bonus pariuri Mr Bit

Bonus pariuri Mr Bit

  iunie 19, 2023

În acest articol, îți vom prezenta un aspect foarte atractiv atunci când vine vorba de un cazino. Probabil te-ai aștepta să fie ceva legat de păcănele, însă de această dată nu e cazul. Ei bine, în acest articol îți vom prezenta un bonus pariuri Mr Bit. Dacă sportul și jocurile de noroc sunt printre activitățile tale preferate, atunci ar trebui să fii atent la informațiile pe care ți le vom prezenta. Fiind vorba despre unul din cazinourile de top din România, cu siguranță vei fi interesat și de alte promoții Mr Bit. Poți vedea mai multe detalii despre asta pe site-ul nostru!

În ce constă bonus pariuri Mr Bit? 

Atunci când vorbim despre un bonus, trebuie să știi ce îți poate oferi acesta. Pentru început, acest bonus pariuri Mr Bit este unul de bun venit. Astfel, este destinat jucătorilor noi. Dar mai multe detalii îți vom oferi ceva mai încolo. Revenind la subiect, bonusul îți va oferi posibilitatea să te bucuri de cote foarte bune, ce îți pot aduce câștiguri extraordinare. 

Foarte important de menționat despre acest bonus Mr Bit pariuri este că pentru a-l revendica este nevoie să efectuezi depuneri în prealabil. Valoarea maximă a bonusului poate atinge 600 RON. Acesta va fi disponibil în secțiunea de pariuri sportive, unde vei putea juca pe cele mai tari competiții. La valoarea respectivă se poate ajunge după parcurgerea a trei etape. Așadar, hai să vedem care sunt cele trei etape pe care trebuie să le parcurgi. 

 • Bonus pentru prima depunere – 50% bonus până la 250 RON; 
 • Bonus pentru cea de-a doua depunere – 75% bonus până la 200 RON; 
 • Bonus pentru cea de-a treia depunere – 100% bonus până la 150 RON. 

Acum că ți-am prezentat cum poți pune mâna pe acest bonus sport Mr Bit, trebuie să menționăm un aspect esențial. Înainte de a trece prin cele trei etape prezentate mai sus trebuie să efectuezi o depunere minimă de 20 RON.

Mr Bit bonus pariuri – cum îl revendici? 

Dacă tot  am lămurit ce beneficii îți oferă acest bonus pariuri Mr Bit, trebuie să știi și cum îl poți revendica. Fiind vorba despre un pachet de bun venit, este adresat exclusiv jucătorilor noi. Suntem siguri că până în acest moment interesul ți-a fost stârnit. Tocmai de aceea, urmează să îți prezentăm care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a revendica acest bonus. Să vedem!

 1. În primul rând, este nevoie să dai click pe butonul „Profită acum” din caseta cu bonusul de mai sus. După aceea, vei fi redirecționat către site-ul cazinoului pentru un bonus pariuri Mr Bit.
 2. Din acest moment este nevoie să treci prin procesul de înregistrare Mr Bit. Trebuie să introduci datele personale. Acestea urmează a fi verificate, pentru ca operatorul să se asigure că sunt reale și că ai peste 18 ani. 
 3. De aici, pentru a revendica bonus pariuri Mister Bit este nevoie să urmezi pașii pe care ți i-am expus în secțiunea anterioară. Astfel, va trebui să treci prin trei etape reprezentate de 3 depuneri. La rândul lor, fiecare dintre acestea va fi activată de o depunere minimă de 20 RON.

Condiții de rulaj Bonus Mr Bit pariuri

Iată-ne ajunși la o secțiune foarte importantă atunci când ne referim la acest bonus pariuri Mr Bit. În cele ce urmează vom vorbi despre condițiile de rulaj. Este esențial să fii informat pe acest subiect, deoarece vei ști când și sub ce condiții îți poți retrage eventualele câștiguri. Fiecare etapă va avea propriile sale condiții de rulaj. Tocmai de aceea, îți recomandăm să fii cât mai atent la cele de urmează. Să nu mai pierdem timpul și să trecem direct la subiect! 

 • Prima depunere – 4x bonus + depunere, doar la pariuri cu cota peste 1.70; 
 • A doua depunere – 5x bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70; 
 • A treia depunere – 6x bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70. 

Bonus sport mister bit – alte informații 

Până în momentul de față am trecut prin toate aspectele importante despre bonus pariuri Mr Bit. Am trecut prin beneficiile pe care ți le oferă, cum revendici bonusul, dar și ce condiții de rulaj are. Cu toate acestea, mai avem să îți oferim câteva informații suplimentare. Hai să vedem care sunt acestea! 

 • Jucătorul, înainte de a pretinde orice retragere de fonduri, se angajează să ruleze acel bonus pariuri Mr Bit.
 • Jucătorii vor avea 30 de zile la dispoziție pentru a îndeplini condițiile de rulaj; 
 • În procesul de rulare a bonusului, pariurile jucătorului sunt retrase din balanța sa reală. Dacă aceasta ajunge la zero, atunci pariurile sunt extrase din balanța sa bonus.
 • Acest pachet de bun venit este disponibil timp de 40 de zile de la înregistrare;
 • Jucătorul poate retrage fonduri doar din balanța reală. În momentul în care va face o solicitare de retragere în timp ce are deja un bonus cu rulaj activ, acest bonus va fi anulat, iar balanța bonus va fi restabilită la zero.

Concluzii

Acum că am ajuns la final, sperăm ca acest bonus pariuri Mr Bit să-ți aducă foarte multe câștiguri importante. De asemenea, ne dorim ca informațiile pe care ți le-am oferit să îți fie de ajutor. Cu toate acestea, dacă dorești mai multe detalii, poți apela oricând la metodele de contact Mr Bit. Îți dorim mult noroc și cât mai mult spor!