Calendar SlotV

Calendarul bonusurilor SlotV

  decembrie 8, 2022

Autor: Andra

Actualizat: 19 ianuarie 2024

Ca să nu mai încurci promoțiile și bonusurile iarna asta, ai acum un calendar SlotV gata să te lămurească de fiecare dată! Știi exact la ce competiții vei putea participa și care sunt perioadele când vei beneficia de anumite premii.

Știm că este greu la cât de multe bonusuri sunt valabile în această perioadă. Dar scopul calendarului SlotV este să te ajute și să îți ofere mai multe informații despre momentele când te vei putea bucura de cadouri splendide, pentru un Crăciun ca la carte. Cum sărbătorile se apropie în pas grăbit, ar trebui să ne grăbim și noi și să vedem ce îți poate oferi acest calendar. Hai să vedem!

Calendar SlotV – informații generale

Acest calendar SlotV de Crăciun începe fix din prima zi a lunii speciale, decembrie, și se termină tocmai în ianuarie, pentru o perioadă îndelungată de premii. Deci, de pe 1 decembrie 2022 până pe 15 ianuarie 2023 ai parte de o mulțime de bonusuri Crăciun SlotV care mai de care.

Campionate, colaborări, turnee și giveaway-uri, toate vor fi gata să-ți facă acest Crăciun unul magic, plin de surprize. Nici nu știi când apare un premiu, cum ar fi un iPhone 14 Pro Max, un BMW 330i Seria 3 sau bonusurile cash.

SlotV Calendar de Crăciun – ce promoții sunt?

După cum am menționat și mai devreme, avem un calendar SlotV plin de promoții ce te așteaptă cu desaga plină. Vei începe luna cu extrageri la Christmas Scratch Off Draw și o vei termina cu turneul New Year Gala. Apoi, în ianuarie te mai așteaptă încă ceva. Dacă nu ai auzit până acum nici măcar un detaliu despre aceste evenimente, stai fără griji! Urmează să ți le prezentăm pe larg pentru a vedea de ce sunt atât de faine. Hai să vedem!

Christmas Scratch Off SlotV

Prima promoție pe acest calendar SlotV se referă la extragerile iernii, Christmas Scratch Off Draw. Au loc de pe 1 decembrie 2022 până pe 15 ianuarie 2023, fiind cea mai lungă ofertă prezentă pe acest calendar. Asta, pentru că vor fi 4 extrageri la care vei putea participa:

 • Extragerea 1: 1 – 10 decembrie 2022;
 • Extragerea 2: 11 – 20 decembrie 2022;
 • Extragerea 3: 21 – 30 decembrie 2022;
 • Extragerea 4: 31 decembrie 2022 – 15 ianuarie 2023.

Tot ce va trebui să faci pentru a participa la acest eveniment este să faci depuneri de minim 200 RON pentru a primi un tichet virtual. Desigur, depunerile vor putea fi și mai mari de atât, iar în funcție de asta vei primi mai multe tichete și vei avea, astfel, mai multe șanse la extrageri.

Fondul de premiere total este de 650.000 RON, acesta fiind împărțit pentru fiecare dintre extrageri în mod crescător. Fondul de premiere pentru prima extragere este de 67.500 RON, pentru a doua extragere este de 132.500 RON, pentru extragerea 3 de 185.000 RON, iar pentru a patra extragere este de 265.000 RON. Premiile vor varia și vei putea câștiga bonusuri cash, dispozitive Apple sau chiar și un BMW 330i Seria 3 în ultima etapă. Sună bine, nu?

Xmas Showdown SlotV

Al doilea eveniment valabil pe acest calendar SlotV este Xmas Showdown, o colaborare între streameri (promotori) și jucători pentru premii imense, în valoare totală de 125.000 RON. Trebuie să știi de pe acum că valoarea premiilor va fi alocată strict jucătorilor și nu promotorilor.

Jucătorii vor trebui să își aleagă un streamer sau un promotor și să intre în echipa sa. Vor exista cel puțin 10 echipe participante, iar premiul se va împărții în funcție de clasament, la fiecare echipă. Apoi, premiul primit pe echipă se va împărții fiecărui membru în funcție de un procentaj:

 • Locul 1: 18%;
 • Locul 2: 14%;
 • Locul 3: 12%;
 • Locul 4: 11%;
 • Locul 5: 10%;
 • Locul 6: 9%;
 • Locul 7: 8%;
 • Locul 8: 7%;
 • Locul 9: 6%;
 • Locul 10: 5%.

Dar cum vei ajunge la aceste premii? Ei bine, va trebui să joci păcănele de la furnizorii Amatic, Greentube, Push Gaming, Pragmatic Play sau Synot cu miza minimă de 1 RON. Și astfel te vei califica alături de coechipierii tăi!

Turnee SlotV de Crăciun

Dacă până acum evenimentele din acest calendar SlotV ți s-au părut interesante, stai să vezi ce va urma în continuare! Vei putea participa nu numai la unul, ci la mai multe turnee SlotV. Hai să îți spunem care sunt acestea, când vor avea loc și cu cât te vor premia ele!

 • Turneul Star Ship Heroes: 5 – 9 decembrie 2022, premii în valoare de 50.000 RON;
 • Turneul A Christmas Ball in Space: 10 – 14 decembrie 2022, premii în valoare de 50.000 RON;
 • Turneul Lunar Secret Santa: 15 – 19 decembrie 2022, premii în valoare de 50.000 RON;
 • Turneul Astral X-Mas: 20 – 26 decembrie 2022, premii în valoare de 100.000 RON;
 • Turneul New Year Gala: 27 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, premii în valoare de 125.000 RON. 

Fiecare dintre acest turneu vine de la un provider diferit, cum ar fi Push Gaming, Greentube, Play’n Go, Amatic sau Pragmatic Play. Deci, vei avea o mulțime de oportunități să încerci jocuri de păcănele cât mai diverse. Nu vei avea timp să te plictisești, mai ales că aceste turnee sunt chiar unul după altul.

De asemenea, pe lângă turnee, un alt SlotV Christmas bonus de care să te bucuri este un giveaway. Se numește Giveaway-ul Twinkles & Spins și de pe 20 decembrie până pe 2 ianuarie îți poate aduce cadouri zilnice cu rotiri gratuite. Pare că premiile nu se termină, nu-i așa?

Concluzii

Concluzia este că având acest calendar SlotV, nu vei putea rămâne fără un cadou de Crăciun. Ai mult prea multe oportunități pe care ar fi chiar păcat să le ratezi și să nu te bucuri atât de varietatea care ți se oferă prin jocurile de păcănele, cât și de premiile spectaculoase. Dă-i și tu o șansă și intră în spiritul sărbătorilor! Mult succes!

Autor
Andra

Editor