williams interactive

Williams Interactive: cum joci sloturi WMS NetBet?

17 ian. 2018

Williams Interactive este un producător renumit de pacanele online, întâlnit în foarte multe cazinouri din toată lumea. Este posibil să găsești acest producător și sub numele de William Online sau WMS Games. La noi în țară, NetBet este locul în care găsești cele mai atractive jocuri de la acest producător. Iar cu ajutorul bonusurilor ai chiar șansa de a juca pacanele gratis. Citește mai departe și află cum poți profita la maximum de jocurile Williams!

NetBet – poarta spre distracție și câștiguri

Există multe cazinouri online românești, dar puține se pot lăuda cu portofoliul de furnizori al celor de la NetBet. De la Gameart și până la Bally, Barcrest, NetEnt sau EGT, găsești aici cele mai mari nume din industrie. Prezența celor de la Williams Interactive aici nu reprezintă astfel tocmai o surpriză. Găsești 15 jocuri de top ale producătorului, cu tematici foarte variate.

Vestea cea mai bună este că poți beneficia de un bonus generos fără depozit la înregistrare, care îți permite să încerci pacanele gratis de la Williams Interactive și chiar să câștigi bani. Este vorba de un bonus cu 50 de rotiri gratuite. Joci astfel pacanele gratis pentru 50 de runde. În cazul în care vrei să faci și un depozit, primul îți este dublat.  Depui astfel 50 RON și joci de 100, pe lângă cele 50 de rotiri. Tu alegi dacă vrei sau nu să faci un depozit. Avantajele sunt foarte mari indiferent de tipul de bonus ales. Nu rata ocazia și revendică-ți acum oferta!

Williams Interactive – jocurile care îți aduc cash

WMS Games sau William Online este o companie activă de ani buni în industrie. Producătorul este renumit pentru jocurile care integrează elemente inovatoare. Payout-ul este foarte atractiv și în strânsă legătură cu varietatea de funcții speciale.

Williams Interactive și-a făcut apariția în industrie în anul 1994. La scurt timp de la apariție, compania a revoluționat prin intergrarea funcției care permitea jocul cu mai multe monede și linii de plată, cu runde bonus aferente. Printre primele jocuri s-au numărat Reel Em, Boom & Filthy Rich și Jackpot Party. În 2001 și-au făcut apariția jocurile cu tema Monopoly, iar momentul a fost unul decisiv pentru evoluția companiei. Succesul a fost enorm și a adus un renume cu atât mai mare.

De-a lungul timpului, William Online a lansat o serie întreagă de jocuri populare.

Jocurile au teme foarte diverse, de la cele clasice cu fructe și șeptari și până la unele cu animale sau inspirate din povești și diverse culturi. Există inclusiv un joc inspirat de Monopoly, așa că vei găsi cu siguranță ceva care să îți placă.

Jocurile William Online sunt disponibile în cazinouri din SUA, Australia, Canada, America de Sud sau Europa. Producătorul este apreciat la scară largă de către jucători de toate vârstele și cu diferite nivele de experiență. Am putea spune că temele contribuie destul de mult la acest lucru. De asemenea, interfața și structura ecranului de joc sunt foarte simple și ușor de dedus. Prin urmare, jocurile sunt potrivite pentru o categorie foarte largă de jucători.

WMS Games are în portofoliu o gamă largă de jocuri de sloturi, alături de jocuri poker sau loto. De asemenea, WMS Games creează și jocuri pentru platforme de socializare, precum Facebook. Aceste jocuri au premii virtuale în locul celor cash, rămânând însă foarte atractive.

Începând cu anul 2012, William Online a început să se concentreze și asupra jocurilor de pacanele pe dispozitive mobile. Jocurile lor sunt disponibile astfel pe toate dispozitivele în momentul de față. Indiferent dacă vorbim de telefon, tabletă, laptop sau PC, ai mereu la dispoziție jocurile preferate.

În momentul de față se zvonește că Scientific Games ar vrea să cumpere compania pentru mai bine de 1.5 miliarde de dolari.

Top WMS Games la NetBet

Pentru a ajunge la jocurile WMS pe NetBet, intră în secțiunea Cazino și apoi bifează Williams în secțiunea de furnizori. Vei avea acces instant la cele 15 jocuri de la acest producător. Iată mai jos trei dintre cele mai intersante jocuri:

Zeus 3

Zeus 3 are un format non-standard, piramidal. Dacă ar fi să numărăm rolele, ar ieși 6. Pe acestea sunt distribuite nu mai puțin de 192 de linii de plată. Jocul are simboluri wild extensibile, rotiri gratuite și multiplicatori.

După cum îi spune și numele, jocul este inspirat din mitologia greacă. Printre simboluri întâlnim zei, o cască pentru armură, mai multe monede și vase grecești, nave de luptă etc. Există de asemenea și o serie de simboluri simple de jocuri de cărți.

Zeus 3 are două simboluri wild. Unul este reprezentat chiar de Zeus și se poate extinde pentru a acoperi mai multe poziții pe rolele de joc. Coloseum-ul este al doilea simbol wild. Acesta funcționează ca un simbol wild obișnuit, putând înlocui alte simboluri, cu excepția celui scatter (simbolul cu mâna lui Zeus pe un fulger). 3 astfel de simboluri pe rolele 2-6 îți aduc 10 rotiri gratuite. Cu cât prinzi mai multe simboluri scatter, cu atât ai mai multe rotiri. Poți ajunge până la 50 de rotiri. În timpul rotirilor gratuite primești și multiplicatori, care pot ajunge la rândul lor până la 50x. Pentru ca lucrurile să fie cu atât mai palpitante, rolele se schimbă de la stânga la dreapta, astfel încât să ai mai multe șanse de câștig.

Zeus 3 este un joc cu o variație mare, așa că plătește rar și bine. Acest joc este o opțiune perfectă pentru cei care vânează câștiguri de top. Nu îl rata!

Elvis the King Lives

Elvis the King Lives este un joc de pacanele online dedicat starului rock. Elvis este și simbolul wild. Runda bonus a acestui joc aduce până la 20 de rotiri gratuite cu un multiplicator 100x. Runda începe atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri Elvis Feature.  În timpul rotirilor gratuite, simbolurile care le-au generat rămân în aceeași poziție, astfel încât să ajute la acumularea de câștiguri mai mari.

Jocul mai are o rundă bonus foarte distractivă. Înainte de începerea rundei standard prezentate mai sus, va apărea pe ecran un jukebox. Acesta poate reda 4 cântece celebre ale lui Elvis. Îți vei încerca norocul pentru a nimeri cântecul Hound Dog. În cazul în care reușești, vei primi 10 rotiri gratuite extra.

Elvis the King Lives are 11 role și 80 de linii de plată. Jocul este foarte distractiv și animat, reprezentând o experiență cu totul specială. Încearcă-l și tu!

Wizard of Oz

Wizard of Oz este un joc inspirat din povestea Vrăjitorul din Oz. Jocul creat de WMS games are 5 role și 30 de linii de plată. Sunt integrate o rundă bonus specială, rotiri gratuite, simboluri wild și scatter și jackpot-uri.

Jocul are o serie largă de simboluri din carte, redate într-un mod foarte animat. Printre simboluri o vei găsi pe Dorothy, câinele Toto, pantofii roșii, sperietoarea de ciori, leul, omul de tinichea, vrăjitoarea, o casă mutată de tornadă și multe altele desprinse din poveste.

Orașul de smarald este simbolul scatter, iar logo-ul jocului este simbolul wild. Există și un simbol bonus, care activează funcția Oz pick. Aceasta îți permite să alegi un premiu. Ai multe opțiuni din care să alegi, fiecare cu premii atractive. Se lasă cu multe rotiri gratuite, monede și alte surprize.

Îți amintim că poți juca pacanele gratis cu ajutorul bonusurilor. În cazul în care vrei să joci pacanele gratis noi direct pe site-ul nostru, ai la dispoziție și aici o gamă largă de jocuri din care să alegi.

De reținut

  • Williams Interactive se mai găsește și sub numele de WMS Games
  • Compania are o istorie îndelungată pe piață
  • Jocurile lor au structuri aparte și multe elemente speciale