Bistroteca Baum

Bistroteca Baum – îmbină relaxarea cu jocurile

  octombrie 6, 2023

Autor: Andra

Actualizat: 9 octombrie 2023

Dacă ai chef de o plimbare sau te afli deja în zona potrivită, Bistroteca Baum este locul perfect căruia îi poți face o vizită! Și dacă numele îți sună puțin cunoscut, asta e pentru că restaurantul este rudă cu operatorul Baumbet Casino. Așadar, poți spune că intri într-o lume perfectă, unde îmbini jocurile de noroc cu relaxarea și ospitalitatea pe care o primești la un restaurant de standarde înalte. Și să nu uităm și de mâncare, bineînțeles, pentru că te asigurăm că vei avea parte de un festin! Dar pentru mai multe detalii despre acest subiect te sfătuim să citești secțiunile ce urmează.

Bistroteca Baum – un restaurant pentru jucători și nu numai

Ce poate fi mai frumos decât Bistroteca Baum, un loc în care iubitorii de păcănele, pariuri sportive și nu numai se pot simți ca acasă. Imediat de cum vei intra pe site-ul lor vei putea observa că până și Mirabela Dauer sau Desperados au menționat că acesta este un local primitor și călduros. 

95% dintre clienții care au vizitat Bistroteca Baum au fost mulțumiți, având parte de preparate de specialitate, ospătari amabili, o terasă elegantă, și chiar și diverse evenimente cu artiști. Mai mult, Bistroteca Baum organizează mese festive, nunți, botezuri, zile onomastice, petreceri pentru copii și concerte. Și se pot desfășura indiferent de anotimp, pentru că au o terasă ventilată și încălzită. Localul dispune de parcare privată cu 70 de locuri de parcare, deci vei putea chema destul de mulți invitați fără probleme. Iar în curând, parcarea va dispune de stații de încărcare chiar și pentru mașinile electrice.

Desigur, evenimente se pot ține și înauntru, unde sunt 131 de locuri în bistrotecă și 84 de locuri în separeu. Dar tot terasa dispune de un număr mai mare, de 254 de locuri. Iar ca intervale de timp, Bistroteca Baum este deschisă de luni până vineri de la 08:00 la 00:00, iar sâmbătă și duminică de la 12:00 la 00:00. 

Găsești sloturi Baumbet la Baum Dumbrăveni!

Acest pachet de servicii pe care ți-l oferă cei de la Bistroteca Baum se completează prin ceva la care poate te așteptai având în vedere specificul acestui local – o sală de jocuri Baum Games chiar lângă restaurant. Vei putea juca o mulțime de păcănele Baumbet, care mai de care, poate chiar după masă. Sau oricând dorești tu, până la urmă. Cert este că găsești sala extrem de aproape, așa că va fi perfect pentru a da câteva spinuri la păcăneaua ta preferată. 

Ce găsești în Baum Dumbrăveni meniu?

Bistroteca Baum se mândrește cu o mulțime de preparate de calitate superioară. Vei putea alege din feluri clasice sau á la carte, până acum fiind servite 264.801 meniuri ale zilei și 223.678 meniuri de specialitate. Vei avea parte de:

 • Gustări
 • Paste
 • Ciorbe & Supe
 • Preparate din pește
 • Preparate din carne de vită
 • Preparate la grătar 
 • Preparate chinezești
 • Preparate vegetariene
 • Platouri
 • Pizza
 • Specialitatea bucătarului
 • Garnituri / Sosuri
 • Deserturi

Dacă tot am menționat specialitatea bucătarului, aici trebuie să știi că intră mai multe preparate fascinante, cum ar fi steak de zebră, file de crocodil sau de cangur, cotlet de mistreț, pulpă de berbecuț. Și lista continuă, dar te lăsăm pe tine să le descoperi pe restul, pentru că nouă deja ni se face poftă. E clar totuși că nu găsești asemenea mâncăruri oriunde, deci putem spune că acest restaurant Baum reprezintă un local de neratat.

Locație restaurant Baum Dumbrăveni

După cum ziceam și la începutul articolului despre Bistroteca Baum, dacă ai chef de o plimbare în zona de munte, acest restaurant este popasul perfect. Aflat în Dumbrăveni, Sibiu, vei avea multe atracții turistice în jur. Vei putea vizita chiar și Sighișoara, iar ziua ta va fi una plină. Iar pentru plimbările viitoare te poți inspira din articolul nostru despre cazinouri de vizitat în România

Concluzii

Acum că știi cam tot ce e de știut despre Bistroteca Baum, poți să îi faci o vizită oricând dorești. Ai parte de tot ce își poate dori un jucător de păcănele care dorește să se relaxeze. O sală cu jocuri bine plasată cu o varietate de sloturi, un spațiu primitor și preparate pentru toate gusturile.

Autor
Andra

Editor