betfair promotii

Betfair Promoții

22 dec. 2021

Găsești la Betfair promoții pentru toate gusturile! De la cele atractive pariorilor și iubitorilor de evenimente sportive până la rotiri gratis pentru diferite jocuri de păcănele. Despre aceste tipuri de oferte vom vorbi în acest scurt articol. Citește-l cu atenție și alege oferta care ți se potrivește!

Bonus de bun venit

100 Free Spins la Age of the Gods

Dacă ești în căutare de promoții Betfair, ai ajuns unde trebuie. Cea mai avantajoasă este chiar bonusul de bun venit, care îți aduce rotiri gratis, cu care te poți distra la super jocuri de păcănele. Revendică-l pe al tău acum!

Profită acum
jocpacanele noroc

Colecția de Betfair promoții este printre cele mai căutate. Operatorul este darnic cu clienții săi, indiferent că aceștia preferă pariurile sau jocurile de păcănele Betfair Vegas ori cazino. Fie că te atrag ofertele de bun venit, ori cele cu depunere sau fără, vei descoperi opțiuni pe care să le consideri suficient de atractive. Să nu mai zăbovim și să începem!

Betfair promoții: informații generale

Dacă te înscrii acum sau ești client fidel, tot vei descoperi în lista Betfair promoții ceva care să-ți aducă zâmbetul pe buze. La ora actuală, operatorul pune la dispoziția doritorilor opțiuni interesante, active pentru noii clienți și ca recompensă pentru efectuarea unei depuneri în cont.

Poți fi chiar tu beneficiarul unei oferte speciale dacă verifici în fiecare zi contul personal. Unele promoții Betfair pot fi exclusive, special concepute pentru cei cu contul deja făcut, care au fost suficient de activi pe platformă în ultima perioadă.

Oferta de Betfair promoții poate fi împărțită, așa cum spuneam, în cele oferite la înregistrare și bonusuri promoționale. Primele sunt oferite atunci când o persoană își face cont. Cele din urma se acordă când jucătorul face o depunere sau îndeplinește unele cerințe specifice. Când vine vorba despre acest operator, mai menționăm și seria de turnee Betfair la jocurile de noroc live (ruletă, poker, baccarat).

În prezent, cea mai avantajoasă promoție pe care o poți lua și pe care îți recomandăm să o iei, este Betfair 100 Rotiri Gratuite.

Betfair promoții: avantaje

Majoritatea ofertelor Betfair promoții sunt cu depunere, cel puțin la ora actuală. Adică o condiție importantă de revendicare este să îți alimentezi contul cu o anumită sumă de bani. Dar, se mai găsesc și bonusuri pentru care trebuie doar să faci un rulaj, de exemplu.

De ce să fii atent la Betfair promoții? Pentru că activarea unui astfel de bonus are beneficii pentru tine. Multe oferte au o perioadă promoțională mare, adică ai mai mult timp la dispoziție să le activezi și să faci rulajul.

E foarte simplu să participi la concursuri Betfair dacă ești client cu „ștate vechi” pe platformă. Nu mai e necesar să faci verificarea contului din nou, deoarece a fost efectuată deja.

Dacă ești activ, poți profita de asta pentru a câștiga rotiri gratis! La secțiunea Vegas te așteaptă sute de jocuri consacrate, jocuri de masă și mese live. Pentru mai multe informații referitoare la acest tip de jocuri îți e de folos un ghid despre păcănele bine structurat.

Betfair promoții: oferte disponibile acum

Hai să vedem ce Betfair promoții pentru pariori și amatorii de cazino există în prezent! Majoritatea ofertelor actuale au fost concepute pentru clienții noi, fiind compuse din coduri pe care aceștia le folosesc atunci când completează formularul de înscriere. În ceea ce urmează îți prezentăm, pe scurt, care sunt ofertele accesibile la ora actuală. 

Betfair promoții: 100 free spins cu codul CAS105

Despre acest tip de Betfair promoții cazino putem spune că se adresează noilor clienți. Este una ce îți aduce runde gratis la păcănele în schimbul unei depuneri accesibile. Poți să-ți faci chiar acum cont și să te bucuri de ea. Ai suficient timp la dispoziție să o activezi, folosind codul CAS105 la depunere. Aceasta expiră abia la finalul lui 2022.

Pentru 100 rotiri gratuite Betfair trebuie să depui cel puțin 50 RON folosind cardul bancar, după care să îi joci la jocurile menționate pe pagina ofertei

Rotirile gratis se acordă pentru Age of the Gods: God of Storms. Vorbim de o păcănea marca Playtech, cu un RTP de 96.140%. Structura și liniile de plată sunt bune, dar pe noi ne-a impresionat tematica și cum e ea reprezentată prin grafică. Te lăsăm să afli mai multe singur, dar îți spunem că te vei distra cu siguranță!

Bonus de bun venit la pariuri Betfair

Pentru pariuri Betfair promoții sunt cu carul, dar vom începe cu bonusul pentru jucători noi. Pachetul de bun venit pentru pariuri sportive te încântă cu un bonus de până la 550 RON la depunere. Ce trebuie să faci? E simplu!

  1. Completezi formularul de înscriere și adaugi acolo codul ZSKW11. 
  2. La prima depunere de cel puțin 50 RON pe care o joci la pariuri sportive primești un bonus de 50 RON. 
  3. Faci 6 pariuri din banii bonus și apoi poți retrage suma.

Promoții Betfair: pariu bonus

Dacă preferi să joci pe platforma de Exchange, specială pentru țara noastră, ai Betfair promoții și acolo. Beneficiezi de un pariu bonus cu valoarea până în 150 RON. Cum, te întrebi?

  1. Te înscrii cu un cont nou și în formular scrii codul promoțional EXCN30 în căsuța aferentă. Oferta aceasta este disponibilă doar clienților noi, adică cei care nu au mai avut niciodată cont Betfair.
  2. Plasezi un pariu în valoare de maximum 150 RON și operatorul ți-i returnează dacă biletul tău este unul necâștigător.

Mai adăugăm că cerințele pentru această promoție Betfair sunt să depui bani în cont folosind cardul sau Paysafecard. Nu sunt acceptate alte metode de plată pentru bonus.

Asigurare pariu combinat

Cauți la Betfair promoții fără înscriere? Această ofertă nu necesită realizarea unei depuneri sau apăsarea unui buton pentru activare. În schimb, trebuie să plasezi un pariu combinat cu cel puțin 4 selecții.

În cazul în care cel puțin o selecție de pe bilet este pierzătoare, primești din partea operatorului un maximum de 50 RON. Partea cea mai profitabilă a acestei oferte este că poți să te bucuri de ea în fiecare zi.

Pariul combinat poate fi plasat pe fotbal, NBA și NFL. Bonusul de concurs Betfair pe care îl primești îl folosești o dată pe Sportsbook, după care poți să retragi câștigurile.

Concluzii

Ai variate Betfair promoții la dispoziție, ca să alegi în funcție de ce joci mai mult. Preferi pariurile sportive? Alege o ofertă specială pentru sport! Petreci mult timp la păcănele? Îndreaptă-te spre bonusurile de bun venit din secțiunea Vegas.

Ofertele sunt active până la finalul anului 2021, pentru ca să ai timp să te decizi pe care o preferi! E posibil să te convingă să-ți faci cont citirea câtorva păreri Betfair, pe care alți jucători le-au împărtășit.