Lucky Spin Jackpots

Autor: Andra

Actualizat: 22 aprilie 2024

Lucky Spin Jackpots gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Lucky Spin Jackpots gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
243
RTP
95,18%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Aprilie 2020
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Lucky Spin Jackpots gratis este un aparat clasic cu de toate. Așa cum îi spune și numele, vei avea rotiri norocoase, jackpoturi și multe alte surprize. Hai cu noi în călătoria pe care ți-a pregătit-o jocul semnat de Novomatic. Citește articolul de astăzi și joacă Lucky Spin Jackpots gratis și află totul despre jackpot la păcănele!

Lucky Spin Jackpots gratis – aspecte generale

Jocul de păcănele de azi, Lucky Spin Jackpots gratis, te întâmpină cu atmosfera retro, demnă de un joc care plătește atât de bine. Are simboluri clasice, cum ar fi trifoiul, steaua, șeptarul, potcoava sau diamantul. Nu lipsesc nici numerele cărților de joc din suita de simboluri. Dar un simbol foarte valoros este dama. Dă culoare și plăți excelente pe liniile de plată.

Dar despre plăți și simboluri vom discuta pe larg în următorul capitol. Deocamdată, este bine să știi că interfața este foarte simplă. Nici n-are rost să intrăm în detalii referitor la modul de joc. Setezi miza din butonul MIZĂ TOTALĂ și apeși butonul mare START. Este la fel de simplu și de pe computer, dar și de pe mobil. Pe computer, pornești rundele mai comod cu tasta SPACE.

Lucky Spin Jackpots free este ușor de găsit și pentru experiența pe bani reali. Se află în vasta gamă de păcănele Netbet, dar și la Superbet. Ca să te joci, va trebui să te înregistrezi și să faci un depozit. Cu această ocazie a depunerii, revendică și un bonus de bun venit.

Păcănele Lucky Spin Jackpots – plăți și simboluri

Trebuie să știi că Lucky Spin Jackpots gratis are un coefficient RTP de 95,18%. Plătește pe 243 de direcții, cu simboluri identice pe role adiacente și de la stânga spre dreapta. Este modul clasic de câștig cu combinații de simboluri de-un fel. Hai să cunoști mai bine simbolurile cu valorile lor la 5 identice pe o singură direcție!

 • Dama: 8x pariul
 • Șeptarul: 4x pariul
 • Diamantul: 3,2x pariul
 • Trifoiul: 3,2x pariul
 • Potcoava: 3x pariul
 • Numerele de cărți: 2x pariul

Lucky Spin Jackpots gratis oferă câștiguri pe măsura așteptărilor, indiferent de ce simboluri apar pe role. Deci, ce mai aștepți? Intră pe site-ul nostru și dă cât mai multe spin-uri la aparat! Apoi, după ce te-ai încălzit, încearcă-ți norocul pe bani reali! Cu siguranță vei avea parte de recompense bune.

Lucky Spin Jackpots slot – caracteristici speciale

Vei vedea că Lucky Spin Jackpots gratis este un joc cu multe funcții și simboluri speciale. Așadar, plătește în multe moduri, după cum urmează să afli. Hai să începem cu simbolurile speciale!

 • Simboluri Inimă: apar numai pe rolele 2 și 4. 3 inimi stivuite pe o rolă declanșează funcția de Premii Bonus.
 • Simboluri Stea: minim 6 simboluri Stea declanșează secvența de Rotiri Bonus.
 • Simboluri Bonus: apar numai pe rolele 1, 3, 5 și acordă Rotiri Gratuite dacă apare de 3 ori.

Mai departe, hai să vedem în ce constau secvențele speciale de la Lucky Spin Jackpots online:

 • Premiu Bonus: selectează una dintre cele 3 inimi pentru o recompensă. Aceasta poate fi de până la 10x pariul sau un jackpot. Jackpoturile care se pot acorda sunt Mini Jackpot (20x miza), Minor Jackpot (30x miza) sau Major Jackpot (50x miza).
 • Rotiri Bonus: primești 3 rotiri unde se rotesc numai stele. Cele minim 6 stele care au declanșat funcția rămân pe rolă. Apariția unui nou simbol resetează contorul de rotiri la 3. La final, primești valorile însumate ale tuturor stelelor. Acestea au valori de până la 15x miza. Totodată, acordă jackpoturile Mini, Minor și Major. Dacă ocupi toate cele 15 poziții cu stele, primești Grand Jackpot (200x miza).
 • Rotiri Gratuite: primești 10 runde gratis la Lucky Spin Jackpots gratis, unde toate câștigurile de pe linii sunt dublate.

Lucky Spin Jackpots demo are și jocul de risc. Pariază orice câștig de până la 500x miza la jocul cu cărți, unde trebuie să ghicești culoarea. Dacă o faci, vei avea plata dublat, dar dacă nu, pierzi suma pe care ai jucat-o.

Concluzii

Lucky Spin Jackpots gratis este un aparat cu mai multe funcții speciale. Are totuși o temă clasică ce place multor utilizatori. Încearcă-l în versiunea demo la noi pe site și nu ezita să-i dai spin și pe bani. Ai șansa să câștigi bine datorită jackpoturilor și altor secvențe speciale. Nu ieși din aventură și continuă cu Lone Star Jackpots, un alt joc de păcănele plin de premii colosale.

Alte păcănele recomandate

Novomatic
4 Reel Kings
3.5/5 – (982 votes)
Nolimit City
East Coast vs West Coast
3.6/5 – (19 votes)
NetEnt
Dracula
3.9/5 – (7 votes)
NYX
Christmas Bonanza
5/5 – (1 vote)
Autor
Andra

Editor