păcănele jocuri resize

6 mituri despre pacanele jocuri

Jocurile de noroc sunt o temă care atrage numeroase discuții, iar ca orice alt subiect atrag, desigur, și mituri care nu sunt deloc adevărate și nu au o bază reală. De multe ori miturile sunt cele care circulă mai repede și sunt luate în considerare mai mult, ceea ce duce la pierderea multor șanse.

Miturile despre pacanelele fizice din cazinouri erau oricum în jurul nostru de ani buni, iar acum miturile despre pacanele jocuri online sunt cu atât mai multe.

6 mituri despre pacanele

Este normal ca atunci când suntem în fața unui lucru nou precum pacanelele și cazinourile online să fim reticenți și să vrem să ne informăm. Contează însă și ce informații luăm în considerare și ce surse folosim. Iată în continuare cel mai des întâlnite 6 mituri despre pacanele jocuri online.

1.Cazinourile programează mereu pacanele jocuri ca să nu iasă în pierdere

Acest mit este cel mai întâlnit dintre toate, fiind regăsit în mai toate articolele cu argumente negative pentru pacanele jocuri.

Mitul este complet fals, existând o legislație strictă care reglementează corectitudinea cazinourilor. Jocurile de pacanele online generează mereu în mod aleatoriu simbolurile, farmecul jocului constând în faptul că nu poate fi prezis, iar rezultatul rămâne mereu la mâna șansei.

Este normal ca dățile în care jucătorii înregistrează pierderi să fie mai multe decât cele în care câștigă, dar acest lucru este valabil pentru orice joc de noroc. Cert este că fiecare are o șansă de câștig. Pierderea în rânduri repetate nu înseamnă că jocul este programat să aducă pierderi jucătorilor.

2.Folosirea butonului de auto play aduce câștiguri mai mici decât apăsarea butonului spin

Acest mit este folosit adesea sub formă de sfat pentru jucători. Lucrurile nu pot fi însă mai false. Aparatul de pacanele jocuri generează rezultate la fel de aleatorii indiferent de butonul care a fost apăsat. Aparatul nu știe tipul de buton care a fost apăsat și nu este influențat deloc de acest lucru.

3.Rundele gratuite și rundele bonus nu aduc câștig

Un alt mit întâlnit adesea este acela că rundele sau rotirile gratuite nu determină niciun câștig. Din nou, mitul este fals. Aparatul nu face diferența între rundele jucate pe bani și rundele gratuite sau cele primite bonus. Aparatul este orb la această diferență și nu face decât să pornească rotirea simbolurilor, fără a tine cont dacă aceasta a fost plătită sau nu cu bani. Se întâmplă chiar de multe ori ca jucătorii să câștige bani fără să depună nimic.

4.Cazinourile țin cont de valoarea sumelor pe care se joacă

Cu alte cuvinte, acest mit spune că dacă joci pe sume mici nu ai șanse să câștigi. Complet fals! Poți miza pe orice sumă dorești. Șansele unui jucător care mizează pe 10 lei sunt egale cu cele ale unui jucător care mizează pe 100 de lei. Există de altfel bonusuri și promoții pentru toate cateogoriile de jucători, astfel încât toată lumea să poată juca și să aibă șanse la câștiguri.

Este adevărat însă că unele pacanele jocuri aparate impun parierea unei sume maxime sau a unui număr maxim de monede pentru a avea șanse la câștigarea unui jackpot. Cum însă jocul este aleatoriu, acest lucru nu asigură și faptul că va urma un câștig.

Citește mai multe despre păcănele!

5.Jackpot-urile progresive sunt programate să fie câștigate pe weekend

Dacă tot am vorbit de jackpot-uri mai sus, merită să menționăm și acest mit legat de zilele mai “norocoase” ale săptămânii. Se aude adesea faptul că jackpot-urile sunt programate să fie câștigate pe weekend și nu are rost să le încercăm în timpul săptămânii. Nimic mai fals! Nici jocurile și nici jackpot-urile nu sunt programate și nu au voie să fie programate. Singurul motiv pentru care se întâmplă într-adevăr ca jackpot-urile mai mari să fie câștigate pe weekend este pentru că atunci mai multă lume are timp liber și joacă în același timp.

6.Un joc de pacanele la care tocmai s-a câștigat nu o să mai ofere câștiguri pentru o perioadă

Acest mit este la fel de fals precum celelalte. Din nou, jocurile funcționează pe baza unui sistem aleatoriu și corect de generare a simbolurilor, așa că la fiecare rotire există o șansă de câștig. Sunt adevărate însă două cazuri legate de câștig și de momentul de câștig.

În primul rând, în cazul jackpot-urilor progresive, odată câștigat premiul cel mare, valoarea acestuia va reveni la nivelul de start. În acest caz momentul în care jucăm contează, fiind mai util să jucăm atunci când jackpot-ul are un nivel mai mare.

În al doilea râmd, multe jocuri de pacanele aparate au o rată de profit mai mare pentru jucători, “scoțând” bani mai des. Din acest motiv e util să căutăm mereu jocurile cu cele mai mari rate de profit pentru jucători.

Concluzii

Așadar, există numeroase mituri legate de pacanele online, majoritatea fiind false și naive. E foarte ușor să dăm vina pe cazinouri și pe jocuri și să credem că totul e împotriva noastră. Vorbind însă de un joc de noroc, totul depinde de noroc și nu este programat sau aranjat. Deși se poate întâmpla ca miturile să se lege și de un strop de adevăr, felul în care acestea prezintă informațiile este complet greșit și induce în eroare.