Esports Winbet

Esports Winbet

29 dec. 2022

Esports Winbet este una din cele mai cunoscute secțiuni de pariere de pe site-ul operatorului, unde cei care adoră jocurile video competiționale se pot distra cu mize reale. În general, e vorba despre competiții la jocuri video, care rezultă în premii pentru echipele participante și pentru cei care pariază pe ele. Tocmai de aceea nișa de piață eSports jonglează cu milioane de dolari la turneele oficiale!

Sporturile electronice sunt listate deja la cele mai importante agenții de pariuri și jocuri de noroc din țară. Esports Winbet include cele mai populare competiții eSports ale momentului. Le găsești în lista de pariuri sportive Winbet. Așa că, hai să aflăm mai multe despre aceasta!

Esports Winbet – ce trebuie să știi?

Printre genurile de jocuri pe care le vei întâlni la competiții Esports Winbet se află cele de tip MOBA, jocuri shooter multiplayer, de strategie în timp real sau cu cărți.

Categoria Esports Winbet este compusă din mai multe jocuri menționate în lista de pariuri sportive a cazinoului. Acestea sunt evenimente speciale, cu jocuri multiplayer online. Primele competiții de acest fel au avut loc în anii 1970, în SUA, la jocul Spacewar.

Jocurile din secțiunea Winbet eSports se găsesc în lista de sporturi pentru pariuri sportive. De acolo, din partea dreaptă, alegi jocul pe care dorești să pariezi. Vei vedea ce competiții există și pe ce tipuri de pariuri poți plasa mize. Tot în dreapta îți va apărea biletul pe care se va scrie pariul, de îndată ce îl alegi. Iar în căsuța de plată afișată și ea tot pe bilet va trebui să completezi tu miza. Dedesubt vezi cât câștigi dacă echipa pe care ai selectat-o este cea care învinge.

La Esports Winbet miza minimă este de 0,50 RON, iar miza maximă acceptată la acest tip de pariuri este de 7000 RON. Pe un singur bilet poți pune mai multe pariuri de la mai multe competiții sau turnee. Cotele la pariuri semnalizate cu 1 și 2 reprezintă echipa gazdă și echipa oaspete.

Cele mai populare jocuri din categoria Winbet e-Sports

Acum, hai să vedem câteva din cele mai importante jocuri video cu competiții și turnee care te așteaptă la pariuri Esports Winbet!

CS:GO Winbet

Unul din jocurile importante din lista Esports Winbet este Counter Strike. Nu degeaba e unul din cele mai populare jocuri din întreaga lume! Are și experiență pe piața de profil, existând în comerț din 2012. Și la capitolul turnee cu premii în bani stă foarte bine.

Jocul Counter Strike Winbet este de tip first person shooter și presupune formarea a două echipe din jucători profesioniști. Unii vor fi teroriști, ceilalți contra teroristi. Primii au drept scop să planteze o bombă într-un anumit loc pe hartă, iar ceilalți trebuie să o dezamorseze înainte de a exploda. Circuitul profesionist de CS:GO Esports Winbet are șapte hărți oficiale, iar regulile turneelor aleg câte din ele se joacă. Alegi când plasezi pariul, înainte sau în timpul meciului. Cel mai frecvent, pui pariuri pe câștigător sau pe scorul de pe fiecare hartă.

Dota 2 Winbet

Printre turneele de jocuri video din sfera Esports Winbet se află și Dota 2. Competițiile acestea sunt considerate a fi cele mai premiate din istorie, dispunând de milioane de sponsori și de premii generoase date echipelor câștigătoare. La Dota 2 două echipe formate din câte cinci jucători vor lupta pe o hartă cu scopul de a distruge baza echipei inamice. Ele își aleg avatarele din sute de eroi cu abilități diferite.

La Esports Winbet vei avea de pariat pe competiții internaționale Dota. Ca să plasezi un pariu trebuie doar să alegi una din cote. Astfel, îți vei pune încrederea (și banii) într-una din echipe, cea pe care o consideri câștigătoare.

LoL Winbet

Printre cele mai populare jocuri video competitive ale momentului se află și League of Legends, care nu lipsește din portofoliul Esports Winbet. La acest moment se consideră că LoL are cel mai mare număr de competiții locale, regionale și internaționale. Vei avea posibilitatea să pariezi pe multe dintre ele, căci le vei găsi printre evenimentele disponibile pe Winbet. Ca și tipologie, se comportă la fel ca Dota 2, fiind un joc de tip MOBA cu zeci de avatare pentru jucători. În joc se confruntă două echipe a câte cinci jucători, care încearcă să bată baza adversarului.

Pentru a plasa un pariu, alegi meciul dorit și selectezi echipa pe care pariezi. Întotdeauna una dintre echipe va avea o cotă mai mare, adică șanse la câștiguri mai mari, similar cu evenimentele Winbet jocuri virtuale.

Alte jocuri Esports Winbet

Un alt exemplu bun de competiție Esports Winbet este Overwatch. Aici se luptă două echipe să câștige harta pe care se află. Cel mai des pariezi pe echipa câștigătoare. Vor exista competiții locale, regionale și internaționale, cu premii generoase.

Din oferta de jocuri Esports Winbet mai fac parte și alte titluri deja consacrate. Dintre ele menționăm mai întâi Starcraft Winbet. Ca și tipologie, este vorba despre un joc de strategie în timp real. Aici vor exista doi combatanți sau două echipe, care se luptă să câștige întreaga hartă și să-i elimine pe adversari.

Un alt joc shooter, care te așteaptă să pariezi pe el la Esports Winbet, este Call of Duty. Plasezi un pariu pe una din echipele pe care le susții, în timpul regulamentar. Apoi te uiți la eveniment pentru a vedea dacă ai câștigat. La fel se întâmplă și la turneele Rainbow Six, un alt shooter apreciat de iubitorii de jocuri video.

Când găsești meciul la care vrei să-ți pui banii la bătaie, plasezi pariuri e-sports casino Winbet înainte de începerea evenimentului. Cel mai des vei avea la dispoziție alegerea câștigătorului final. La jocuri ca Starcraft sau CS:GO importantă este și harta, care poate crea un avantaj pentru o echipă sau alta.

Concluzie

Jocurile din lista de pariuri Esports Winbet sunt adresate în special celor care sunt deja fani. Competițiile pe jocuri video se întețesc, așa că ai multe opțiuni de pariere la LoL, Dota 2, CS:GO sau Overwatch, printre altele. Procesul de pariere este intuitiv, deci nu ar trebui să-ți creeze probleme. Totuși, în cazul în care vei avea nevoie de ajutor, apelează cu încredere la metodele de contact Winbet! Cineva din echipa de Suport Clienți îți va veni în ajutor cât de repede posibil.