NYX producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
olympus strikes ecran joc

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Olympus Strikes

Producator

NYX

Rating

3.1/5 - 14 voturi

Olympus Strikes gratis este un joc de păcănele online care promite câștiguri frumoase. Tematica acestui slot, deși nu este nouă, are acel ceva ce atrage pe toată lumea. Practic, jocul te invită să cunoști mitologia greacă și, alături de Zeus, de 243 modalități de câștig și de funcții fulgerător de bune, să câștigi cât mai mult. Ține cont totuși de faptul că, dacă îl joci pe Joc Păcănele, câștigurile sunt fictive.

Pentru a câștiga pe bune bani, trebuie să-ți faci cont într-un cazino online. Găsești Olympus Strikes online la Netbet – citește despre înregistrare Netbet, fă-ți cont și joacă pe bune!

Olympus Strikes gratis, jocul ce te poartă în tărâmul zeilor

Olympus Strikes gratis este un joc ca la aparate online ce emană putere și suspans. Aspectul său nu este deloc clasic, însă acest lucru reprezintă o provocarea frumoasă pentru un fan al păcănelelor. Are o structură de 5 role și 3 rânduri, iar numărul de moduri de câștig este de 243. RTP? Rata de returnare către jucător este foarte bună, de 95,89%. Așadar, poți să te bucuri de victorii frumoase!

Interesante în acest joc sunt și funcțiile speciale, nu doar grafica și tematica. În Olympus Strikes gratis vei avea parte de distracție cu o funcție bonus cu jocuri gratis și cu Jackpot Pick Bonus. Slotul se diferențiază de altele și prin caracteristica Power XStream. Toate câștigurile Power XStream sunt plătite de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Premiul este multiplicat cu numărul de simboluri ce apar pe rolă în combinațiile câștigătoare. Desigur, doar cel mai mare câștig este plătit, iar combinațiile Power XStream sunt multiplicate cu multiplicatorul de pariu.

Atmosfera în acest joc este deosebită! Pe lângă simbolul Zeus, curajos reprezentat, vei fi cucerit și de sunetul de fundal. Vei reuși să te aventurezi în lumea zeilor din Olimp mai ales atunci când auzul îți va fi tulburat de zgomotele tunetelor care amenință Pământul. Și atunci când rolele vor fi luminate de fulgerele puternicului Zeus!

Păcănele Olympus Strikes demo: simboluri și plăți

În jocul Olympus Strikes gratis vei găsi, în primul rând, un simbol Bonus: torță. Pe lângă acesta, vei mai găsi fulgerul, care este simbol Wild, dar și alte simboluri ce plătesc bine. Zeus, de exemplu, îți poate aduce până la 1000 de credite, iar calul Pegasus până la 500 de credite. Șoimul de aur îți poate aduce până la 400, iar coiful până la 250.

Alte simboluri, tot importante, sunt coronița de aur, sandalele grecești și pocalul. Coronița, la 5 apariții pe role, îți poate aduce 100 de credite. Sandalele și pocalul îți pot aduce până la 60 de credite. În jocul de păcănele Olympus Strikes mai există și simboluri secundare, cărțile de joc, ce participă și ele la adunarea câștigurilor.

Caracteristici speciale Olympus Strikes online gratis

  • Am menționat mai sus de simbolul Bonus. În Olympus Strikes gratis acesta, torța, poate să-ți aducă până la 4400 de credite.
  • Simbolul Bonus va declanșa funcția Free Spins Bonus. Va apărea un alt ecran, pe care vor fi afișate trei variante: 15, 10 sau 5 Free Spins. Va trebui să alegi una dintre aceste opțiuni.
  • Rotirile pot fi redeclanșate, iar în timpul lor poți câștiga și alte jocuri gratis.

Wild-ul este și el important în acest slot. El poate înlocui toate celelalte simboluri și apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Simbolul va declanșa Jackpot Pick Bonus. Funcția Jackpot Pick Bonus îți prezintă 12 obiecte. Jucătorul trebuie să aleagă dintre acestea până când vor fi dezvăluite trei simboluri jackpot la fel. Apoi, jucătorul va primi jackpotul aferent obiectelor alese, iar funcția se va termina.

Cum joci Olympus Strikes gratis online?

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a juca Olympus Strikes gratis pe Joc Păcănele este să dai click pe butonul Joacă Gratis. Vei descoperi un ecran de joc diferit de cele ale păcănelelor pe care le-ai mai jucat. Cele 5 role sunt poziționate în partea dreaptă, iar în stânga ai balanța și valoarea pariului.

Pariul îl vei seta din partea de jos a ecranului de joc. Poți alege de la 88 la 880 monede și valori de la 0.01 la 0.10. De exemplu, dacă vei alege 88 monede și valoare de 0.10, vei avea un pariu total de 8.80. După ce ai setat pariul dorit, dă pe Spin și așteaptă să îți surâdă norocul. Dacă nu vrei să dai mereu pe rotire, accesează Autoplay și setează numărul de runde automate. Iar dacă vrei mai multe informații despre joc, accesează Meniul, din colțul din stânga jos a ecranului. Succes!

Concluzii

Pe Joc Păcănele găsești sute de jocuri ca la aparate gratis online, de la provideri de top. Ai jocuri EGT, NetEnt, Novomatic, iSoftBet, Nextgen și lista poate continua. Poți să le joci fără a investi bani, fără cont și fără înregistrare, direct din browser. Toate jocurile sunt moderne, astfel că sunt perfect optimizate pentru telefon – deci poți să te distrezi de oriunde. Deci, nu te opri la Olympus Strikes gratis! Cercetează întreaga gamă!

Încă ceva! Cum am spus și la început, jocurile de la noi de pe site sunt gratis, deci demo. Așadar, nu-ți vor oferi câștiguri reale, ci doar distracție reală. Jucând, poți învăța să-ți creezi strategii pentru jocul pe bani reali. Orice cazinou online ai alege, joacă responsabil!

Alte sloturi


The Final Countdown
4.2/5 - 4 voturi
Go Gold
3.5/5 - 19 voturi
Multi Fruit
3.2/5 - 12 voturi
Trail Blazer
3.4/5 - 5 voturi
Caramel Hot
4.4/5 - 26 voturi
Easter Island
3.7/5 - 7 voturi