Rotirea Zilei Pokerstars

Rotirea Zilei Pokerstars – învârte și câștigă zilnic!

  octombrie 3, 2023

Rotirea Zilei Pokerstars îți aduce recompense minunate, perfecte pentru iubitorii de cazino ca tine. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi, să învârți roata și să colectezi cât mai multe simboluri. Faci asta zilnic, dar îți spunem mai multe în cele ce urmează. Nu ți-ai deschis încă un cont Pokerstars? Stai fără grijă! O vom lua pas cu pas, deci hai să vezi despre ce e vorba!

logo pokerstars romania
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până La 2000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Rotirea Zilei Pokerstars – cum funcționează?

Cu Rotirea Zilei Pokerstars vei contribui la un obiectiv săptămânal. Îndeplinirea lui îți va aduce premii generoase, iar noi zicem că merită. Ar fi păcat să ratezi o asemenea oportunitate, mai ales că nu trebuie să faci vreo investiție. Uite care sunt condițiile de participare!

  • Să ai 18 ani și să locuiești în România:
  • Să ai un cont activ (deci și verificat);
  • Să ai o depunere în istoricul tău de tranzacții (nu contează dacă ai făcut-o acum un an când te-ai înregistrat);
  • Să te autentifici zilnic în contul Stars și să folosești spin-ul înainte de ora 00:00.

Nu ești încă membru al acestei comunități grozave? Cu atât mai bine! Apasă pe butonul „Profită acum” de mai sus, completează formularul de înregistrare și verifică-ți datele, apoi fă o depunere. Cu ocazia asta iei și bonus de bun venit Pokerstars. Apoi, ești liber să te bucuri de roata cu premii. Dar ca să fie mai simplu, urmează pașii de mai jos!

1
Revendică oferta

La începutul articolului vei vedea caseta care îți prezintă Roata Pokerstars. Dă click pe ea și vei fi trimis direct la pagina cu oferta.

2
Loghează-te sau fă-ți cont

Apoi, introduci datele contului tău sau te înregistrezi, după caz. Dacă nu ai cont, introdu datele tale reale și asigură-te că sunt corecte. Urmează să le verifici, trimițând o poză cu buletinul.

3
Învârte roata

Fă o depunere dacă ai cont nou și bucură-te de bonusul de bun venit. Apoi mergi la roata cu premii Pokerstars și colectează simbolul.

Pokerstars Rotirea Zilei – ce primești?

După logarea în contul Stars, o fereastră pop-ul îți va spune că este disponibilă Rotirea Zilei Pokerstars. Poți învârti imediat, sau mai târziu prin intermediul secțiunii „Recompensele mele”. Fiecare învârtire, cum spuneam și mai devreme, va debloca un simbol. Acesta va fi luat în calcul pentru premiul final. După completarea unui rând complet de simboluri, premiul este câștigat. 

Premiile pe care le poți obține în cadrul Pokerstars Rotirea Zilei sunt rotiri gratuite sau cash. Acestea sunt acordate imediat după participarea la roată. În caz că nu le primești imediat, e posibil să fie vorba de o eroare tehnică. Stai liniștit că se rezolvă! Intră pe pagina de suport Pokerstars, vorbește cu un agent și acesta te va ajuta. După rezolvarea situației, premiul va ajunge în contul tău.

Atenție

Rotirile gratuite au un termen de valabilitate destul de scurt. Ca să nu uiți de ele, noi te sfătuim să le joci imediat ce le-ai primit de la Rotirea Zilei Pokerstars. Totuși, acestea sunt disponibile 48 de ore în cont. În caz că acestea expiră, rotirile neconsumate, dar și câștigurile în așteptare vor fi pierdute.

Important

Premiile cash se referă la bani. Pe aceștia îi primești în balanța contului tău, fără restricții de pariere. Pe scurt, nu ai condiții de rulaj, ci poți să retragi banii direct pe card. În cazul rotirilor, ele se folosesc numai la jocurile specificate și nu pot fi schimbate în cash. Dar nici în cazul lor nu trebuie să faci vreun rulaj. Suma pe care ai obținut-o intră direct în contul tău, gata de retragere.

Concluzii

Rotirea Zilei Pokerstars este o promoție zilnică de care te poți bucura complet gratuit. Nimic din ce ai de făcut nu este complicat, deci nu ai motiv să treacă o zi fără să dai spin. Premiile pe care le poți obține vor rezulta direct în balanța contului tău, fără să fie nevoie să rulezi banii. Mai departe, tu alegi ce faci: continui distracția la alte păcănele sau faci o retragere Pokerstars. Dar ai grijă că în fiecare duminică, la miezul nopții, cartonașul tău de scor va fi resetat. Nu te speria! Doar începe o nouă săptămână cu premii. Mult noroc!