retragere Unibet

Depunere și retragere Unibet

  octombrie 1, 2021

Articolul de față îți va arăta tot ce trebuie să cunoști despre depunere și retragere Unibet. Modalitățile de plată ale acestui operator sunt numeroase, deci ai de unde alege. De asemenea, vom discuta despre ce depunere minimă Unibet trebuie să faci pentru a beneficia de promoția la înregistrare. Află mai multe despre acest bonus de bun venit Unibet din articolul nostru!

unibet casino
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până La 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Depunere și retragere Unibet – care sunt pașii?

Indiferent că ne referim la depunere sau retragere Unibet, pașii sunt foarte simpli. Sunt cam la fel în cazul ambelor procese, deci, odată ce ai făcut o depunere, vei putea face o retragere șa fel de ușor. Acum, hai să vedem cât de simpli sunt pașii!

  1. Loghează-te în contul tău pentru a face o depunere sau o retragere Unibet. Dacă nu ai un cont deschis, este foarte simplu să-ți deschizi unul.
  2. Apasă pe butonul „Depozit” din dreapta sus. Dacă vrei să faci o retragere, vei merge la contul tău, în secțiunea „Fonduri – Retragere”.
  3. Alege metoda dorită și selectează suma pe care vrei să o depui.
  4. Urmărește toate instrucțiunile în funcție de metodă.

Pentru retragere Unibet, dar și depunere, pașii sunt simpli. Totodată, pentru a efectua orice tip de plată, este să-ți verifici contul. Procesul este unul foarte simplu și constă în trimiterea unor documente precum o copie după buletin. Acestea trebuie să dovedească autenticitatea informațiilor pe care le-ai introdus la înregistrare. Acum că știi cum să depui bani, îți recomandăm să afli mai multe despre oferta de păcănele Unibet.

Depunere și retragere bani Unibet – aspecte importante de știut

Fiecare metodă de depunere și retragere Unibet are anumiți parametri de care trebuie să ții cont. Ne referim în principal la timpul de așteptare până când o plată este procesată. De asemenea, există atât o depunere minimă Unibet, cât și o sumă minimă retragere Unibet.

Plățile minime vor fi discutate pentru fiecare caz în parte. În cazul depunerilor, procesările sunt instant, cu excepția transferului bancar. Prin această metodă, poate dura 1-3 zile lucrătoare. De asemenea, timpul de procesare a unei retrageri poate fi mai mare. Procesarea durează chiar și 5 zile lucrătoare. Trebuie întâi aprobată cererea de retragere, alte câteva zile, în funcție de metoda de plată.

Depunere și retragere Unibet – care sunt metodele?

Așa cum am spus și mai sus, ai la dispoziție multe metode de depunere și retragere Unibet. Poți să o alegi pe cea care îți place cel mai mult. Dar, îți recomandăm să o alegi cu atenție, mai ales dacă vrei să iei un bonus. Citește cu atenție termenii și condițiile ofertei, deoarece unele cer să folosești o anumită metodă de depunere. Dar, acum, hai să vedem toate metodele și ce presupun ele!

Card Unibet

Este cea mai folosită metodă de depunere și retragere Unibet. Pentru efectuarea unei plăți, trebuie să introduci doar câteva date. Trebuie să scrii numărul cardului format din 16 cifre, data expirării și codul de securitate de pe spate. Apoi, băncile au și ele o procedură de securitate pe care trebuie să o îndeplinești. Pentru retrageri și depuneri viitoare, poți salva datele cardului tău.

Suma de depunere minimă Unibet este de 25 RON, iar retragerea minimă prin card este 65 RON.

Portofel electronic Unibet

O altă metodă populară pentru depunere și retragere Unibet este prin portofel electronic. Sunt disponibile Skrill și Neteller. Aceste servicii sunt similare. Trebuie să-ți deschizi un cont pentru a le folosi. Este important să știi că datele din contul de Skrill sau Neteller trebuie să corespundă cu cele din Unibet. Altfel spus, trebuie să-ți folosești propriul cont al portofelului electronic. Serviciile seamănă cu PayPal Unibet, deși această metodă de plată nu există încă pe platformă. Aceste metode de plată sunt mai rar acceptate în oferte. Deci, dacă vrei să te distrezi cu promoții Unibet, verifică mai întâi ca acestea să accepte depunerile prin Skrill sau Neteller.

Suma de depunere Unibet minimă este de 65 RON, iar suma de retragere minimă Unibet este tot de 65 RON. Timpul de procesare pentru retragere este de doar 12 ore.

Transfer bancar Unibet

Deși transferul bancar este o metodă de depunere și retragere Unibet mai lentă, este una sigură și eficientă. De asemenea, operatorul nu menționează vreo limită, inferioară sau superioară, de depunere sau retragere. Deci, singurul dezavantaj pe care îl poți întâlni este timpul de procesare. Dar, dacă te organizezi bine sau nu te deranjează să aștepți puțin, atunci e o metodă la fel de bună ca restul.

Depunerile prin transfer bancar pot dura 1-3 zile lucrătoare. O retragere Unibet cu această metodă durează între 3-5 zile lucrătoare.

TopPay Unibet

Prin TopPay poți plăti direct bani cash, fără să mai fie nevoie de card sau cont bancar. Poți opta pentru această metodă de depunere și vei primi un cod QR. Apoi, mergi la un magazin Inmedio cu acest cod. Depunere minimă Unibet este de 50 RON. De asemenea, poți depune și prin curier. Sună la numărul 0733 777 773 pentru a solicita curierul. Programul este de la 10:00 la 22:00, în fiecare zi. Suma minimă de depunere pentru această metodă este de 750 RON. 

Depunerile au loc instant. Trebuie menționat și că nu poți efectua o retragere Unibet prin această metodă.

Paysafecard Unibet

Această metodă este similară cu cea de mai sus, în sensul că nu folosești card sau cont bancar. Dar în loc de un cod QR, vei folosi un pin de 16 caractere pentru a efectua tranzacția. Ai putea spune că este o metodă de mijloc. Este rapidă ca un portofel electronic, dar la fel de sigură ca un transfer bancar. Totuși, necesită puțin mai mult efort din partea ta.

Un avantaj al acestei metode este că suma de depunere minimă Unibet este de doar 25 RON. Deci, este accesibilă, atât din punct de vedere al sumei limită, dar și a locațiilor fizice.

Unibet retragere și depunere – ce mai trebuie să știi?

Pentru fiecare metodă de depunere și retragere Unibet, mai trebuie să ții cont și de alte aspecte. Consultă secțiunea de „Ajutor” a platformei pentru a vedea exact pașii pentru fiecare plată. Totuși, dacă ai mai efectuat plăți online, acestea nu trebuie să-ți pună mari probleme. Ține cont de Unibet depunere minimă în funcție de metodă și în funcție de bonusul pe care vrei să-l revendici.

De asemenea, pot exista anumite comisioane de depunere sau retragere Unibet în funcție de metodă. Spre exemplu, băncile percep diferite taxe pentru jocurile de noroc. Mai mult decât atât, statul român percepe o taxă de 2% pentru fiecare depunere efectuată.

Trebuie să mai știi și că metoda de depunere trebuie să corespundă cu cea de retragere. Să zicem că dacă depui prin card, trebuie să retragi tot prin această metodă. Pentru TopPay și Paysafecard, va trebui să retragi prin card.

Concluzii

Este foarte simplu să faci o depunere și retragere Unibet. Analizează metodele descrise și alege-o pe cea care îți convine cel mai mult. Pentru a-ți ușura și mai mult munca, folosește aplicația Unibet. Depui, te joci, te distrezi și retragi simplu și ușor!