: Vezi caseta cu bonusul de la începutul articolului. Apasă pe butonul „Profită acum” pentru a merge pe site-ul operatorului. 
 2. Creează-ți cont: Este nevoie să dai click pe butonul de revendicare. Vei avea de completat un formular cu datele tale personale, ce urmează a fi verificate. 
 3. Verifică-ți contul: După ce îți vor fi verificate datele personale pe care le-ai introdus, ești liber să te bucuri de un bonus pariuri online SlotV.
 4. Plasează primul bilet: Bonusul este acordat pentru primul pariu pe care îl faci și la care joci cel puțin 20 lei. Dacă primul tău pariu e 200 lei, primești 200 de la cazino. 

Condiții de rulaj SlotV bonus pariuri 

Iată-ne ajunși la un alt capitol foarte important referitor la bonus pariuri SlotV și anume condițiile de rulaj. Având o privire de ansamblu asupra acestora, vei ști și când îți poți retrage eventualele câștiguri. 

 • Vei primi acest pariu gratuit SlotV după ce s-a stabilit că primul tău este eligibil. SlotV îți va acorda banii în cel mult 24 ore de la decontarea pariului.
 • Poți folosi pariul gratis la o cotă de minim 1.50 pentru fiecare selecție. Poți să-l utilizezi înainte de meci sau în direct.
 • Poți să utilizezi banii într-un pariu simplu sau unul multiplu. Ai 30 de zile la dispoziție să folosești acest bonus pariuri Slotv.
 • Pariul gratis este supus rulajului. Mai exact, trebuie să îl rulezi de 3 ori înainte să faci o cerere de retragere.

Bonus pariuri SlotV online – informații suplimentare

Până în acest punct al articolului ți-am prezentat foarte multe detalii importante despre bonus pariuri SlotV. Totuși, mai există și alte câteva informații generale care te vor ajuta. În acest fel poți fi sigur că vei avea cea mai tare experiență de joc. 

 • Orice sumă disponibilă în contul jucătorului, cum ar fi depozitele sau câștigurile din sporturi cu pariuri plasate cu banii proprii, va fi folosită cu prioritate pentru pariuri sportive înainte de a fi folosit un astfel de bonus;
 • Jocurile din secțiunea Cazinou nu sunt permise la rulaj, incluzând păcănele, jackpoturi, dar și jocuri din secțiunea de cazino live; 
 • Un jucător nu poate activa două bonusuri în același timp. Pentru a activa următorul bonus, un jucător trebuie să îndeplinească cerințele de rulaj ale bonusului primit anterior; 
 • Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de autoexcludere din orice motiv nu sunt eligibili pentru acest bonus pariuri SlotV online.

Concluzii

Ei bine, aici se încheie tot ce am avut de spus despre bonus pariuri SlotV. Cu toate acestea, dacă simți că ai vreo nelămurire, poți apela oricând la metodele de contact SlotV. Un consultant al cazinoului îți va oferi exact informațiile de care ai nevoie. Citește, înainte să te apuci de pariat, și secțiunea de Joc Responsabil de pe site-ul SlotV! Baftă!