iSoftBet producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran skulls of legend gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Skulls of Legend

Producator

iSoftBet

Rating

4/5 - 8 voturi

Legendele cu pirați vor prinde viață cu Skulls of Legend gratis! Încearcă acest joc de păcănele la noi și descoperă cele mai râvnite comori! În această recenzie, vei afla foarte multe detalii relevante despre acest joc. De la tematică la simboluri și plăți și până la cum ajungi să dai spin, nimic nu va mai reprezenta o necunoscută pentru tine. Dacă acest slot ți-a plăcut, la noi mai poți încerca și alte jocuri iSoftBet demo!

Skulls of Legend gratis, un joc cu pirați și comori

Grafica Skulls of Legend gratis este plină de simboluri specifice aventurilor riscante ale piraților. Vei întâlni un tun, un pistol încrucișat cu o sabie de pirat, un papagal, un craniu, o corabie, o femeie pirat și un pirat. Există și simboluri clasice de cărți de joc, dar acestea sunt plătit mai puțin. Dar dacă ai chef de o altă aventură riscantă, atunci vei putea încerca și Vikings Unleashed Megaways gratis tot la noi pe site.

Fundalul este un ocean întunecat, care ascunde multe pericole, flancat în stânga de o jumătate de craniu. Jocul de păcănele Skulls of Legend gratis are 5 role și 3 rânduri. Acestea sunt însoțite și de 30 de linii de plată fixe, ce îți pot aduce premii la fiecare rotire. Rata de plată sau coeficientul RTP este de 95,74%, suficient de mare pentru a genera câștiguri atractive. Volatilitatea păcănelei este considerată a fi ridicată. Astfel, n-ar trebui să te aștepți la o experiență de joc liniară. Totul va fi plin de dinamism și îți garantăm că nu vei avea timp să te plictisești.

Acest slot este creat de iSoftBet, unul dintre cele mai cunoscute nume în industria jocurilor de noroc online. Dezvoltatorii Skulls of Legend online sunt recunoscuți pentru tematicile spectaculoase ca aceasta și pentru funcții speciale care vin mereu cu ceva nou.

Skulls of Legend slot: simboluri și plăți

După cum poți vedea, la Skulls of Legend gratis simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta. Vei fi recompensat cu credite doar dacă există cel puțin 3 simboluri similare pe cele 30 de linii de plată ale sale. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Piratul: până la 1.500 de credite;
 • Femeia pirat: până la 625;
 • Tunul: până la 500;
 • Pistolul și sabia: până la 400;
 • Papagalul: până la 300;
 • A: până la 150;
 • K și Q: până la 100;
 • J: până la 75;
 • 10: până la 60.

Păcănele Skulls of Legend demo: funcții speciale

Skulls of Legend gratis are multe funcții speciale extrem de interesante care îți vor oferi plăți mari și îți vor menține interesul viu.

 • Simbolul Wild: reprezentat printr-un craniu, înlocuiește orice alt simbol cu excepția simbolului Scatter. Sub fiecare rolă, vei vedea niște beculețe. Un beculeț se aprinde atunci când un Wild apare pe acea rolă. La 4 Wild, simbolul se va extinde pe toată rola și va rămâne timp de 4 runde.
 • Simbolul Scatter: ilustrat printr-o corabie, 3 simboluri aduc rotiri gratuite. Numărul de runde și funcțiile speciale ale rundelor sunt determinate de o carte aleasă aleatoriu înainte de începerea învârtirilor gratuite. Poți avea 7, 10, 14 sau 15 runde bonus, în funcție de cartea aleasă, fiecare cu particularitățile sale care se referă în principal la modul de funcționare a simbolului Wild (dar nu numai).

Skulls of Legend gratis: cum joci?

La prima vedere a Skulls of Legend gratis, jocul poate părea destul de complicat, dar lucrurile nu stau tocmai așa. Modul de joc este similar cu alte sloturi pe care le-ai mai încercat, cum ar fi Asian Attraction gratis, iar dacă acesta este primul tău slot, nu ar trebui să te îngrijorezi. 

Toate butoanele de care ai nevoie se află jos. În partea din dreapta a jocului Skulls online, vei găsi butonul de setare pariu prin care stabilești valoarea monedelor. În stânga acestuia se află butonul de joc automat, unde îți poți seta numărul de runde dorite și câteva condiții de limitare a pierderilor sau a câștigului individual. Mai în stânga se găsește butonul de spin, iar lângă acesta se află butonul din care deschizi secțiunea de informații.

Concluzii

Skulls of Legend gratis este un joc plin de aventuri, în care poți descoperi mereu ceva nou. Așadar, este imposibil să te plictisești cu funcțiile speciale ale acestuia. Câștigurile sunt și ele substanțiale, deci este genul de joc pe care merită să îl încerci și pe bani reali, pentru a trăi din plin experiența unui joc de noroc de top în industria gambling-ului online. De aceea, noi îți recomandăm să încerci oferta de păcănele Superbet pentru a trăi periculos cu aventurile sloturilor care au cucerit industria!

Alte sloturi


Sweet Bonanza Xmas
3.5/5 - 28 voturi
Pirate Gold
3.7/5 - 4 voturi
Mystical Santa Megaways
4.4/5 - 14 voturi
Tower Tumble
4.3/5 - 6 voturi
Baccarat Punto Banco
4.7/5 - 7 voturi
Vampire Fortunes
4.2/5 - 4 voturi