...
bonus fidelitate Vlad Cazino

Bonus Fidelitate Vlad Cazino: descoperă Ordinul Nemuritorilor!

  mai 28, 2024

Autor: Andra

Actualizat: 27 mai 2024

În această zi, te delectăm cu un bonus fidelitate Vlad Cazino așa cum n-ai mai întâlnit. Sperăm că vrei să fii un cavaler priceput cu bogății, căci ordinul nemuritorilor te așteaptă! Această promoție oferită de către operator este dedicată jucătorilor celor mai dedicați, care vor rotiri gratuite Vlad Cazino și multe alte surprize. Haide și tu să explorezi ce beneficii oferă acest ordin al elitelor!

Bonus Fidelitate Vlad Cazino: ce trebuie să faci?

Un bonus fidelitate Vlad Cazino necesită dedicație din partea jucătorilor, acest lucru este clar. Până la urmă, să te alături unui ordin secret este o treabă destul de serioasă, nu? Dar, cu îndrumarea potrivită, normal că vei reuși. De aceea suntem noi aici – pentru a îți spune care sunt pașii necesari. Uite-i mai jos!

1
Înregistreză-te

Fă-ți un cont la Vlad Cazino. Dacă ai unul, cu atât mai bine! Înregistrarea în sine durează doar câteva minute, fiind nevoie să completezi un formular și să trimiți o poză cu buletinul pentru validare. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să te loghezi în cont și să optezi pentru a deveni și tu un membru în Ordinul Nemuritorilor Vlad Cazino.

2
Joacă-te

Odată acceptat în interiorul Ordinului, va trebui să strângi puncte. Doar dă niște spinuri la jocuri de păcănele Vlad Cazino sau la orice alte jocuri îți plac. Astfel, vei acumula puncte, care îți vor desemna rangul în Ordin.

3
Strânge puncte

De luni până duminică ai timp să acumulezi minim 10 puncte. De aici, singura direcție în care poți merge este în sus, direct spre cele mai mari niveluri din acest bonus de fidelitate Vlad Cazino. Haide să le explorăm în secțiunea ce urmează!

Ce este Ordinul Nemuritorilor Vlad Cazino?

Prezentul bonus fidelitate Vlad Cazino se manifestă sub forma unul ordin al cavalerilor pasionați de jocuri de noroc. Este deschis oricărui jucător care dorește să aibă avantaje pe baza a cât de mult joacă, și are următoarele niveluri:

  • Erou: 10 – 200 puncte; 
  • Legendă: 200 – 1000 puncte;
  • Zeu: peste 1000 puncte.

Fiecare rang din acest bonus aduce beneficii din ce în ce mai bune. Ajungând chiar și la lipsa rulajului sau la beneficii pentru categoriile prezente. Poți vedea tipurile de recompense mai jos.

Bonus Fidelitate Vlad Cazino: tipuri de recompense

Un bonus fidelitate Vlad Cazino oferă tot ce îți poți dori! Singura condiție este să acumulezi punctele necesare. Dar, în general, uite ce tipuri de recompense sunt rezervate celor care vor să ia un Vlad Cazino bonus de fidelitate de calitate:

  • Premii Cash  (oferite Luni și Joi) – valoarea premiului este de 0.075 RON x numărul de puncte. Banii nu au condiții de rulaj;
  • Bonus de Cazino (oferit Miercuri) – pentru jocurile Gates of Olympus, Big Bass Splash, (Relax) Money Train 3, Jungle Jamboree. Valoarea rotirilor și rulajului diferă în funcție de nivelul jucătorului.

Punctajul jucătorilor se resetează, deci vei avea parte de recompense fidelitate Vlad Cazino cu cerințe diferite dacă nu poți atinge același nivel de fiecare dată. Află în continuare care sunt aceste condiții! Iar pentru a îți ușura inițiera în Ordin, îți sugerăm să arunci un ochi peste cum se face o retragere sau depunere Vlad Cazino.

Vlad Cazino Bonus Fidelitate: condiții

După cum am specificat anterior, cerințele din bonus fidelitate Vlad Cazino diferă în funcție de nivel. Pe lângă acest detaliu, mai sunt câteva condiții pe care ar trebui să le cunoști înainte de a revendica oferta. Uite mai jos care sunt acestea:

  • Premiul de Miercuri are o cerință de rulaj de x5 (nivelul Erou), x3 (nivelul legendă), și fără rulaj pentru ultimul nivel (nivelul Zeu).
  • Aviator, Spaceman, Lucky Fish Finder nu se adaugă atunci cât se calculează punctele.
  • Scorul punctelor jucătorilor se resetează la început de săptămână.
  • Pentru fiecare 60 RON jucați la Cazino și 120 RON jucați la Live Casino Vlad Cazino o să primești un punct. Maximul de puncte pe care îl poți obține este de 3333 puncte.
  • Poți să primești maxim 500 RON cu bonusul de luni, aceasta fiind suma maximă aleasă de operator pentru jucătorii care fac parte din cel mai râvnit club Vlad Cazino.

Concluzii

Dacă îți dorești să alegi un cazino care te răsplătește pentru fidelitate, beneficiază acum de bonus fidelitate Vlad Cazino! Ai o sumedenie de beneficii și o să mai fii și înnobilat drept cavaler. Ce ai putea dori mai mult decât o ofertă demnă de un VIP, care mai are și o tematică cool?

Autor
Andra

Editor