Wazdan producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Prosperity Pearls gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Prosperity Pearls

Producator

Wazdan

Rating

4.3/5 - 3 voturi

Fanii jocurilor ce sunt inspirate din cultura asiatică vor fi încântați să descopere Prosperity Pearls gratis. Și, fie vorba între noi, nu numai aceștia, ci toți jucătorii de păcănele. Jocul este unul dintre cele mai spectaculoase datorită plăților mari date de jackpoturi.

Experiența de joc din Prosperity Pearls demo este și ea de calitate datorită furnizorului Wazdan, care chiar știe să facă păcănele. Dă și tu câteva Spinuri pentru a te convinge și mai încearcă și alte jocuri cu perle ca la aparate! Noi îți recomandăm Books and Pearls Respins free.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,18%5×525Wild, PerlăJackpot, Dublaje

Prosperity Pearls gratis – despre joc

Prosperity Pearls gratis este un joc, să spunem, diferit. Are 5 coloane a câte 5 rânduri fiecare. Are în total 25 de poziții pentru simboluri, iar fiecare se învârte independent de altele. Returnarea medie la jucător este de 96,18%. Ca simboluri sunt cele cunoscute ale cărților, dar realizate în nota temei chinezești. Sunt și câteva specifice culturii asiatice, pe lângă superbele perle.

Wazdan este producătorul Prosperity Pearls free, ceea ce se traduce prin calitate superioară. Deja poți vedea că grafia este excelentă și te transportă imediat în mijlocul acelei civilizații. Are și multe funcții de joc foarte tari, pe care ți le prezentăm în câteva momente.

Cum joci Prosperity Pearls demo?

Pentru început, hai să vedem cât de simplu este să joci Prosperity Pearls gratis la noi pe Joc Păcănele!

 • Apasă butonul JOACĂ GRATIS.
 • Setează pariul dorit din bara de jos, unde sunt mai multe valori, de la 0,20 la 100 de fise.
 • Pornește runda din Prosperity Pearls gratis cu butonul de Spin, cel mare și roșu.

Opțional, poți modifica modul de joc Prosperity Pearls demo după cum urmează:

 • Poți alege viteza de rotire cu butonul care ilustrează animalele țestoasă, iepure și cal.
 • Alege volatilitatea jocului cu ardeii iuți (mică, medie și mare).
 • Poți juca automat cu butonul din dreapta celui de Spin.
 • Apasă pe coșul de cumpărături pentru a cumpăra speciala. Discutăm pe larg despre speciala Prosperity Pearls gratis într-un alt capitol.

Prosperity Pearls online – simboluri și plăți

Slotul online Prosperity Pearls gratis are multe simboluri care plătesc oriunde pe role. Condiția de bază este că trebuie să fie minim 10 simboluri de un fel pentru plată. Cele mai bune plăți sunt pentru 22+ simboluri.

Să vedem plățile de la păcănele Prosperity Pearls demo!

 • Broasca: plătește până la 40 de fise
 • Peștii: plătesc până la 24 de fise
 • Ceaunul: plătește până la 16 fise
 • Medalionul: plătește până la 10 fise
 • A: plătește până la 6 fise
 • K: plătește până la 4 fise
 • Q: plătește până la 3 fise
 • J: plătește până la 2 fise

Plățile din jocul de păcănele Prosperity Pearls gratis de mai sus sunt pentru pariul minim de 0.20 fise. Dar cu specialele poți face chiar mai mult!

Păcănele Prosperity Pearls gratis – speciale

Caracteristicile speciale ale slotului Prosperity Pearls gratis aduc și mai mult spectacol în acest joc de păcănele cu perle:

 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile, mai puțin Perla.
 • Simbolul Perlă: declanșează secvența jackpot dacă apare de minim 6 ori. Dacă apare de 3, 4 sau 5 ori, are loc o reînvârtire cu simbolurile Perlă blocate. Astfel, vei avea încă o șansă pentru declanșarea secvenței.
 • Jackpot: minijocul din Prosperity Pearls slot are numai simboluri Perlă cu diferite valori și de diferite tipuri. Acestea rămân fixe în rotiri. Au loc 3 învârtiri, iar dacă apare un simbol nou, contorul se resetează la 3. Ieși din joc atunci când contorul ajunge la 0 sau după umplerea celor 25 de poziții. Dacă ocupi toate pozițiile, primești Jackpotul Mare, în valoarea de 1.000x pariul.
 • Simbolurile din Jackpot: Perlele Albe acordă premii între 1x-10x miza plasată. Mai sunt și simbolurile Perlă Mini, Perlă Mai Mic și Perlă Mai Mare care acordă jackpoturile aferente. Valorile acestora sunt 20x, 50x și respectiv 150x din miză. Perla Aurie acumulează toate valorile Perlelor Albe. Perla Neagră acumulează valorile Perlelor Albe, dar le mai și dublează valoarea. Simbolul Mister se poate transforma în orice Perlă.
 • Cumpără speciala: cu butonul „coșul de cumpărături”, poți cumpăra speciala la valoarea de 70x miza.
 • Dublaje: după o rundă câștigătoare, joacă acel câștig la mini jocul risc, unde alegi o culoare. Dacă o ghicești, vei dubla suma câștigată.

Joacă Prosperity Pearls slot pe bani reali!

Jocul ca la aparate online Prosperity Pearls gratis este unul excelent pentru distracție. Însă este la fel de bun și pentru miză reală, datorită șanselor bune de plată. Un casino online care îl are în portofoliu este Maxbet. Dacă ai ajuns să citești acest articol, putem să presupunem că ai auzit de el. Este unul dintre cele mai tari cazinouri online (și offline), cu o ofertă bogată de jocuri. Găsești nenumărate jocuri de calitate, de la furnizori de top.

Jucătorii sunt încurajați să le încerce datorită promoțiilor avantajoase, cum ar fi oferta Maxbet bonus la înregistrare. Bonusul de bun venit, turneele și alte promoții îi stau la discreție. Rămâne doar să te înregistrezi, să faci primul depozit și să dai drumul la spinuri!

Concluzii

Prosperity Pearls gratis este un joc ideal pentru cei care caută experiențe exotice. Are un mod inedit de funcționare, așa cum ne așteptăm la jocurile Wazdan. Încearcă-l gratis, dă-i un Spin și găsește perlele! Mult noroc!

Alte sloturi


Route of Mexico
3.9/5 - 17 voturi
Football Mania Deluxe
3.6/5 - 9 voturi
Cold as Ice
4.5/5 - 4 voturi
Magellan
4.4/5 - 12 voturi
Caramel Hot
4.5/5 - 33 voturi
Indian Spirit
5/5 - 3 voturi