betano virtuale

Betano Virtuale – cum pui pariuri

  ianuarie 13, 2022

Autor: Gabriel

Actualizat: 25 aprilie 2024

În categoria Betano virtuale se găsesc jocuri inspirate din sporturi reale, dar care se desfășoară pe calculator. Atunci când sezonul este cam lipsit de formă sau nu prea ai evenimente la care să pariezi, operatorii de pariuri și jocuri de noroc îți vin în ajutor cu competiții în online. Despre ce sunt ele și cum te distrezi în această secțiune îți spunem noi în acest articol, deci citește cu atenție!

Sporturile Betano virtuale sunt acele jocuri care au loc numai pe calculator. Ele sunt formate din echipe care nu există în realitate, totul desfășurându-se aleator. Dacă vrei să te bucuri și tu de jocurile virtuale, va trebui să te înregistrezi. Poți beneficia și de niște bani bonus dacă treci prin procesul de creare cont Betano. Așadar, începi cu dreptul chiar de la înregistrare!

Betano virtuale: ce jocuri sunt disponibile?

Oferta Betano virtuale este plină de jocuri și competiții interesante. Vei da peste fotbal, baschet, curse de cai, speedway, curse de cai, ciclism, curse de ogari și multe altele. Diferența este că toate sunt pe calculator. Deci, poți să le vezi ca pe niște simulări. Practic, sunt meciuri exact ca în realitate, doar că se desfășoară indiferent de vreme sau alte evenimente.

Câștigătorii din evenimentele Betano virtuale sunt aleși aleatoriu. La fel cum la fotbal nu poți ști cu siguranță cine va câștiga înaintea meciului, așa și în online. Aici se folosește tehnologia RNG (Random Number Generator), iar cu ajutorul acesteia se decide parcursul meciului. Tot ce trebuie tu să faci este să pariezi pe rezultate, fie că e vorba de total goluri, scor corect, total goluri, câștigător și altele.

Acum, hai să vedem care sunt pașii pe care trebuie să-i faci pentru a intra în joc! Pss.. poți să folosești și aplicația Betano, premiată la EGR Awards pentru cât de bună este.

pariuri virtuale Betano

Curioși de fel, am vrut să vedem ce conține secțiunea „Virtuale”, de la Betano. Am rămas plăcut surpinși să vedem pe cât de multe sporturi poți paria. Într-adevăr, nu se compară cu pariurile pe evenimente reale, dar e o sursă de distracție și, de ce nu, de profit, chiar interesantă. Aruncă o privire peste secțiune, vezi ce te atrage și nu ezita să pariezi!

Pariuri Virtuale Betano: cum joci?

E simplu să te avânți la un pariu în secțiunea Betano virtuale. Evident, vei avea nevoie de un cont și niște bani în balanță. Dar, asta știi deja. În plus, sunt 2 lucruri pe care sigur le-ai făcut până acum. Hai să vedem cum te distrezi cu sporturile virtuale!

  1. Întâi, apeși pe butonul „Virtuale”, din meniul de sus al site-ului. Acesta îți va deschide pagina cu toate competițiile. În stânga poți să vezi sporturile și meciurile următoare sau cele în desfășurare.
  2. Apoi, vei alege exact evenimentul care îți surâde. Pentru a-l selecta, dai un simplu click pe el. După aceea, în mijlocul paginii de Betano virtuale vei găsi toate opțiunile de pariu. Pe lângă acestea, în partea de sus, ai un afișaj în care poți urmări meciul.
  3. Ultimul pas este pariul în sine. Alegi cu mouse-ul tot ce vrei să apară pe bilet din secțiunea de mijloc. Selecțiile tale vor apărea în partea din dreapta. Poți să vezi acolo cotele biletului, numărul de pariuri și câștigul potențial. Pentru a finaliza biletul, dp click pe „Pariază acum”.

Pariuri virtuale Betano la sporturi

În partea de Betano virtuale a cazinoului vei găsi un portofoliul variat, care mulțumește până și pe cei mai pretențioși pariori. Ai atât sporturi de echipă, cât și curse sau alte competiții individuale. Fiecare categorie are comentariu audio în limba română, pentru ca privitorul să știe ce se întâmplă în orice moment. Hai să vedem repede care sunt sporturile la care poți paria!

Fotbal 

Sportul rege nu avea cum să lipsească de la Betano virtuale. Aceste competiții simulate pe calculator au rezultate imparțiale, alese la întâmplare. Există competiții interne, campionat englez și europene. Durata unui meci variază, fără să depășească câteva minute, totuși. 

Poți paria la virtuale Betano pe rezultatul meciului, numărul de goluri, care echipă înscrie sau șansa dublă. Emoțiile sunt la fel ca la un meci obișnuit, mai ales având în vedere comentariile energice în limba română.

Baschet 

Dacă NBA-ul sau Euroliga nu au meciuri acum, Betano virtuale are mereu! Baschetul este o altă categorie foarte populară la acest cazino. Ai parte de tot felul de partide scurte interesante, cu echipe inspirate din turneele americane, în special. Dacă vrei să faci jocul și mai interesant, poți să te folosești de o promoție cu cod bonus Betano.

Variantele de pariere includ echipa câștigătoare, handicapul de meci, totalul punctelor, rezultatul fiecărei reprize sau sfertul cu scorul cel mai mare.

Tenis 

Cel de-al treilea sport pe care vrem să-l prezentăm și pe care îl găsești și la Betano pariuri virtuale este tenisul. Iar partea bună este că nu trebuie să mergi până la Wimbledon ca să vezi cele mai tari partide. Ele se desfășoară virtual, direct pe calculatorul tău! Te vei întâlni aici cu tenismeni cu nume inventate și jocuri online. 

Evident, rezultatul va fi unul imparțial, decis de tehnologia RNG. Tu poți plasa pariuri referitoare la câștigător, scor sau totalul de puncte.

Betano Virtuale – curse

Pe lângă sporturile ceva mai clasice, pe care le-am prezentat mai sus, categoria Betano virtuale îți pune la dispoziție și curse. Aici poți să vezi cum participanții virtuali concurează în online pentru primele locuri. Poți vedea cum se întrec cai, ogari, cicliști și alții. Hai să-i întâlnim pe toți!

  • Curse de cai – aici comentariile sunt în limba engleză, de obicei. Are loc câte o cursă la fiecare 1:30 minute. Tot ce trebuie să faci este să pariezi pe calul care crezi că va câștiga și să urmărești cursa.
  • Curse de ogari – Și acestea au loc la intervale de 1:30 minute, deci ai ample șanse de pariere. Fiecare concurent are o anumită cotă, iar tot ce trebuie tu să faci este să-l alegi pe cel norocos.
  • Speedway – este, în esență, o cursă de motociclete pe teren accidentat. La fel ca până acum, evenimentele sunt destul de scurte. Pentru a paria, doar alegi pilotul care crezi că va ieși învingător.
  • Ciclism – Preferi cursele de ciclism cu miză? Secțiunea Betano virtuale are și astfel de competiții. Ce faci tu este să-ți pui încrederea (și banii) într-un pariu pe concurenți.

Concluzie

Secțiunea Betano virtuale îți pune la dispoziție jocuri inedite pentru pariere. Colecția de sporturi, competiții online și varietatea tipurilor de pariuri sunt doar câteva motive pentru a încerca această experiență. Meciurile desfășurate pe calculator sunt perfecte atunci când vrei să iei o pauză de la păcănele. Iar, dacă vrei să afli mai multe despre tipurile de jocuri de la casino și alte informații, te invităm să citești recenzia Betano. Acolo vei descoperi toate detaliile despre platformă.

Autor