iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc skulls of legend gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Skulls of Legend

Producator

iSoftBet

Rating

Joacă Skulls of Legend gratis pe JocPacanele și bucură-te de un slot din gama de păcănele iSoftBet cu 5 role și 30 de linii de plată. Primul lucru care atrage atenția și stârnește curiozitatea la acest joc, îl reprezintă tematică interesantă, cu pirați, pe care va trebui să îi cauți în  sălbăticie.

Simboluri din Skulls of Legend gratis

Pășește în această aventură și descoperă cele mai interesante simboluri. Îndreptate parcă împotriva orizontului oceanului întunecat și încadrate în limitele lemnoase ale unui galeon, mulinetele din Skulls of Legend seamănă izbitor de tare cu niște  pirați. Cărțile de joc obișnuite ce au valoare mai mică se regăsesc acolo, fiind unite de un papagal, și alte arme de foc: pistol, tun. Se remarcă și un simbol al unui pirat feminin (ce pare că a fost special conceput și modelat după Claire Danes de Patrie), dar  și skipperul pirat. Dintre  toate acestea, doar 5 îți pot aduce câștiguri de până la 1.500 de monede. Dacă alegi să joci acest slot ce face parte din categoria de pacanele isoftbet, vei putea descoperi 4 caracteristici/ funcții diferite de rotiri gratuite, acestea oferind între 7 și 15 rotiri gratuite, precum și un sortiment de extrasuri wild.

Elemente speciale

Funcția de rotiri gratuite Rhum Barrel – unde poți primi 7 rotiri gratuite. La fiecare rotire gratuită, skipperul poate să tragă cu pistolul și să se rotească între 2 și 5 simboluri.

Funcția Spins Free Compass – aici sunt acordate 10 rotiri gratuite. La orice rotire, simbolul ce se află în poziția centrală a rolelor  se poate transforma în simboluri wild  împreună cu toate acele simboluri ce se află  într-o direcție specifică, în funcție de locul unde aterizează punctul de busolă.

Funcția Spins Free Spins – un bonus dei 14 rotiri gratuite. În urma pierderii învârtirii, simbolurile pot fi reorganizate și se poate crea o nouă combinație câștigătoare.

Unul dintre simbolurile wild al jocului  Skulls of Legend gratis îl reprezintă Craniul de cristal. Acesta  nu oferă plăți specifice, așa cum se poate întâmpla la alte sloturi,  însă acesta înlocuiește toate celelalte simboluri, ceea ce te poate ajuta să obții combinații câștigătoare. Dacă ești destul de atent, vei observa un metru sub fiecare dintre tamburi – de fiecare dată când un simbol devine wild, una dintre luminile ce se află sub tambur va fi aprinsă. După ce toate cele 4 spații vor fi luminate, o să fii recompensat cu un simbol wild suprapus  care va rămâne în poziție timp de 4 rotiri.

Testează  Skulls of Legend gratis. Este un slot plin de surprize plăcute, iar în plus RTP-ul de 95,74% se poate dovedi a fi foarte atractiv pentru jocul pe miză reală.

Alte sloturi


House of Doom
Lucky Wild
Cash Camel
Wolf Cub
Funky Chicken
Lucha Maniacs