Winbet 350 rotiri gratuite CashPay

Ofertă specială: Winbet 350 rotiri gratuite Cashpay

18 mart. 2021
Poți profita la Winbet de 350 rotiri gratuite CashPay în fiecare zi a lunii martie 2021! Ești răsplătit cu rotiri gratuite la păcănele, pentru o simplă depunere. Urmează pașii pe care îi vom prezenta în acest articol pentru a profita de bonus. Apoi, repetă-i de câte ori dorești, până la finalul lunii.

Numele celei mai noi oferte cu free spins este Winbet 350 rotiri gratuite CashPay. Profitând de aceasta, ai până la 350 de rotiri gratis și mai multă distracție. Și tot ce trebuie să faci pentru a le revendica este să depui o anumită sumă. Este atât de ușor încât o poți face de acasă, cu ajutorul Cashpay Delivery.

Oferta este valabilă până la 31 Martie 2021.

Ofertă specială

350 rotiri gratuite la Winbet prin Cashpay

Cod Bonus: SPIN50 și SPIN150

Poți revendica zilnic câte 350 rotiri gratuite la Winbet în luna Martie 2021!

Profită acum
jocpacanele noroc

Winbet 350 rotiri gratuite Winbet îți oferă șansa de a te distra mai mult cu păcănele. Profitând de un astfel de bonus poți să joci mai multe păcănele cu mai puțini bani. Iar dacă 350 de rotiri gratuite nu sunt destule pentru tine, ar trebui să știi că nu este un singur bonus de acest tip. Există o mulțime de bonusuri casino cu rotiri gratuite din care poți alege.

Despre oferta Winbet 350 rotiri gratuite CashPay

banner Winbet 350 rotiri gratuite CashPay

Alege Winbet 350 rotiri gratuite CashPay și aventurează-te în lumea păcănelelor. Poți să le revendici în fiecare zi până la sfârșitul lunii, deci ai o mulțime de șanse la un câștig frumos. Ai nevoie doar de puțin noroc și atenție. Nu uita că această promoție vine cu anumite condiții de rulaj. Ele trebuie îndeplinite înainte de a face vreo retragere, altfel câștigurile vor fi anulate. Vom vorbi mai pe larg despre acestea într-o altă secțiune a articolului. 

Activarea ofertei este condiționată de introducerea unor coduri. Ele sunt SPIN50 și SPIN150. Îți vom explica imediat de ce sunt două și cum le folosești. Este foarte important să știi că fără introducerea unui cod la depunere nu vei primi bonusul. Deci, nu uita de cod!

Cum revendici cele 350 rotiri gratuite Winbet?

Acum că știi în ce constă oferta Winbet 350 rotiri gratuite CashPay, îți vom prezenta pașii pentru revendicare. Sunt simpli și ușor de urmat, deci nu ar trebui să întâmpini probleme. Iată care sunt:

Faci o depunere

Primul pas este să faci o depunere. Suma minimă este de 150 RON pentru 50 rotiri gratuite și 300 RON pentru 150 rotiri gratuite. În cazul bonusului de 50 rotiri gratuite poți face depunerea în locațiile Winbet. În cazul bonusului de 150 rotiri gratuite, depunerile pot fi făcute atât în locații cât și prin CashPay delivery. Bonusul de 150 rotiri gratuite poate fi revendicat de două ori pe zi.

Folosești codul

Pentru a primi oferta Winbet 350 rotiri gratuite CashPay va trebui să folosești un cod atunci când faci depunerea. Acesta va decide ce număr de runde gratuite primești. Folosește codul SPIN50 pentru depunerile între 150 RON și 300 RON. Vei primi 50 rotiri gratuite. Pentru depunerile de mai mult de 300 RON, folosește codul SPIN150 și vei primi 150 de runde gratuite.

Până când?

Oferta este valabilă până la 31 Martie 2021. Asta înseamnă că poți profita de 350 rotiri gratuite în fiecare zi până la sfârșitul lunii, dacă faci depunerile corespunzătoare. Pentru a primi numărul maxim de rotiri, repetă depunerea cu codul SPIN150 de două ori pe zi. În total, maximul de free spins pe care îl poți revendica zilnic este 350.

După cum ai observat, numărul de rotiri gratuite pe care îl primești depinde de suma depozitului tău. Citește ghidul de depuneri și retrageri Winbet pentru a afla cum faci astfel de operațiuni în siguranță.

Winbet 350 rotiri gratuite CashPay – condiții de rulaj

Winbet 350 rotiri gratuite CashPay este un bonus ce vine însoțit de anumite condiții de rulaj. Ele sunt o parte a măsurilor de siguranță impuse de toate cazinourile online. Iată o listă cu aceste cerințe:

  • Pentru a retrage orice câștig obținut din rotirile gratuite, cerința de rulaj este de 30x (de 30 de ori suma câștigată în urma rotirilor gratuite);
  • Rulajul trebuie îndeplinit în termen de 7 zile de la momentul activării;
  • Bonusul de rotiri gratuite poate fi folosit doar la 100 Super Hot;
  • Orice încercare de retragere înainte de completarea rulajului va duce la anularea bonusului și a orice câștiguri obținute pe baza acestuia.

Pe lângă aceste cerințe, ar trebui să știi că suma maximă ce poate fi retrasă din promoție este de 10.000 RON.

Concluzii

În final, sperăm că ai găsit în acest articol toate informațiile necesare despre Winbet 350 rotiri gratuite. Nouă ni se par interesante astfel de oferte, deoarece te ajută să descoperi păcănele noi. Totuși, nu este mereu nevoie de un bonus pentru a face asta. Poți juca sloturi online și fără depunere sau înregistrare. Vezi ce păcănele recente am mai adăugat și alege-ți jocul preferat!

Ofertă specială

350 rotiri gratuite la Winbet prin Cashpay

Cod Bonus: SPIN50 și SPIN150

Poți revendica zilnic câte 350 rotiri gratuite la Winbet în luna Martie 2021!

Profită acum
jocpacanele noroc