testare Păcănele online Kingdom of Legend gratis - Joc Păcănele
d-none iframe-link Novomatic producator pacanele
ecran kingdom of legend gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Kingdom of Legend

Producator

Novomatic

Rating

Kingdom of Legend este un joc de păcănele online pe care îl găsești la multe dintre cazinourile online de top. Un exemplu? Poți să-l joci chiar acum la Admiral – gratis, cu ajutorul ofertei bonus Admiral de bun venit. Jocul este produs de Novomatic și ne încântă atât prin tematica deosebită, cât și prin funcțiile bune și RTP-ul generos. Înainte de a-l juca pe bani, joacă Kingdom of Legend gratis la noi pe site și creează-ți propria strategie!

Poți juca pe Joc Păcănele Kingdom of Legend demo direct în browser. Nu este nevoie să îți faci cont. Nu este nevoie să te înregistrezi. Jocul este perfect optimizat și pentru telefon sau tabletă, deci poți juca oricând ai chef de o aventură frumoasă!

Kingdom of Legend gratis – o legendă în format video

Jocul de păcănele online Kingdom of Legend gratis este unul cu o tematică super interesantă. Te invită să te aventurezi într-un regat misterios, în căutare de senzații și, desigur, de câștiguri frumoase. Slotul Novomatic este simplu de jucat.

Are o structură clasică, de 4 role și 4 rânduri, iar numărul de linii de plată este de 40. Liniile de plată sunt fixe. Așadar, Kingdom of Legend Novomatic poate fi jucat atât de cei cu experiență, cât și de începători. RTP? După cum am spus și în introducere, rata de returnare a acestui joc de păcănele este una bună. Slotul are un RTP de 95,50%, deci îți va oferi câștiguri și în casino. În ceea ce privește pariurile, poți miza de la 1 la 250 de credite. Câștigurile în Kingdom of Legend demo ating cote alarmant de mari!

Slotul, pe lângă grafica impecabilă, are și o coloană sonoră aleasă perfect. Cu ajutorul acestor caracteristici vei pătrunde imediat în magicul regat. Apoi vei aștepta la fiecare Spin să dai peste o comoară!

Simboluri Kingdom of Legend gratis

Simbolurile cele mai valoroase în Kingdom of Legend gratis sunt personajele, acestea fiind și cele care contribuie cel mai mult la conturarea poveștii.

  • Simbolul luptătorului îți aduce până la 400 de credite.
  • Femeia-elf îți aduce până la 500.
  • Simbolul wild este reprezentat de un vrăjitor. Acesta poate înlocui orice alt simbol pentru a te ajuta să formezi câștiguri, cu excepția celui Bonus Wheel.

În jocul de păcănele Kingdom of Legend online este și o rundă bonus care îți poate aduce rotiri gratuite și mii de credite. Simbolul Bonus Wheel funcționează ca roata norocului. Atunci când prinzi roata în totalitate pe ecran, o vei putea roti și îți vei putea afla premiul. Vei putea câștiga 10 rotiri gratuite, un multiplicator 30x sau intra în runda specială Super Wheel, la care poți câștiga 1000x față de pariul inițial.

Funcția Gamble în jocul de păcănele Kingdom of Legend demo

Este foarte atractiv să te bucuri de elemente care îți amintesc de aparatele din sălile de joc! Și în Kingdom of Legend gratis chiar te bucuri! Printre aceste elemente se numără și funcția Gamble (dublajele). La fiecare câștig poți alege dacă vrei să îl colectezi sau dacă vrei să îți încerci norocul la dublaje.

Kingdom of Legend gratis este un joc de top de la Novomatic, precum Aztec Power free la care merită să îți încerci norocul. Are funcție bonus roata norocului cu premii, funcție cu free spins, multiplicatori și, desigur, Gamble, despre care am zis. Toate îți vor oferi o aventură fantastică și câștiguri care să se ridice la nivelul așteptărilor tale!

Concluzii

Kingdom of Legend gratis este doar unul dintre jocurile Novomatic demo pe care le găsești la noi pe site. În ceea ce privește tematica lui avem doar lucruri bune de spus. Totuși, dacă ar fi să spunem și un minus, ne-am lega de rata de returnare. Este într-adevăr bună, de peste 95%. Totuși, dacă ești începător îți recomandăm sloturi cu RTP mai mare, de peste 96%. Și vezi că multe jocuri Novomatic poți să le joci și gratis, cu bonusuri de bun venit. Multe cazinouri oferă astfel de promoții!

Alte păcănele Novomatic gratis? Îți recomandăm Always Hot Deluxe, un slot incendiar. Sau poate vrei să călătorești în Asia, cu Asian Diamonds. Desigur, dacă vrei o aventură cu totul palpitantă, cea mai bună alegere rămâne clasicul și extrem de popularul Book of Ra. Indiferent de ce ai alege, un singur lucru e cert – te vei distra de minune la noi, fără a investi bani!

Alte sloturi


Ruby Pearl
Books & Bulls
Mystical Santa Megaways