Novomatic producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
kingdom of legend gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Kingdom of Legend

Producator

Novomatic

Rating

Kingdom of Legend este un joc de păcănele online pe care îl găsești la Admiral și pe îl poți juca gratis cu bonusul nostru fără depunere de 200 RON + 75 de rotiri gratuite. Profită și tu de ofertă și câștigă bani reali la Admiral!

Testează întâi jocul gratuit la noi pe site! Kingdom of Legend gratis este un joc de păcănele foarte simplu, care îți poate aduce câștiguri generoase. Grafica este foarte relaxantă, iar personajele te invită parcă să li te alături în aventură.

Kingdom of Legend gratis – O legendă în format video

Jocul de păcănele online gratis are un format 5 x 4 și 40 de linii de plată fixe. Rata de plată este de 95.50%. Poți plasa pariuri între 1 și 250 de credite, iar câștigurile ating cote foarte mari.

Simbolurile cele mai valoroase sunt personajele, acestea fiind și cele care contribuie cel mai mult la conturarea poveștii. Simbolul luptătorului îți aduce până la 400 de credite, în timp ce femeia-elf îți aduce până la 500. Simbolul wild este reprezentat de un vrăjitor. Acesta poate înlocui orice alt simbol pentru a te ajuta să formezi câștiguri, cu excepția celui Bonus Wheel.

Există și o rundă bonus care îți poate aduce rotiri gratuite și mii de credite. Simbolul Bonus Wheel funcționează ca roata norocului. Atunci când prinzi roata în totalitate pe ecran, o vei putea roti și îți vei putea afla premiul. Vei putea câștiga 10 rotiri gratuite, un multiplicator 30x sau intra în runda specială Super Wheel, la care poți câștiga 1000x față de pariul inițial.

Dublaje cu funcția Gamble

Este foarte atractiv să te bucuri de elemente care îți amintesc de aparatele din sălile de joc. Printre acestea se numără și funcția Gamble (dublajele). La fiecare câștig poți alege dacă vrei să îl colectezi sau dacă vrei să îți încerci norocul la dublaje.

Kingdom of Legend gratis este un joc de top de la Novomatic, la care merită să îți încerci norocul.

Profită și tu de oferta de bonus fără depunere de la Admiral și joacă gratis direct la casino! Poți câștiga bani reali jucând cu 200 RON gratis și 75 de rotiri gratuite. Profită și tu de acest bonus la jocuri pacanele ca la aparate!

Alte sloturi


Avalon
Hooks Heroes
Guns and Roses
Legend of Shangri
Jimi Hendrix
Bonanza