NetEnt producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran secret of the stones gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Secret of the Stones

Producator

NetEnt

Rating

4.5/5 - 2 voturi

Dacă îți plac legendele inspirate din mitologie, cu povești magice și cu aventuri, atunci trebuie să încerci Secret of the Stones gratis! Descoperă misterele pietrelor și câștigă sume mari cu Secret of the Stones NetEnt! În acest articol îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre joc, precum simboluri, plăți și funcții speciale. De asemenea, pe Joc Păcănele îl poți încerca și tu în versiunea demo. După ce simți stăpân pe tine, ai multe șanse avantajoase de a-l încerca pe bani reali, mai ales că ai la dispoziție multe oferte speciale casino!

Secret of the Stones gratis, un joc spectaculos și avantajos

După doar câteva rotiri cu Secret of the Stones gratis, te vei îndrăgosti de acest slot cu o grafică excepțională. Acesta are simboluri mitice reprezentând diferite animale: cerb, bufniță, taur, lup și șarpe. Nu lipsesc nici simbolurile clasice ale cărților de joc, dar acestea sunt stilizate frumos, astfel încât să se potrivească tematicii Secret of the Stones slot.

Jocul a fost creat de NetEnt, una dintre cele mai cunoscute companii creatoare de păcănele, recunoscută în special pentru tematicile interesante și pentru plata extrem de ridicată. Secret of the Stones NetEnt nu este excepție de la regulă. Jocul oferă o experiență cum rar întâlnești în jocurile de noroc online.

Structura este clasică, de 3 role și 5 rânduri. Rata de plată (coeficientul RTP) este extrem de ridicat, de 96,81%. Asta îl face extrem de popular în rândul celor care îl joacă pe bani adevărați.

Dacă preferi un joc mai modern din punct de vedere al construcției, poți încerca Santa’s Stack gratis. Este o păcănea drăguță și trebuie neapărata să-i dai o șansă!

Secret of the Stones NetEnt: simboluri și plăți

Simbolurile Secret of the Stones gratis aduc plată de la stânga la dreapta, când apar cel puțin 3 simboluri similare pe una dintre cele 25 de linii de plată ale jocului. 

Sunt două moduri de joc, unde simbolurile tematice se plătesc diferit. Trebuie să alegi una la începutul rundei (poți schimba și în timpul jocului): jocul Max – plăți rare, dar mari și șanse mai multe de apariție a Scatter și Wild și jocul Classic – plăți mai mici, dar dese. Acestea se plătesc după cum urmează:

 • Cerbul: până la 40.000 (Max) și 12.500 (Classic) de credite;
 • Bufnița: până la 12.500 și 7.500;
 • Taurul: până la 8.000 și 5.000;
 • Lupul: până la 3.500 și 3.000;
 • Șarpele: până la 2.500 și 2.000;
 • A: până la 1.500;
 • K: până la 1.250;
 • Q: până la 1.000;
 • J: până la 750;
 • 10: până la 500.

Secret of the Stones online: funcții speciale

În afară de aceste plăți normale, la Secret of the Stones gratis te mai poți distra cu funcțiile și simbolurile speciale. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: poate apărea oriunde pe role și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatter;
 • Simbolul Scatter: pot apărea oriunde pe role. Trei simboluri Scatter declanșează 10 runde gratuite.
 • Rotirile gratuite: la activarea celor 10 rotiri gratuite, trebuie să selectezi 3, 4 sau 5 pietre (în funcție de numărul de simboluri Scatter care a declanșat free spins) din 20. Fiecare piatră ascunde o funcție bonus. Aceasta îți poate da runde bonus suplimentare, multiplicatori, role Wild și simboluri Wild în plus – Bufnița și/sau Cerbul pot deveni Wild.

Secret of the Stones gratis: cum joci?

La Secret of the Stones gratis, modul de joc este simplu. Butoanele aflate în partea de jos a ecranului de vor ajuta să setezi miza în funcție de nivel (de la 1 la 10) și să stabilești valoarea fisei. La Secret of the Stones NetEnt, poți juca manual sau automat. Dacă alegi a doua opțiune, trebuie să selectezi numărul de jocuri dorit. 

De asemenea, ai posibilitatea să schimbi când vrei modul de joc de la Classic la Max și invers, având la dispoziție butonul din stânga jos.

Concluzii

Secret of the Stones gratis este unul dintre cele mai palpitante jocuri. Acest lucru se datorează funcțiilor speciale și a celor două moduri de joc. Max și Classic schimbă destul de mult modul de joc.

Încearcă și tu acest joc minunat din gama NetEnt pe Joc Păcănele și nu ezita să-l încerci și pe miză reală! De asemenea, dacă ești amator de senzații tari, distrează-te cu colecția de păcănele Winner!

Alte sloturi


Wolf Cub
2/5 - 2 voturi
Beowulf
3.9/5 - 16 voturi
Starburst
4.1/5 - 9 voturi
Wild Bazaar
4/5 - 4 voturi
Wolf Legend Megaways
3.6/5 - 12 voturi
Fruit Shop
4.7/5 - 6 voturi