Cutia Misterioasă Admiral

Deschide Cutia Misterioasă Admiral de acest Black Friday!

  noiembrie 7, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 7 noiembrie 2023

De pe 7 până pe 17 noiembrie 2023 poți să te bucuri de una dintre cele mai cool promoții, Cutia Misterioasă Admiral. Această campanie, organizată cu ocazia Black Friday 2023, oferă cadouri în fiecare zi. Așadar, citește acest articol și vezi cum poți participa și, de asemenea, ce poți lua de la Admiral Online în perioada asta!

admiral casino logo

Cutia Misterelor de Black Friday

Cum participi la Cutia Misterioasă Admiral?

Pentru a participa la promoția Cutia Misterioasă Admiral este necesar să ai un cont activ de jucător. De asemenea, ești eligibil doar dacă ai făcut o depunere în ultimele 7 zile. Întrunești condițiile? Atunci află că poți accesa oferta în fiecare zi – este disponibilă o dată la 24 de ore.

Citește articolele creare cont Admiral și depunere Admiral, în caz că nu ai cont deja! După ce ai trecut prin înregistrare și ai făcut o depunere, poți urma pașii de mai jos.

1
Dă click pe Profită acum

Mai sus ai o casetă cu un buton pe care scrie Profită acum. Dă click pentru a ajunge la cazino.

2
Loghează-te în contul tău

Asigură-te că ești logat în contul tău. Apoi accesează pagina de promoții a operatorului.

3
Accesează oferta zilnic

Intră odată la 24 de ore pentru a vedea ce mai primești în Cutia Misterioasă Admiral.

SFAT

Dacă e prima dată când vezi platforma cazinoului și vrei să fii și tu jucător, ține minte că poți lua, după înregistrare, și un bonus de bun venit. Oferta bonus Admiral la depunere este generoasă, permițându-ți să descoperi mai multe jocuri de pe site, cu mai puține investiții.

Black Friday Admiral – detalii despre promoția Cutia Misterioasă

Acum vom discuta mai pe larg despre promoția Cutia Misterioasă Admiral. Nu mult, că nu vrem să te plictisim. Dar ne dorim să părăsești această pagină cu buzunarele minții pline de informații utile, care să te ajute să te bucuri de experiență. 

Fără să dăm din casă, pentru că această ofertă Admiral Black Friday trebuie să-și păstreze aura de mister, spunem că poți lua (zilnic) cadouri în:

  • Rotiri gratuite la super păcănele;
  • Super spinuri;
  • Bonusuri la anumite jocuri;
  • Bonusuri ce-ți dublează suma etc.

Ai practic 10 cutii, câte 1/zi, în care se ascund premii generoase. Te provocăm să deschizi zilnic câte o cutie pentru a vedea cadoul. Dacă ai întrebări cu privire la această promo Black Friday Admiral, trimite un mail la asistentaclienti@admiral.ro sau sună la 0800500505!

Recapitulare

Și Cutia Misterioasă Admiral, la fel ca alte promoții de cazino concepute cu ocazia Black Friday-ului, are premii surpriză. Ăsta e tot farmecul! Intri zilnic și vezi ce bonus mai iei. Sau ce runde la o păcănea super faină! În gama de păcănele Admiral se ascund multe nestemate, deci poți transforma oricând o zi neagră într-una colorată de super câștiguri.

Înainte de a-ți ura succes, dorim să îți recomandăm următoarele lucruri: 

  • Asigură-te că ai contul valid înainte de a participa la promoție. Este necesar să treci și prin procesul KYC, prin care cazinoul îți verifică identitatea și se asigură că ai vârsta de joc legală.
  • Asigură-te că ai făcut cel puțin un depozit în ultimele 7 zile. Este important să dovedești cazinoului că intențiile tale sunt serioase și că îți place platforma. 
  • Verifică bine termenii și condițiile fiecărei oferte pe care o iei. În regulamente vei vedea inclusiv pașii de revendicare, nu doar criteriile de eligibilitate și condițiile de rulare.
  • Asigură-te că menții echilibrul. Chiar dacă Cutia Misterioasă Admiral este o promoție foarte tare, trebuie să îți setezi bine limitele de timp și de bani. Jocurile de noroc sunt doar distracție, nu trebuie să le vezi ca moduri de a aduna venituri.

Acum îți mai urăm doar BAFTĂ și sperăm că acest Black Friday Admiral va fi unul de succes pentru tine!

Autor