200 rotiri gratuite Winmasters

200 rotiri gratuite Winmasters – un bonus de neratat

  noiembrie 8, 2023

Cei care se înregistrează acum au oportunitatea de a lua 200 rotiri gratuite Winmasters. Rundele vor fi disponibile la mai multe păcănele cu fructe și le vei revendica folosind trei coduri promoționale.

winmasters

Bonus cu 200 de Rotiri Gratuite

Cod Bonus: FRUITS-5, FRUITS-95, FRUITS-100

Citește în continuare articolul nostru și vei vedea ce jocuri sunt incluse în oferta 200 Winmaster rotiri gratuite, dar și alte detalii! Bonusul este foarte avantajos și ar fi păcat să îl ratezi. Vei vedea despre ce vorbim în cele ce urmează!

200 rotiri gratuite Winmasters – cum iei spinurile?

Înainte să-ți spunem pașii pentru cele 200 rotiri gratuite Winmasters, vrem să menționăm că oferta pune câteva condiții. Nimic complicat! Ca să fii eligibil trebuie să ai cel puțin 18 ani, să locuiești în România și să fie pentru prima dată când te înregistrezi la acest cazino. Dacă ai deja un cont, din păcate nu te poți bucura de acest bonus, dar te invităm să te uiți pe lista de promoții Winmasters! Sigur vei găsi ceva interesant.

1
Profită acum

Primul pas pe care îl ai de îndeplinit este să apeși pe butonul de mai sus. „Profită acum” te va duce direct la pagina ofertei Winmasters 200 rotiri. Tot de acolo te vei și înregistra.

2
Verifică-ți identitatea

După ce ți-ai deschis cont, intră în secțiunea specifică, încarcă o fotografie cu buletinul și așteaptă validarea. Acum poți introduce codul FRUITS-5 pentru câteva spinuri fără depunere la Extra Juicy.

3
Fă două depuneri

Ca să iei și restul de până la 200 rotiri gratuite Winmasters trebuie să faci două depuneri. Prima trebuie să fie de minim 50 RON și să introduci codul FRUITS-95, iar cea de-a doua tot de 50, dar cu promo codul FRUITS-100.

Winmasters 200 rotiri  gratis – mai multe informații

Pașii de revendicare sunt ușori, depunerile nu sunt deloc mari, iar în final te vei alege cu 200 rotiri gratuite Winmasters. Lista cu avantaje pentru această ofertă nu se oprește aici, ci mai sunt și altele. Pentru început, uite jocurile participante, împreună cu rata lor de plată.

Primele 2 jocuri sunt de la Pragmatic Play, iar cel din urmă aparține de NetEnt. Așadar, ai 3 sloturi de calitate, clasice, pe care merită să le încerci.

Un alt avantaj al acestei promoției este că cerințele de rulaj nu există. Așadar, poți juca liniștit rotirile primite, după care să retragi câștigurile. Totuși, ține cont că nu poți obține o sumă mai mare de 500 RON. De asemenea, ca să poți retrage banii trebuie să fi pariat măcar o singură dată banii depuși inițial. 

Știm deja că promoția cu 200 rotiri gratuite Winmasters este disponibilă doar în luna Noiembrie, până pe 30, deci nu e așa mult timp de pierdut. Dacă vrei să știi mai multe despre acest operator, caută-l în lista noastră cu recenzii cazinouri și citește despre el!

Părerea noastră despre oferta 200 rotiri gratuite Winmasters

Deși nu reprezintă un bonus fără depunere, promoția cu 200 rotiri gratuite Winmasters ne-a convins. Primești 5 rotiri la validarea contului, iar pentru celelalte va trebui să-ți alimentezi contul. Totuși, cerințele de depunere nu sunt mari, ci chiar foarte accesibile. Pe lângă asta, nu ai condiții de rulaj! Sloturile disponibile sunt niște titluri foarte cunoscute, cu RTP mare și o tematică adorată de toți jucătorii: fructe. Revendică rotirile chiar acum!