Planet Fortune

ecran planet fortune gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran planet fortune gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
50 de oameni joacă acum
princess casino logo
Bonus Fără Depunere

110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

3.7/5 – (3 votes)

Play n Go invită toți jucătorii pasionați de gambling, dar și de elementele SF, să testeze Planet Fortune demo, un joc plin de adrenalină, ce te provoacă să îți depășești limitele. Grafică spectaculoasă, poveste unică și creativă, premii ce abia așteaptă să fie descoperite și multă distracție – asta ne promite producătorul într-unul dintre cele mai noi jocuri cu păcănele lansate pe piață. Dacă nu ai avut încă ocazia, poți testa Planet Fortune gratis pe Jocpăcănele pentru a păși într-o lume cu totul nouă, să lupți alături de roboți!

Joc Planet Fortune gratis – unul dintre acele jocuri cu păcănele SF

Tipul acesta de jocuri cu păcănele SF sunt destul de rar întâlnite în portofoliul cazinourilor online, însă jocul de păcănele Planet Fortune este un joc ce a urcat în topul preferințelor jucătorilor încă de la lansare. Acest lucru se datorează faptului că abordează o tematică nouă și o poveste ce a fost ilustrată foarte bine prin intermediul unei grafici puse la punct în cel mai mic detaliu și a unor sunete și animații care o susțin.

Chiar dacă tematica este una futuristă, jocul păstrează un aer retro ce te duce cu gândul la jocurile de păcănele clasice, din sălile de jocuri de odinoară, motiv pentru care este preferat în special de nostalgici, de cei care vor să retrăiască acele timpuri. Dacă vrei testa vreodată Planet Fortune gratis sau cu bani, vei vedea că într-adevăr îți oferă o experiență pe care o vei mai căuta mult timp de acum înainte și la alte jocuri. În cele din urmă, vei reveni mereu la Planet Fortune pentru că aici e adevărata distracție și adrenalină.

Păcănele online Planet Fortune – RTP de 95.5% și 40 linii de plată

Planet Fortune slot nu se numără doar printre cele mai antrenante jocuri cu păcănele de la Play n Go, ci și printre cele care plătesc cel mai bine. Cu un payout de 95.5% și 40 linii de plată, șansele ca tu să închei această aventură SF cu mai mulți bani în cont sunt destul de mari. Cele 40 de linii de plată sunt fixe, adică vei juca mereu cu toate liniile de plată, iar acest lucru înseamnă mai multe combinații câștigătoare.

O rată de plată mare, alături de 40 linii de plată fixe, simbolurile speciale și opțiunile din joc reprezintă cheia spre câștiguri mari în cazul jocului Planet Fortune online. Așa că, profită de ele pentru a te îmbogăți! Descoperă și gama de păcănele clasice!

Planet Fortune gratis – cum se joacă?

Planet Fortune gratis este un joc de păcănele potrivit atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru cei începători, ecranul de joc fiind extrem de intuitiv, cu butoane ce te ghidează pe tot parcursul aventurii tale. Pe fundalul ecranului de joc este lumea SF în care vei păși odată ce vei apăsa butonul de start, iar în centrul sunt cele 5 role ce abia așteaptă să fie rotite pentru a-ți oferi premii cât mai mari.

  • Butonul de spin sau de rotire este situat în partea dreaptă a ecranului de joc și el va trebui apăsat pentru a da startul unei noi rotiri. Dacă vrei ca acest lucru să se facă automat, poți activa funcția de Autoplay, iar în acest mod te poți bucura în liniște de sunete, animații și poveste.
  • Având în vedere că liniile de plată sunt fixe, tot ce mai ai de făcut este să setezi valoarea mizei pe care vrei să o pariezi, cuprinsă între 0.20 și 100 monede.
  • Nu uita să verifici și tabelul de plată pentru a vedea exact ce simboluri vei găsi pe role, cum se plătește fiecare simbol și care sunt opțiunile de joc speciale de care poți profita pentru a câștiga cât mai mulți bani. Butonul cu tabelul de plată se găsește în partea dreaptă a ecranului.
  • Pe tot parcursul jocului vei vedea în partea de jos balanța contului tău și valoarea câștigului. Dacă știi toate aceste lucruri de la început și testezi și 1-2 jocuri de Planet Fortune gratis, cu siguranță te vei descurca atunci când vei vrea să încerci varianta cu bani.

Planet Fortune demo online – simboluri și plăți

Există mai multe tipuri de simboluri în cadrul jocului Planet Fortune gratis, cele tematice, cărțile de joc și simbolurile speciale. Simbolurile tematice pe care le vei găsi sunt: cei 2 roboți, cele 2 personaje SF și cele 2 tipuri de pietre, iar aceste simboluri sunt și cele care se plătesc cel mai bine: 5 simboluri identice cu roboți îți aduc 100 monede, 5 simboluri cu personajul masculin (Astro-Adam) îți aduc 30 monede, iar simbolul feminin (Extragalactic-Eve) îți aduce 20 monede, în timp ce pietrele îți aduc câștiguri de 12 și 8 monede.

Cărțile de joc (A, K, Q, J, 10) îți aduc câștiguri între 2 și 4 monede. Cu cât nimerești mai multe simboluri identice pe role, cu atât vei câștiga mai mult. Poți consulta toate aceste informații în tabelul de plată, iar dacă vrei să vezi cu adevărat cum arată câștigurile în funcție de mizele pe care le joci, poți încerca Planet Fortune gratis și să te distrezi cu banii virtuali.

Păcănele Planet Fortune – caracteristici speciale

Planet Fortune slot este unul dintre cele mai profitabile jocuri cu păcănele atunci când vine vorba de câștiguri realizate cu ajutorul caracteristicilor speciale. Simbolul wild din joc este reprezentat de robot și înlocuiește orice alt simbol de pe role pentru a forma combinații câștigătoare. Robotul îți oferă acces și la o specială sau runda bonus pentru că minim 3 astfel de simboluri îți aduc 10 rotiri gratuite, iar pe durata acestor rotiri gratuite, simbolul wild se transformă în simbol stiky care la rândul lui va forma alte combinații câștigătoare și îți poate aduce un premiu de până la 2.500x miza pentru fiecare rotire gratuită.

Mai există încă o caracteristică specială care se activează în mod aleator și care îți poate aduce premii mari: Magnetic Mayhem – rolele se lipsesc formând combinații câștigătoare. În cadrul acestui joc de păcănele nu există funcție de dublaje sau Gamble și nici nu este pus la bătaie vreun jackpot, însă poți câștiga premii spectaculoase dacă știi cum să jonglezi cu mizele și opțiunile speciale.

Concluzii

Planet Fortune este un joc de păcănele Gaminator aparte, atât din punct de vedere al graficii și tematicii, cât și din punct de vedere al câștigurilor. Testează acum Planet Fortune gratis și bucură-te de această experiență unică!

Vezi mai multe păcănele noi!

Alte păcănele recomandate

Amatic
Lovely Lady
4.5/5 – (6 votes)
Stakelogic
Runner Runner Megaways
4.3/5 – (6 votes)
NetEnt
Neon Staxx
5/5 – (2 votes)
NetEnt
Roulette Advanced
3.5/5 – (24 votes)