Winner Fun Euro 2020

Winner Fun Euro 2020 – joci gratis cu Win Coins, câștigi bani reali!

10 iun. 2021

Despre Winner Fun Euro 2020

Cazinoul Winner a lansat de curând o campanie ieșită din comun – Winner Fun Euro 2020. În această perioadă în care chiar și tu, jucătorule de păcănele, ai auzit de EURO 2020, campania atrage tot mai mulți jucători. Cel mai norocos dintre ei poate primi în buzunarele sale suma de 50.000 de lei. Curios să afli mai multe?

Winner Fun Euro 2020 înseamnă, după cum îți poți da seama și din nume, distracție. În acest moment, campania are în prim plan EURO 2020. Pe scurt, participi la acest turneu special plasând pariuri cu WinCoins și te aventurezi după premii reale. Premiile în bani sunt în valoare totală de 1 milion de lei! Și știi ce e cel mai fain? Că poți participa la competiție alături de prietenii tăi, multiplicând astfel distracția!

Winner Fun Euro 2020 – o super competiție cu premii reale

Winner Fun Euro 2020

Te consideri un câștigător? Cu Winner Fun Euro 2020 ai atât șansa să câștigi premii frumoase, cât și să te distrezi copios. Și nici nu este nevoie să investești bani reali. Plasezi pariuri cu WinCoins și urci în clasament, către premii tot mai frumoase. Winner Casino știe ce să ofere jucătorilor săi!

Ediția Winner Fun EURO 2020 vizează, după cum probabil îți dai seama, campionatul european de fotbal. A 16 ediție a acestuia este una specială, mai ales în contextul pandemiei. S-a renunțat la formatul clasic, cu stat sau state gazdă, și s-au ales mai multe orașe care să țină competițiile. Dar nu îți vom povesti acum despre Campionatul European de Fotbal 2020, deoarece suntem siguri că știi deja multe. Chiar dacă ești jucător de păcănele!

Cert este că promoția Winner Fun nu trebuie ratată. Poți, după cum am spus și mai sus, să ieși la finalul competiției cu mai mulți bani în buzunare. Mai exact, din Winner Fun Euro 2020 poți lua până la 50.000 lei. Și chiar de nu iei premiul cel mare, tot ai șanse la sume frumoase. Primii 1000 de participanți în acest turneu vor ieși victorioși, după ce s-au distrat de minune.

Cum participi la Winner Fun Euro 2020?

Pentru a intra în competiția Winner Fun Euro 2020 trebuie să faci câțiva pași simpli. Iată cum dai start distracției și începi să urci în clasament!

Intră în contul tău Winner:

Loghează-te în contul tău de jucător. Caută apoi pagina promoției și intră în competiție. Nu este necesar să faci un depozit.

Colectează WinCoins:

Prin simpla logare în cont vei colecta zilnic WinCoins. WinCoins sunt monedele virtuale care te ajută să plasezi pariuri.

Participă la turneele Winner:

Plasează pariuri cu WinCoins pe meciurile și competițiile dorite. La finalul sezonului Euro 2020, verifică dacă te afli printre câștigători!

În cazul în care încă nu ai cont, poți să-ți faci chiar acum unul. Durează doar câteva minute. Citește articolul nostru despre înregistrare Winner și vezi mai multe detalii!

Despre WinCoins și competiția Euro 2020

Este important să știi ceva dacă ești jucător nou! Pentru a intra într-o competiție Winner Fun este necesar să ai contul verificat. Deci, dacă abia ți-ai deschis cont și vrei să plasezi pariuri pe EURO 2020 și să prinzi unul dintre frumoasele premii, treci prin procesul KYC. Trimite către cazino documentele cerute, așteaptă validarea și gata!

Noutatea în cadrul acestei promoții constă în modul de pariere. În Winner Fun Euro 2020 plasezi pariuri cu monede virtuale, numite WinCoins. Practic, nu ai nevoie de bani reali pentru a te avânta în competiția aceasta.

WinCoins sunt, după cum am spus și mai sus, bani virtuali Winner. Aduni WinCoins de fiecare dată când te loghezi în contul tău – deci zilnic poți acumula astfel de monede în portofelul tău virtual. Euro Fun este doar o competiție, prima mai exact, din campania Winner Fun. Deci, până la finalul anului sigur vei mai vedea la noi pe blog articole legate de această promoție, cu alte turnee faine.

Winner Fun termeni și condiții: alte informații utile

Ca și în cazul altor oferte, îți recomandăm să citești cu atenție T&C promoției Winner Fun Euro 2020. Este important să fii informat corect, astfel încât să nu pierzi nimic. Iată alte informații care credem că-ți vor fi de ajutor:

  • Pentru a selecta WinCoins trebuie să intri în secțiunea Winner Fun din site-ul operatorului, după ce te-ai logat în contul tău;
  • Poți vedea unde plasezi pariuri cu WinCoins în calendarul promoției – vei vedea sezoanele și competițiile disponibile;
  • Sezoanele sunt organizate pe perioade mai lungi, între 1 și 6 luni, iar competițiile pe perioade mai scurte, de până în 30 de zile;
  • Poți vedea perioadele de timp pentru sezoane și competiții în secțiunea Winner Fun, în timp real;
  • Dacă ai câștigat un premiu în bani, trebuie să știi că acesta va intra în contul tău în cel mult 10 zile de la momentul atribuirii – citește despre retragere Winner și vezi cum poți scoate câștigurile;
  • Premiile din Winner Fun nu au condiții de rulaj, dar au condiții privind revendicarea – citește T&C pentru a te asigura că nu vei întâmpina dificultăți.

Concluzii

Fără să mai batem pasul pe loc, îți recomandăm cu căldură să participi la Winner Fun Euro 2020. Și, desigur, să mai vizitezi pagina campaniei și după terminarea acestei competiții, pentru a vedea ce alte surprize ți-a mai pregătit cazinoul. Spor la adunat WinCoins și la plasat pariuri norocoase!