jocuri cu cai

Jocuri cu cai – păcănele de încercat

Jocuri de păcănele cu cai

Jocurile de tip păcănele cu cai sunt poate cele mai îndrăgite și căutate jocuri, iată de ce mulți dezvoltatori caută să introducă în oferta lor jocuri cu teme originale și interesante, care să capteze atenția celor care joacă online. 

Chiar dacă nu te pricepi la cursele de cai, poți alege să te distrezi și să câștigi la jocuri cu cai. Atmosfera încărcată de adrenalină a curselor este redată realist de sloturi originale, cu standarde HD, care oferă efecte speciale și premii de excepție.

Pacanele cu cai

jocuri cu cai la pacanele online

Operatorii de case de pariuri din România au recunoscut atracția jucătorilor de păcănele  spre aceste jocuri inspirate de pasiunea pentru cai. Fie că e vorba de curse, sau pur și simplu atmosfera alături de animalele preferate, poți alege o serie de pacanele cu cai foarte atractive. Creatorii de software pentru cazinouri au adus un omagiu frumosului animal și sportului, prin introducerea tematicii hipice în cadrul jocurilor de tip slot video. Dacă ești atras de păcănele  cu cai, găsești câteva jocuri interesante la unele din cele mai cunoscute cazinouri online cum ar fi Netbet sau Fortuna.

50 Horses

Slotul „50 Horses“ este un exemplu de slot tematic cu cai, frumos realizat, cu detalii atent subliniate. Jocul oferă o serie de surprize, iar compania dezvoltatoare EGT a înzestrat acest slot cu o rată de returnare la jucător (RTP) generoasă, de 96.11%. Jocul pe 5 role și 50 de linii de plată are 4 jackpoturi progresive și rotiri gratuite. Găsești o gamă largă de jocuri EGT în pagina din link.

Ecranul de joc și designul inspirat prezintă o cursa de cai, iar efectele sonore te duc cu gândul la atmosfera plină de acțiune de la cursele de pe hipodrom. Runda de 5 rotiri gratuite îți aduce șanse sporite de câștig, iar simbolul WILD înlocuiește oricare alt simbol pe role. Încearcă să trăiești emoții și să te bucuri de câștiguri în stil mare, urmărind caii de curse, dacă joci păcănele  cu cai „50 horses” din oferta Netbet.

Frankie Dettoris Sporting Legends

Cel mai cunoscut și talentat calaret al tuturor timpurilor a fost Lanfranco „Frankie“ Dettori, de origine italiană, născut în 1970. Având în palmares peste 500 de cupe câștigate, Frankie este un simbol și o adevărată legendă a curselor de cai, iar iubitorii hipismului vor fi încântați de un joc de păcănele cu cai inspirat de acesta. Cazinoul Fortuna a adus în oferta sa jocul „Frankie Dettoris Sporting Legends“ pentru a-ți oferi momente de delectare în stilul curselor de cai.

Din punct de vedere vizual, „Frankie Dettori Sporting Legends” este un joc simplu iar acțiunea se petrece la o cursă de cai cu grafică în stil de desene animate. Simbolurile de pe role includ cărți de joc, potcoavele norocoase, cască lui Frankie Dettori, coroanele câștigătoare cu panglici și 2 simboluri Frankie.

Pe primul simbol apare chiar el, victorios pe un cal, în timp ce pe celălalt este doar chipul lui – acesta din urmă este cel mai valoros simbol, oferindu-ți de 60 de ori miza pentru 5 apariții pe o linie de plată. Trofeul de aur este simbolul WILD și înlocuiește toate simbolurile. Cealaltă atracție principală este caracteristică specială de rotiri gratuite „Derby de aur”, care se joacă atunci când obții 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role.

Wild Horses

Slotul Wild Horses este o creație a dezvoltatorului de jocuri Novomatic, un joc cu cinci role și 4 rânduri având 20 de linii de plată. Grafica este strălucitoare și atractivă, iar muzică tematică îți stimulează adrenalina precum alergarea cailor sălbatici. Jocul dispune de bonusuri gratuite, rotiri, simboluri WILD care îți măresc șansele de câștig. Rată de returnare la jucător (RTP) este de 95%.

Lucky Horse

jocuri cai curse

Lucky Horse te transportă virtual la Churchill Downs pentru cursa de cai Kentucky Derby, unde marele câștigător al prestigioasei curse va primi un premiu uriaș, alături de faimoasa coroană de trandafiri drapată în jurul gâtului său, în timp ce participanții la cursă admiră caii și călăreții.

Pe rolele de joc veți găsi calul câștigător, trofeul de aur, jockey-ul câștigător și câțiva participanți la cursa în stil glamour. Jocul are un număr incredibil de mare de linii de plată: 466 și o extindere pe orizontală a rolelor, caracteristică mai puțin întâlnită la păcănele cu cai.

Acest slot proiectat are șase role de joc, fiecare prezentând patru simboluri, ceea ce reprezintă un slot mult mai mare decât de obicei. Majoritatea simbolurilor de pe role sunt cărți de joc și numere, iar acestea pot domină uneori atmosfera în detrimentul elementelor caracteristice: cai, călăreți, cupe de aur, flori. Participanții la cursă, jocul și caii sunt atent creionati grafic și dinamic,  iar coloana sonoră te transpune în atmosfera fierbinte și plină de adrenalină a curselor de cai.

Hold your horses

Lansarea slotului „Hold your horses“ de către Novomatic a cunoscut un succes răsunător, pentru că acest produs a făcut legătura între amatorii de jocuri cu cai de curse și iubitorii de sloturi. Jocul de păcănele cu cai are 5 role de joc și 40 de linii de plată fixe. Simbolul potcoavei este un simbol WILD, iar majoritatea celorlalte simboluri ale jocului sunt imagini cu cai. Rată de returnare la jucător este de 95.34%. Poate cea mai bună caracteristică a acestui slot este jocul bonus, care poate fi declanșat dacă apar pe role simboluri bonus stivuite. Odată ce se întâmplă acest lucru, câștigi automat 15 rotiri gratuite. 

Jocul are o caracteristică specială: Hold Your Horses, care îți da posibilitatea să găsești cinci sau zece cai la rând. Declanșată de mai multe ori, o astfel de caracteristică îți aduce câștiguri bune. Ca orice joc Novomatic, are și funcția Gamble. Când rotești o combinație câștigătoare ai șansa să îți dublezi câștigurile alegând o culoare ( negru sau roșu), dar dacă greșești, pierzi toate câștigurile actuale. Această caracteristică este opțională, deci poți alege să nu joci dacă preferii să îți protejezi câștigurile.

Concluzii

Aceste jocuri cu cai de curse, prezentate sub formă unor sloturi frumos realizate, sunt la îndemâna jucătorilor indiferent dacă încep să pătrundă în atmosfera magică a păcănelelor online sau au deja experiență și vor să îmbine farmecul curselor cu dinamismul jocului video slot. Dacă îți plac caii, sau te pasionează cursele pe hipodrom, acum poți savura online jocuri de păcănele cu cai care îți pot aduce pe distracție, bună dispoziție dar și câștiguri foarte mari.