retragere Cashpot

Depunere și retragere Cashpot – ghidul tău online

  septembrie 15, 2023

Astăzi îți arătăm cum vei trece prin etapele de depunere și retragere Cashpot. Plățile la acest cazino sunt rapide și sigure și ai la dispoziție mai multe metode. Îți vom prezenta care sunt aceste modalități de plată și pașii pentru depuneri Cashpot. Desigur, discutăm în detaliu și despre operațiunea de retragere. Dar ca să faci plăți trebuie mai întâi să ai un cont. Așadar, vezi cum duci la bun sfârșit operațiunea de înregistrare cazino Cashpot!

Depunere Cashpot – aspecte generale

Primul pas la depunere și retragere Cashpot este, bineînțeles, cel de alimentarea contului. Nu poți juca dacă nu ai făcut cel puțin un depozit în contul tău de jucător. De asemenea, primele depuneri îți aduc și bonusul de bun venit, dar despre acesta discutăm într-un alt capitol.

Trebuie să mai știi și că orice plată se face instant. Nu va trebui să aștepți încărcarea contului, deci poți începe jocul imediat.

Metodele de plată Cashpot sunt mai multe:

 • Card bancar: poți să folosești cardul tău Mastercard, Maestro sau Visa. 
 • Revolut: dacă ai serviciul instalat pe telefon, îl poți folosi pentru plățile Cashpot.
 • Paysafecard: este un serviciu în care poți să plătești numerar, în locațiile partenere.
 • TopPay: plătește rapid, cu ajutorul unui cod QR.

Prin Paysafecard, nu poți să faci o retragere Cashpot. În rest, toate metodele sunt disponibile pentru depuneri și retrageri. Și, cum ziceam, poți lua și un bonus la depunere Cashpot despre care poți afla mai multe atât în articolul special, pe care îl găsești la noi pe site, cât și într-o secțiune ce urmează.

Cum faci depuneri Cashpot?

Așa cum ai văzut, poți face o depunere Cashpot prin câteva metode. Mai departe, îți arătăm care sunt pașii pentru un depozit în contul tău de jucător:

 1. Loghează-te în contul Cashpot;
 2. Apasă pe butonul „+” din partea de sus a paginii;
 3. Selectează metoda de plată, suma pe care vrei să o depui și bonusul;
 4. Apasă butonul de depunere;
 5. Continuă cu plata în funcție de metoda aleasă.

De exemplu, dacă plătești cu cardul, va trebui să introduci datele acestuia. Informațiile sunt numărul de card, numele deținătorului, data expirării și codul de securitate.

Depunere minimă Cashpot

Orice depunere și retragere Cashpot are loc între anumite limite. Pentru depozitele efectuate prin card bancar sau Revolut, depunerea minimă este de 20 de lei. Dacă faci plățile prin TopPay sau Paysafecard, trebuie să-ți alimentezi contul cu minim 50 de lei.

Dacă nu-ți verifici contul, atunci limita maximă pentru toate depunerile cumulate este de 900 lei. Dar după verificarea KYC ești liber să depui fără limite.

Retragere Cashpot – aspecte generale

O retragere Cashpot trebuie să se efectueze prin aceeași metodă prin care ai depus. Totuși, dacă ai făcut depunerea prin Paysafecard, va trebui să faci retragerea prin card. Înainte să soliciți o retragere în urma câștigului dintr-un bonus, asigură-te că ai îndeplinit rulajul. Altfel, riști să pierzi bonusul și să ai câștigurile anulate. Totodată, nu trebuie să uiți că timpul de așteptare după trimiterea cererii poate fi și de 2 zile lucrătoare. Apoi, procesarea poate dura până la 5 zile, în cazul plăților cu cardul.

Cum faci retrageri Cashpot?

Operațiunea de retragere Cashpot este la fel de simplă ca cea de depunere. Pașii sunt însă puțin diferiți:

 1. Trebuie să fii logat în contul de jucător;
 2. Apasă pe inițialele tale de sus, apoi pe „Informații personale”;
 3. Din meniul din stânga, selectează „Retragere”;
 4. Scrie suma și apasă pe butonul de retragere.

Vei trimite astfel cererea de retragere Cashpot și nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să aștepți. Dacă este totul în regulă aprobarea nu va dura mult.

Retragere minimă Cashpot

Suma minimă pentru retragere Cashpot este de numai 20 de lei, prin orice metodă. Totodată, ca să poți să faci orice fel de retragere, mai întâi trebuie să-ți verifici contul. Dacă totuși la depunere mai poți să alimentezi ceva, în cazul retragerilor platforma nu-ți permite să treci prin această etapă fără verificare KYC.

Alte informații despre depunere și retragere Cashpot

Fie că vorbim despre depunere sau retragere Cashpot, acestea sunt impozitate de legislația din România. Totuși, te asigurăm că operatorul nu are însă taxe suplimentare.

Orice depunere are taxa pe viciu de 2% din suma depozitului. De asemenea, orice retragere până la 10.000 de lei are un comision de 3%. Comisionul crește pentru sumele mai mari de 10.000, dar până în 66.750 lei. Acesta este de 20% + 300 lei. Sumele mai mari de 66.750 lei au un comision de 40% + 11.650 lei.

Bonusul de bun venit Cashpot

Și în cazul pachetului de bun venit, tot vei folosi operațiunile de depunere și retragere Cashpot. Primele 4 depuneri îți pot aduce până la 5.000 de lei și încă 1.000 de rotiri gratuite. Vei vedea că numărul de runde gratis de la fiecare bonus crește în funcție de depunere. Toate bonusurile au maxim câte 250 de runde gratis, iar ca să primești aceste rotiri gratis de fiecare dată, trebuie să depui minim 250 de lei.

Despre bonusul în bani, trebuie să știi că îl primești ca procent din depunere. Primele două bonusuri sunt de 100%, al treilea este de 75%, iar al patrulea (ultimul) este de 50%.

Ce alte detalii mai trebuie menționate sunt că valoarea unei runde gratuite este de 0,20 de lei. Mai mult, factorul de rulaj pentru bonusul în bani, câștigul din rotiri și depunerea care declanșează bonusul este de 20x.

Concluzii

Cu depunere și retragere Cashpot, poți beneficia de multă distracție la casino. La primele depozite ai parte și de o promoție consistentă. Apoi, după ce vei câștiga și vei îndeplini rulajul, nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să retragi. După cum ai văzut, orice retragere se face foarte simplu și vei avea banii numaidecât.

Cu atât de multe jocuri este foarte dificil să începi de undeva. Iată mai multe sugestii de folosire a fondurilor la jocuri în ghidul despre păcănele Cashpot!