Winner 57 rotiri

Winner 57 rotiri la Curse of the Werewolf

  noiembrie 28, 2022

Winner Online este un super cazino! Și spunem asta pentru că: e fresh, e ușor de navigat, are multe bonusuri bune și enorm de multe păcănele de top. Merită să-ți faci cont la el! Și, credem noi, merită și să iei oferta Winner 57 rotiri despre care vorbim mai jos pe această pagină.

logo winner casino
57 rotiri gratis la Curse of the Werewolf

Bonus fără depunere

Ia-ți doza de distracție cu 57 runde gratis fără depunere valabile la o păcănea ieșită din tipar!

Dacă te simți curajos, poți lua marele bonus de bun venit Winner. Ai de ales între o promoție la depunere, cum e pachetul de bun venit, și una fără depunere. Noi doar îți prezentăm avantajele – alegerea este pasată la tine în teren. 

Bonus Winner 57 rotiri: detalii

Oferta fără depunere Winner 57 rotiri este una destinată exclusiv jucătorilor noi, înregistrați prin această campanie. Deci e musai să dai click pe link-ul Profită acum de mai sus dacă vrei să o revendici. Apoi, este o ofertă de bun venit care se activează la validarea contului. Așadar, ține cont!

  1. Prima dată trebuie să-ți faci cont. Dă click pe Profită acum și, ajuns pe pagina cazinoului, dă click pe Vreau Bonusul. Începe să completezi formularul de crearea a contului. Asigură-te că ai introdus datele tale, corect. Și stabilește o parolă puternică, pe care să nu o uiți.
  2. După, trebuie să treci prin procesul de verificare KYC. Pentru asta, asigură-te că ești logat în contul tău nou. Și că ai la îndemână o poză după buletinul tău – color, cu toate cele patru colțuri la vedere și clară. Accesează profilul tău, rubrica Verifică-ți identitatea și încarcă documentul. 

Pentru a intra în posesia celor 57 rotiri Winner trebuie să primești validarea. După ce operatorul a constatat că informațiile furnizate de tine sunt corecte și că ai vârsta legală de joc, vei primi rundele în cont.

Pași de revendicare 57 rotiri Winner: pe scurt

Simplificând, iată ce trebuie să faci pentru a lua de la Winner 57 rotiri la Curse of the Werewolf!

1
Profită acum

Dă click pe Profită acum. Ajuns pe site-ul Winner, dă click pe butonul cu Vreau Bonusul.

2
Înregistrează-te

Completează formularul de înregistrare. Asigură-te că informațiile sunt corecte și finalizează procesul.

3
Verifică datele

Logheză-te în cont și accesează rubrica Verifică-ți identitatea. Încarcă imaginea, trimite-o, apoi așteaptă validarea.

Primești cele 57 rotiri gratuite Winner de îndată ce ai contul valid. Fiecare rundă este valabilă doar la jocul anterior menționat și are o valoare de 0,40 lei. 

Cum e jocul la care primești cele 57 rotiri gratuite Winner?

După cum am zis, oferta Winner 57 rotiri este valabilă la Curse of the Werewolf. Jocul de păcănele este unul puțin horror, cu plăți foarte bune și speciale mișto. Este produs de Pragmatic Play, deci nu-i de mirare că arată atât de bine!

Poți juca Curse of the Werewolf free pe site-ul nostru. Așa poți să vezi cum plătește și îți poți crea propriile strategii. Păcăneaua are un RTP bun, de peste 96%, structură Megaways cu 46656 căi de câștig și 6 role pe care se arată simboluri cu grafică impecabilă. Cel mai bine va plăti vârcolacul, până la 4000 credite. 

Specialele sunt însă cele mai râvnite și în acest joc. Ai parte de Wild, ce substituite majoritatea simbolurilor, de simbolul Mystery ce se transformă aleatoriu într-un simbol norocos, dar și de Bonus, ce declanșează free spins. Mai ai și funcțiile Super Spin, Guaranteed Win și Attacking Werewolf, dar le vei descoperi cu promoția Winner 57 rotiri!

Winner 57 rotiri: condițiile bonusului

Ne apropiem de final. Totuși, mai avem câteva lucruri să-ți spunem pentru a ne asigura că te bucuri de cea mai bună experiență. Hai să vedem!

  • Cele 57 rotiri Winner pot fi jucate doar la păcănelele Curse of the Werewolf. 
  • Rulajul poate fi făcut, de asemenea, tot doar la acest joc de aparate.
  • Cerința de rulaj pentru promo Winner 57 rotiri este 50x câștigurile.
  • Valoarea maximă ce poate contribui la rulaj este de 20 lei.
  • Poți activa cele 57 free spins Winner în cel mult 3 zile de la acordarea lor în cont.
  • Utilizarea rundelor trebuie făcută în 3 zile de la activare. 

Este important să ții cont de rulaj! Deci, dacă ai luat 100 lei din cele 57 rotiri Winner, este nevoie să rulezi 100 x 50 lei la Curse of the Werewolf înainte de a face o retragere. Poți plasa pariuri de până în 20 de lei. Dacă pui 30 lei pe o rotire, de exemplu, se va considera rulată doar suma maximă, deci nu are sens să pariezi cu mai mult. Pentru mai multe detalii, poți oricând apela la serviciul de suport Winner.

Concluzie

În concluzie, îți urăm multă baftă indiferent de alegerea pe care o faci. Fie că iei bonusul Winner 57 rotiri, cel cu 150 runde la Shining Crown sau cel mare la depunere, sigur vei avea parte de distracție. Dacă e prima întâlnire cu acest cazino online sau cu un cazino în general, îți recomandăm să citești înainte de toate secțiunea de Joc responsabil de pe site-ul operatorului. Este important să joci cumpătat și să menții echilibrul!