Gamevy producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Lucky Lions Wild Life free online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Lions Wild Life

Producator

Gamevy

Rating

3.8/5 - 11 voturi

Explorează sălbăticia junglei din Lucky Lions Wild Life gratis, un joc dezvoltat de Gamevy! Păcăneaua are un aspect deosebit și te va cuceri de la prima rotire. Iar rundele cu mize adevărate se vor desfășura cu atât mai aventuros, dacă ai curaj să te avânți către ele.

Acesta este unul dintre multele jocuri de păcănele Africa gratis, cu tematici interesante, pe care le poți încerca pe Joc Păcănele. Aruncă o privire pe articolul nostru și vezi ce sloturi de acest fel mai poți explora! Iar, în continuare, te invităm să rămâi cu noi ca să descoperi tot ce are de oferit Lucky Lions Wild Life demo.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,2%6×44096Wild, BonusRotiri gratuite

Lucky Lions Wild Life gratis – informații generale

Leii sunt regii junglei, iar în Lucky Lions Wild Life gratis te vei întâlni cu aceste animale cuceritoare ale savanei. Așadar, vei da ochii cu leii fioroși și îți vei dovedi puterea. Jocul de păcănele pornește de la patru rânduri și șase role, având 4096 moduri de a câștiga.

Pentru a declara o rundă câștigătoare, va fi de ajuns să acumulezi măcar trei simboluri identice. De asemenea, e important să știi că Lucky Lions Wild Life demo plătește numai de la stânga la dreapta. Procentul teoretic de câștig este de 96,2%, puțin peste media actuală a jocurilor de cazino online. Jocul este unul valoros pentru tine, mai ales dacă preferi pariurile reale. Vei vedea că rundele câștigătoare se arată destul de des, la fel și specialele care se activează mereu în avantajul tău.

Un alt exemplu de păcănea cu trăsături similare este Totally Wild demo. Creatorul ei este faimosul Novomatic și are un RTP de 95,33%. Mai multe te lăsăm să descoperi singur!

Pașii de joc la Lucky Lions Wild Life demo

Să vedem cum se derulează o rotire de Lucky Lions Wild Life gratis, pornind cu începuturile. Ai mai jos trei pași ușor de parcurs, care îți vor folosi dacă este prima ta păcănea. Totuși, dacă nu ești la început de drum și știi cum stă treaba, mergi direct la secțiunea cu plăți!

 1. Apasă pe butonul JOACĂ GRATIS, apoi așteaptă până ce păcăneaua se încarcă.
 2. Alege valoarea per rotire la jocul Lucky Lions Wild Life Gamevy, de la 0,80 până la 200 de credite.
 3. Pornește în aventură apăsând ultimul buton din colțul din dreapta. Rolele se vor învârti, așa că așteaptă-te la câștiguri!
Opțional, pornești rotirile automate la Lucky Lions Wild Life casino. Pentru asta trebuie să apeși penultimul buton, tot din dreapta. Se va deschide un meniu de unde alegi numărul de jocuri automate și pui o limită de pierderi/ câștiguri.

Despre Lucky Lions Wild Life gratis

Tematica sălbăticiei este transmisă prin toate simbolurile din Lucky Lions Wild Life gratis. Vom menționa fundalul format dintr-o savană cu copaci în depărtare și iarbă bătută lin de vânt. În mijloc se află rolele, pe un fundal auriu, iar deasupra lor este logo-ul jocului. 

Simbolurile sunt simple, reprezentând animalele impunătoare ale junglei. Iată ce câștiguri îți aduce fiecare element când pariezi 100 de lei virtuali la jocul Lucky Lions Wild Life gratis!

 • 9, 10 – plătesc până la 200 de credite;
 • Q, J – plătesc până la 240 de credite;
 • A, K – plătesc până la 400 de credite;
 • Zebra și Pisica Sălbatică –  plătesc până la 600 de credite;
 • Bizonul și Leopardul – plătesc până la 800 de credite;
 • Leul – plătește până la 1,200 de credite.

Animalele plătesc la minim două apariții în Lucky Lions Wild Life gratis, iar acest lucru este foarte avantajos. În continuare, hai să vedem cum se schimbă modul de joc când apar specialele. Și crede-ne, se schimbă cu adevărat!

Descoperă speciale la Lucky Lions Wild Life gratis!

O parte esențială a jocului Lucky Lions Wild Life gratis sunt specialele. Nu ai foarte multe, dar sunt foarte capabile. Hai să vedem cum ești premiat când ai noroc de ele!

 • Bonus – apariția diamantului pe role duce la declanșarea a până la 100 de rotiri gratis. De asemenea, acestea se pot redeclanșa în timpul rundelor gratuite de Lucky Lions Wild Life gratis.
 • Wild – la jocul obișnuit înlocuiește alte simboluri, însă dacă dai de el la rundele gratis va aplica un multiplicator la câștigurile de pe role. Multiplicatorul se situează între 3x și 5x.

Unde joci păcănele Lucky Lions Wild Life pe bani reali?

Îți place Lucky Lions Wild Life gratis și ai dori să vezi cât de aventuros este slotul cu bani adevărați? Pe site-ul nostru te distrezi pe cinste cu jocuri gratis. Aici găsești și topuri cu cele mai interesante cazinouri online la care participi cu mize reale și poți afla și ce bonusuri oferă fiecare.

Alege un operator și înscrie-te pe platforma lui, dar asigură-te că revendici și bonusul de bun venit! Cazinourile te recompensează că devii client, așa că poți profita de asta. Dacă vrei și o sugestie, încearcă să joci Lucky Lions Wild Life NetBet. Operatorul este unul extrem de apreciat pentru seriozitate și numeroasele păcănele din ofertă.

Concluzie

Atmosfera plăcută din jocul online Lucky Lions Wild Life gratis te atrage mai ales când apar specialele în joc. Îl poți încerca atât pe telefonul mobil, cât și pe PC pentru că este optimizat pentru orice ecran. Dacă mai vrei un joc, uite încă un exemplu care abia așteaptă să fie descoperit de tine: Eastern Gold Deluxe Gamevy! Mult noroc!

Alte sloturi


Globe Roulette
3.7/5 - 3 voturi
Scrooge Megaways
4.1/5 - 9 voturi
Christmas Carol Megaways
3.8/5 - 12 voturi
Golden Sevens
4.3/5 - 78 voturi
Fruit Shop
4.7/5 - 6 voturi
Hot Chance
3.8/5 - 15 voturi