...
bingo Superbet

Cum joci bingo Superbet Casino?

  noiembrie 10, 2022

Autor: Andra

Actualizat: 25 aprilie 2024

Jocurile de bingo Superbet se desfășoară acum online și este mult mai simplu să te bucuri pe deplin de ele. Descoperă din acest articol de ce aceste jocuri sunt așa de populare și cum poți să câștigi și tu jucând din confortul propriei tale locuințe!

Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Chiar dacă-ți poate părea un joc destinat mai mult vârstnicilor, nu este chiar așa. Bingo se desfășoară repede, are reguli simple și mize avantajoase. Rămâi cu noi pentru a afla mai multe! Și citește câte ceva despre promoții Superbet, poate dai peste o ofertă care te avantajează.

Cum joci la Bingo Superbet?

Jocul de bingo Superbet este distractiv și poate rezulta în câștiguri frumoase, în ciuda mizelor mici. Comparând cu alte tipuri de jocuri de cazino online, bingo se învață chiar foarte ușor.

Înainte să descoperi ce tipuri de jocuri bingo sunt, asigură-te că ai un cont Superbet ca să te poți bucura de o experiență completă. În continuare, iată etapele prin care trebuie să treci când vrei să joci bingo Superbet!

 • Intră în cont și vezi care sunt camerele disponibile de bingo.
 • Alege una dintre extragerile disponibile, la care vrei să participi.
 • Cumpără biletul înainte ca timpul să se scurgă, deci fii atent la cronometru! 
 • Urmărește rezultatele și vezi dacă biletul tău este câștigător.

Ai posibilitatea să participi cu mai multe bilete în același timp, deci nu ești limitat sub nicio formă. De asemenea, poți urmări extragerile în timp, dacă dorești, pentru a vedea imediat dacă ai făcut 1, 2, 3, 4 linii sau Full House.

Am cumpărat și noi câteva bilete la Bingo Superbet. Garantăm că dacă îți vei încerca și tu norocul, nu vei regreta. Indiferent că vei pierde sau vei obține un câștig, te vei distra pe cinste. În plus, nu prea vei găsi multe cazinouri care să aibă această secțiune, deci noi zicem că merită să o încerci.

jocuri bingo superbet

Tipuri de Superbet Bingo

La cazino ai mai multe camere de bingo Superbet, deci odată ce te prinde jocul, nu ai cum să te plictisești prea curând. Dacă nu ai mai jucat, vezi reguli la bingo tot la noi pe site și transformă-te într-un expert!

În funcție de tipul jocului, poți alege între bilete cu 30 de bile, 75 bile, 80 sau 90 de bile, iar extragerea e realizată când unul din participanții la rundă a făcut bingo sau când sunt extrase toate bilele din joc. Așa cum îți spuneam și mai devreme, ca să participi la un joc trebuie să cumperi cel puțin un bilet, apoi să urmărești numerele de pe el ca să vezi dacă ești norocos. Hai să vedem care sunt câteva tipuri de extrageri bingo Superbet!

Cele mai ușoare extrageri bingo Superbet

Începem lista de jocuri bingo Superbet cu cele mai simple, care sunt perfecte dacă ești începător:

 1. Extrageri Super dese – Ai extrageri cu 30 de bile, de la 1 la 30. Dacă ai minim 5 din numerele extrase, ai luat premiul cel mare!
 2. SuperCâștiguri zgomotoase – La acest joc bingo Superbet extragerile se fac cu 80 de bile, iar evenimentele se desfășoară zilnic.
 3. Bilete cu 5 linii – Ai extrageri cu 75 de bile la această cameră de bingo Superbet, unde un bilet costă 0,24 RON. Câștigul este de 10 ori mai mare decât miza, iar surpriza (și cel mai important aspect al jocului) este jackpotul generos. Extragerile au loc la fiecare 5 minute.

Superbet extrageri cu jackpoturi la bingo

Acum trecem la jocuri de bingo Superbet care sunt puțin mai complexe. Nimic nu este complicat, diferența ar fi făcută doar de jackpoturi. Dacă ești norocos, poți da lovitura cea mare!

 1. Extrageri cu super jackpoturi – La fiecare 5 minute și 30 de secunde ai câte o extragere bingo Superbet cu 90 de bile. Aici o intrare costă 0,14 RON, câștigurile variind în funcție de numărul de participanți. Evident, toți vor vâna jackpotul progresiv de câteva zeci de mii de RON, dar cum îți spuneam, ține de noroc. 
 2. Premii mărite – La această extragere cu 90 de bile bingo Superbet ai jackpot generos progresiv, extragerea având loc mai rar, pentru că și premiile sunt mult mai mari.
 3. Bingo Blast Superbet – La acest eveniment ai extrageri cu 90 de bile, intrarea fiind profitabilă, cu doar câțiva RON. Astfel că oricine își poate permite o extragere.
 4. Super Sâmbăta câștigurilor – După cum poate ți-ai dat seama, extragerea cu 90 de bile are loc în fiecare sâmbătă. Și aici ai un jackpot progresiv extrem de generos, care este împărțit și cu alte evenimente bingo Superbet.
 5. 5K XTG Saturday – O altă extragere ce se ține sâmbăta poate aduce premii frumoase norocoșilor și, la fel, poți da lovitura cu jackpotul progresiv.

Jackpoturi bingo Superbet

Jackpoturile bingo Superbet sunt foarte populare. Acest tip de premiu se declanșează aleatoriu la câștigarea unui bilet. Mulți participanți la aceste tipuri de joc își încearcă norocul tocmai pentru jackpoturi, dar se și distrează pe cinste. Există două tipuri de jackpot, și anume:

 • Jackpot fix – Reprezintă o valoare fixă, menționată la înscrierea la joc. Se câștigă atunci când ești primul care obține Full House.
 • Jackpot progresiv – După cum am exemplificat deja, multe jocuri de bingo vin cu jackpot progresiv. Sumele câștigate pot depăși 70.000 RON. Ele sunt sume de bani care cresc pe măsură ce jucătorii participă prin plasarea de bilete. Câștigă cel care obține primul Full House, dintr-un număr cât mai mic de bile extrase.

Concluzii

La bingo Superbet cumperi bilete la prețuri foarte mici, cele mai scumpe fiind la 1 RON. Te distrezi cu o gamă largă de jocuri bingo și îți încerci adevăratul noroc la jackpoturi. Iar dacă îți plac aceste tipuri de divertisment, bazate pe numere, trebuie neapărat să afli mai multe și despre Slingo Superbet!

Autor
Andra

Editor