Bingo Unibet

Bingo Unibet

  decembrie 20, 2022

Te distrezi la Bingo Unibet online foarte frumos într-unul din cele mai interesante cazinouri cu activitate online! Continuă să citești articolul nostru pentru a afla mai multe despre acest joc! Îți permite să petreci timpul într-un mod distractiv, în același timp câștigând și bani.

unibet casino
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până La 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Chiar dacă poate părea un joc apreciat mai mult de vârstnici, bingo poate deveni o opțiune generoasă de câștiguri pentru toți. Regulile simple și avantajoase pentru jucători îl transformă într-o metodă plăcută de câștig. Oricând joci pe platformă, ai în vedere și regulile unui joc responsabil Unibet! Asta pentru ca întreaga ta activitate să fie benefică și să nu-ți aducă pierderi.

Cum joci la Bingo Unibet?

Comparativ cu alte jocuri de noroc, Bingo Unibet se învață ușor și este simplu de practicat. Are puține reguli, care sunt simple și pentru care nu ai nevoie de pregătire dinainte. Pentru participare ai nevoie doar de un bilet, sau de mai multe, dacă vrei. Ce va trebui să faci este să urmărești numerele care sunt înscrise pe ele.

Vei vedea că la Unibet Bingo există bilete cu 30 de numere, 75 de numere sau 90 de numere, de pildă. Bilele sunt introduse într-un recipient și au loc extrageri virtuale disponibile și în Unibet app. O extragere are loc până când cineva realizează bingo sau până când aparatul a extras toate bilele puse în joc.

Cum decurge o rundă de bingo la cazino Unibet?

Hai să vedem care sunt etapele premergătoare rundei de Bingo Unibet, prin care treci de fiecare dată când vrei să participi!

 1. Primul pas este să intri în contul tău de joc și să-ți faci un profil de bingo;
 2. Apoi alegi extragerea la care vrei să iei parte;
 3. Cumperi biletul de joc la Bingo Unibet înainte de expirarea timpului și de extragere;
 4. Urmărești extragerea și vezi dacă ai avut noroc la numere;
 5. Observi extragerea în timp real pentru a vedea imediat dacă ai reușit să faci una, două, trei sau patru linii, ori dacă ai reușit să dezvolți un Full House.

Tipuri de camere de Bingo Unibet

Ai camere de Bingo Unibet atractive, ce-ți pot oferi câștiguri generoase. Ai posibilitatea de a încerca mai multe tipuri de bingo pentru a nu te plictisi. Iar, pe lângă jocurile uzuale, ai acces și la câteva mini-jocuri în stil slot, care îți pot aduce premii în bani.

Mai ai și turnee Bingo Unibet pentru a câștiga premii consistente sau bonusuri. Jocurile au loc în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică. Vor fi diferite intervale orare disponibile, pe care le poți verifica oricând prin consultarea programului de pe site-ul cazinoului. Fiecare joc are un anumit preț la bilet și un anume fond de premiere. Este evident că acele evenimente Bingo Unibet cu premii mai mari vor avea și bilete mai valoroase.

Tipuri de bingo online Unibet

În continuare îți vom prezenta mai multe camere valabile la Bingo Unibet. La aceste mini-jocuri vei avea parte de premii ca rotiri gratuite, dar și multe alte surprize. Hai să vedem despre ce este vorba!

 • Center Court – pot fi extrase maximum 75 numere, iar mizele minime de joc sunt de 2 RON.
 • The Pitch – în cazul în care vrei să joci în această cameră, află că prețul biletului pornește de la 0,20 RON. Aici vor fi extrase 75 de bile.
 • Velodrome – extragerile fulger se fac cu 75 de bile, prețul unui bilet fiind de 0,60 RON.
 • All Stars – acest joc de Bingo Unibet are o temă sportivă, dispunând de un jackpot progresiv. Prețul de intrare este de 0,40 RON. Poți cumpăra chiar și 120 de bilete o dată.
 • Grand Prix – jocul presupune extragerea a maximum 90 de bile. Biletele pornesc de la 0,20 RON, un detaliu demn de luat în seamă fiind jackpotul progresiv care poate fi chiar mai mare de 30.000 RON.
 • The Podium – prețul biletului pornește de la 0,40 RON, extragerea Bingo Unibet fiind cu 90 de bile.
 • Grand Slam – este o cameră la care ai acces după ce ai jucat cel puțin 60 RON la alte camere de bingo. Jocul are loc prin extragerea a 75 de bile.
 • Fairway – au loc extrageri de 90 de bile, un bilet costând 0,70 RON.
 • Super Saturday – la Super Sâmbăta au loc extrageri de 75 de bile, prețul intrării fiind de 6 RON. Această extragere Bingo Unibet are loc o dată pe săptămână.
 • The Arena – este camera exclusivistă, cu prețuri de intrare mai mari, un bilet costând 8 RON. Aici vei avea și cele mai mari premii, deoarece există și un jackpot progresiv.

Jackpoturi la Bingo Unibet

Jackpoturile la Bingo Unibet sunt foarte căutate deoarece cresc considerabil câștigurile atunci când acestea apar. Cazinoul are o ofertă generoasă de jocuri bingo cu jackpot progresiv. Dacă joci în camerele Grand Slam, Grand Prix, The Arena, All Stars sau Podium ai șanse la acest tip de premiu.

Jackpotul progresiv Unibet Bingo este acel tip de câștig unde suma de bani crește pe măsură ce tot mai mulți jucători cumpără bilete pe care le plasează online. Primul care ajunge să facă Full House pe bilet dintr-un număr cât mai mic de extrageri câștigă acei bani.

 Promoții și turnee Unibet Bingo

Hai să vorbim acum puțin mai pe larg despre turnee Bingo Unibet! La ora actuală, ai un eveniment tip turneu la care poți participa de vineri până luni pentru șanse la câștiguri. Mai exact, la acest tip de promoții Unibet optezi pentru a juca, participând la minim 40 de runde de bingo. Mini jocurile Mighty te recompensează cu câștiguri de până la 1380 RON. Verifică dacă oferta mai este valabilă, deoarece cazinoul poate schimba în orice moment promoțiile!

O altă ofertă faină este Roata Bingo Unibet – o altă promoție la care poți participa și tu chiar acum. La fiecare joc de bingo câștigi puncte și progresezi la următoarele runde pentru a vedea cât de aproape ești de următoarele rotiri ale roții. Descoperi câștiguri precum bani cash, rotiri la mini-jocuri sau tichete Hexa Bingo (un joc special cu multiplicatori de câștig de 2x-1000x).

Concluzii

La Bingo Unibet ai o colecție întreagă de camere cu premii interesante, care abia așteaptă să fie câștigate. Cu jackpoturi progresive generoase și mini-jocuri numai bune de încercat, această secțiune poate deveni favorita ta. Iar când iei o pauză de la bingo, află câte ceva despre promoțiile cazino și condițiile de rulare bonus Unibet pentru a câștiga mai mult cu mai puțini bani proprii!