joc responsabil Favbet

Joc Responsabil Favbet

  mai 24, 2023

Deși astăzi vorbim despre un cazinou destul de nou pe piața românească, nu putem spune că acesta ne-a dezamăgit cu ceva. Ba chiar operatorul s-a asigurat că vine din primul moment în atenția publicului cu cele necesare, incluzând și secțiunea joc responsabil Favbet. 

favbet casino
Bonus cu Depunere

150% Bonus Până La 2000 RON + 725 Rotiri

Cu toții știm cât de tentant poate fi să joci diverse păcănele Favbet sau să pui bilete în secțiunea de pariuri sportive. Distracția e la maxim, iar timpul trece ca prin minune. Dar trebuie să știm și când se ne oprim, pentru a nu avea pierderi mai mari decât ne permite buzunarul. În acest sens, vei vedea că Favbet a luat măsurile necesare și a venit cu diferite opțiuni la care poți apela atunci când simți că pierzi controlul. Dar mai multe detalii despre acestea vei afla pe parcurs ce citești articolul.

Joc responsabil Favbet – informații generale

Deși ideal ar fi ca fiecare păcănitor să practice un joc responsabil Favbet, acesta nu este cazul de fiecare dată. Se întâmplă să ne lăsăm duși de val și să pariem cât mai mult în speranța că vom obține sume și mai mari sau că vom recupera banii pierduți. De cele mai multe ori are loc fix opusul la ce sperăm.

Mai mult, ar trebui să fim conștienți de cât ne permite buzunarul să pariem și să nu considerăm jocurile de noroc o sursă de venit. Este una din greșelile frecvente ale iubitorilor de cazinouri. Păcănelele ar trebui jucate strict din pură plăcere și pentru amuzament, nu pentru a obține cât mai mulți bani. Iar asta trebuie luat în vedere încă din momentul când treci prin procesul de înregistrare Favbet

Favbet joc responsabil – ce opțiuni ai?

Pentru a începe să practici un joc responsabil Favbet ar trebui ca mai întâi să ai toate noțiunile necesare despre acest aspect. Tocmai de aceea, în cele ce urmează îți vom prezenta detaliat care sunt opțiunile pe care le ai. Tot ce va trebui să faci apoi este să folosești una din metodele de contact Favbet și să iei legătura cu echipa de suport. Aceștia îți vor fi alături și vor face orice pentru a te ajuta chiar și în aceste momente, când jocurile de noroc au început să aibă un impact negativ asupra vieții tale. Hai să vedem ce vei putea face!

Chestionar Favbet

Prima opțiune de joc responsabil Favbet de pe lista noastră este chestionarul. Ca jucător, vei putea răspunde cu „Da” sau „Nu” la o serie de 13 întrebări. Acestea sunt menite să te ajute să descoperi dacă ai devenit dependent de jocurile de noroc sau nu. Întrebările pot suna cam așa:

  • Ați primit critici din partea apropiaților cu privire la obiceiul dumneavoastră de a paria?
  • Lipsiți de la studii sau muncă pentru a paria?
  • V-ați pierdut interesul pentru familie, prieteni sau hobby-uri din cauza activității de pariere?
  • Ați mințit vreodată pentru a nu dezvălui sumele reale pe care le dedicați activității de pariere?

Dacă ai răspuns cu „Da” la mai mult de jumătate din întrebările menționate pe site-ul operatorului, atunci este clar că jocurile de noroc au avut un impact negativ asupra ta. În acest caz, ar fi bine să apelezi cât mai rapid la ajutor specializat. Echipei Favbet îi pasă de toți jucătorii, așa că vor fi mai mult decât dornici să te ajute.

Limite financiare Favbet

O altă metodă de joc responsabil Favbet la care poți apela este limitarea financiară. Desigur, poate fi puțin mai greu la început, având în vedere că ești obișnuit să pariezi mai mult sau constant. Cu toate acestea, odată ce începi acest proces vei vedea că dă roade, iar pușculița ta nu va avea atât de mult de suferit. 

Pentru a impune o anumită limită financiară tot ce va trebui să faci este să apelezi la Serviciul de Suport Clienți, care este disponibil non-stop. Vei putea să:

  • Setezi limite pentru întreaga activitate online;
  • Setezi limite pentru mizele pe care le folosești.

Sumele vor putea fi modificate oricând, dar trebuie să știi că pot dura o perioadă după salvarea modificărilor. Când vine vorba de limitele privind scăderile mizelor, acestea se vor face automat. Dar dacă vorbim despre creșteri, ele se vor face după 24/48 de ore de la salvare.

Auto-excludere Favbet

Lista cu metode de joc responsabil Favbet continuă și vei putea chiar să te auto-excluzi. Ce înseamnă mai exact asta? Ei bine, jucătorii care doresc cu adevărat să ia o pauză de la jocurile de noroc se pot exclude în mod voluntar pe o perioadă determinată de timp sau definitiv. Contul tău poate fi închis sau activitățile pe platforma online Favbet pot fi restricționate pe o anumită perioadă de timp. Atunci când acea perioadă a expirat, îți vei putea relua activitatea, dacă apelezi la Serviciul de Suport Clienți. 

Dar ține cont că în cazul în care îți vei face un cont nou la Favbet sub un nume și o adresă diferită, cât timp ești încă în perioada de auto-excludere, operatorul nu va putea face nimic. 

Consiliere psihologică Favbet

Ultima opțiune de joc responsabil Favbet prezentată pe site-ul operatorului este consilierea psihologică, prin programul Spune stop dependenței de jocuri de noroc!. Acest program este la dispoziția tuturor celor înregistrați pe platformă, iar jucătorii vor putea beneficia de 3 ședințe gratuite de consiliere.

Pentru a participa la acestea va trebui să:

  • Contactezi Serviciu Suport la suport@favbet.ro;
  • Transmiți în email informațiile necesare identificării tale;
  • Aștepți pentru ca Favbet să ia legătura cu un consilier și să programeze ședințele (informațiile necesare precum data și ora vor fi trimise tot pe mail).

Concluzii

Așadar, în cazul în care simți că lucrurile scapă de sub control, nu ezita să apelezi la formele de joc responsabil Favbet. Nu este o rușine, ba chiar îți vei face un bine atât ție, cât și celor din jurul tău. Iar asta nu înseamnă că distracția nu poate continua. Poți juca între timp câteva păcănele cu bombe gratis, pentru a te antrena. Mult succes!