Gates of Persia

Gates of Persia gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Gates of Persia gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.5/5 – (13 votes)

Găsește comori imense, aparținând civilizației persane, cu jocul de păcănele Gates of Persia gratis! Pe această pagină îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a te distra cu acest aparat online. Vom discuta, printre altele, despre modul de joc al Gates of Persia demo și funcțiile sale speciale. 

Un alt joc slot demo extrem de interesant pe care ți-l recomandăm este Gods of Death free. Testează-l și pe acesta fără bani! Poți juca atât de pe calculator, cât și de pe tabletă sau telefon mobil. 

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,13% 5×3 30 Wild, Scatter Dublaje, Rotiri Gratuite

Păcănele Gates of Persia gratis – cum găsești comorile?

Jocurile de păcănele sunt făcute să fie simple, ceea ce este cazul și cu Gates of Persia gratis. În cele ce urmează, poți vedea ce trebuie făcut pentru joc. 

 • Pentru a porni acest aparat online, dă click pe Joacă Gratis de la începutul acestei pagini. 
 • Pariul se stabilește din butoanele „-” și „+”, pe care le găsești în partea din stânga jos a ecranului de joc. Sunt disponibile mai multe valori, de la 0,05 la 25 de fise per linie de plată.
 • După ce ai stabilit pariul, poți seta, din butoanele „-” și „+”, din stânga celor de pariu, numărul de linii la Gates of Persia slot. Ai la dispoziție variantele 10, 20 și 30 de linii de plată.
 • După ce ai setat cele două lucruri, nu îți mai rămâne nimic de făcut decât să începi runda. Butoanele de redare rundă se află în dreapta jos a ecranului de joc. 
 • Poți începe rundele manual, cu ajutorul butonului care ilustrează două săgeți circulare.
 • Poți juca și automat Gates of Persia free, cu butonul AUTO. Din fereastra care se deschide, poți seta numărul de runde și câteva condiții de oprire.
 • Tabelul de plăți se găsește ușor, dând pe butonul din colțul din stânga jos. Alte informații despre păcănea ai la butonul „i”, din stânga sus.

Alte detalii pentru modul de joc la Gates of Persia slot nu credem că sunt necesare. Un alt slot free, la fel de simplu și avantajos, este Win Blaster demo. Vei vedea că are o tematică super interesantă și plătește excelent. 

Despre Gates of Persia slot

Slotul Gates of Persia gratis are o structură simplă, de 5 role și 3 rânduri. Grafica este, desigur, în stilul caracteristic al Persiei, cu simboluri și elemente ale acestei civilizații. De la primul spin, reușești să descoperi acest măreț imperiu și ești introdus într-o aventură captivantă.  

Gates of Persia slot este un joc Oryx online gratis. Furnizorul se concentrează mai mereu pe păcănele simple, dar cu tematici interesante, inspirate din marile civilizații ale lumii. O altă trăsătură care atrage mulți jucători este reprezentată de plățile extrem de bune. Jocul de păcănele prezentat azi are un coeficient RTP de 96,13%, peste media industriei. Deci poți să-l joci cu încredere și pe bani. 

Plăți în jocul de păcănele Gates of Persia demo

În ceea ce privește câștigurile generate din simboluri și liniile de plată, lucrurile în Gates of Persia gratis stau în felul următor:

 • Grădinile suspendate: până la 6.250 fise;
 • Tronul și Statuia: până la 3.750;
 • Sceptrul și Amfora: până la 2.500;
 • A și K: până la 1.250;
 • Q, J și 10: până la 625.

Plățile în Gates of Persia gratis ca la aparate se efectuează de la stânga spre dreapta, cu cel puțin 3 simboluri/linie. Câștigurile prezentate mai sus sunt pentru miza maximă și 5 simboluri.

Gates of Persia gratis – funcții speciale

Și în Gates of Persia gratis ai parte de distracție cu specialele! Funcțiile acestui slot free sunt:

 • Simbolul Wild: e ilustrat prin Regina Semiramis și înlocuiește toate simbolurile de mai sus.
 • Simbolul Scatter: e ilustrat prin Poarta Albastră. Scatter-urile plătesc individual până la 12.500. Minim 3 simboluri declanșează 7 runde gratuite.
 • Runde gratuite: e o funcție ce nu se poate redeclanșa. Se formează super blocuri dintr-un simbol oarecare, simplu. Acest simbol poate fi diferit la fiecare nouă învârtire. Scatter-ul din Gates of Persia slot nu poate forma super blocuri. 
 • Funcția Gamble cu cărți: după orice rundă câștigătoare, poți apăsa butonul de risc pe care îl găsești în dreapta jos. Câștigul dobândit în rundă este astfel riscat în pariul pe culoarea cărții. Dacă aceasta corespunde cu cartea trasă, vei avea câștigul dublat. Dacă nu ghicești, pierzi câștigul.
 • Funcția Gamble cu scări: se găsește lângă butonul de risc cu cărți, după orice rundă câștigătoare. Poți urca sau coborî pe scară pentru a câștiga, respectiv pierde, suma plătită în rundă.

Unde joci Gates of Persia online pe bani reali?

Aparatul online Gates of Persia gratis are plăți excelente și un mod distractiv de joc. De aceea, suntem siguri că vei dori să-l încerci și cu mize reale. Pentru asta, deschide-ți un cont la NetBet, una dintre cele mai mari platforme de gambling online. 

La Netbet vei putea beneficia de multe promoții, începând cu un bonus de bun venit consistent. După aceea, te așteaptă o sumedenie de turnee captivante. Colecția de jocuri este și ea extrem de spectaculoasă – sunt prezente produse ale marilor furnizori, cum ar fi Pragmatic Play, EGT sau Novomatic. Drept urmare, distracția va fi garantată!

Concluzii

Gates of Persia gratis este un joc de sloturi online demo distractiv, cu o tematică foarte interesantă. Plățile sunt excelente și te poți bucura apoi, dacă joci pe bani reali, de retrageri frumoase. 

Joacă Gates of Persia gratuit pe Joc Păcănele! La noi ai sute de sloturi gratis de la cei mai buni producători, inclusiv păcănele extrem de populare, ca: Sizzling Hot, 40 Super Hot, Book Of Ra, Shining Crown, Sweet Bonanza etc. 

Alte păcănele recomandate

Novomatic
American Poker 2
4/5 – (150 votes)
Pragmatic Play
The Wild Machine
3.4/5 – (11 votes)
GAMING1
Amazon Fierce
4.1/5 – (7 votes)
Novomatic
Lucky Lady Charm Deluxe 6
3.3/5 – (28 votes)