NetEnt producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
pacanele cu animale Temple of Nudges gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Temple of Nudges

Producator

NetEnt

Rating

Temple of Nudges gratis este un joc nou de păcănele cu animale creat de cei de la NetEnt. Jocul are 243 de posibilități de câștig și o rată de plată de 96.03%. Cu simboluri care acoperă mai multe poziții pe ecran și o funcție atractivă de respin, jocul este cu siguranță o opțiune excelentă pentru cei care vor să încerce un slot nou!

Cum se joacă Temple of Nudges gratis

Acest joc de păcănele cu animale gratis are o structură de 5 role și 3 rânduri. Pariurile pot avea valori între 0.25 și 250 de monede, iar regulile sunt foarte simple. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi suma pariată în secțiunea Valoare Fisă din bara de jos și să apeși butonul Spin. Alternativ, poți opta pentru a plasa un pariu maxim sau pentru a lăsa jocul să curgă automat.

Povestea jocului ne poartă într-un templu secret dintr-o junglă, acolo unde suntem invitați să căutăm comori ascunse. Pe fundal vei auzi ciripit de păsări, așa că atmosfera din junglă este redată foarte fidel. Pe ecranul de joc vor apărea simboluri de animale (panteră, șarpe, mistreț, maimuță) și totemuri (galben, roșu, albastru, verde). Dintre simboluri, cel mai bine plătește pantera.

În acest joc de păcănele cu animale creat de NetEnt simbolurile vin de fiecare dată în grupuri și ocupă mai multe poziții pe ecran. Asta înseamnă că se întâmplă frecvent să prinzi un ecran plin cu același simbol, ceea ce se traduce printr-un câștig uriaș.

Funcția Nudge

Un element important al jocului este funcția Nudge. De fiecare dată când prinzi un câștig, simbolurile care l-au format se mută cu o poziție mai jos și sunt înlocuite de altele. Acest sistem de câștig în cascadă generează câștiguri colosale.

Respins

Pe lângă funcția Nudge, un alt element important este și funcția de respin. Orice simbol poate apărea pe ecran marcat cu semnul Respin. Atunci când un astfel de simbol participă la formarea unui câștig, se activează un respin (o rotire gratuită).

Acest joc de păcănele este lansat în 2019 și oferă foarte multe avantaje. Este o adevărată plăcere să încerci jocuri noi de la NetEnt! Testează și tu jocul și vezi ce impresie îți lasă!

Pentru a juca pe miză reală, îți recomandăm să profiți de bonusul nostru exclusiv la Maxbet casino! Primești 100 RON gratis fără depunere și 250% până la 1800 RON la primul depozit!

Alte sloturi


Book of Magic
Planet of the Apes
The Fortune Pig
Divine Fortune
Oil Company 2
Blue Heart