Vouchere de vacanță Vlad Cazino

Vouchere de vacanță Vlad Cazino

  iulie 18, 2023

Vara aceasta vine cu vouchere de vacanță Vlad Cazino, ca să te distrezi așa cum trebuie! Asta pentru că Vlad sărbătorește 5 ani de experiențe nebune și distracție pe bune. Și cum să nu facă cinste și celor alături de care a petrecut atât de mult timp?!

vlad cazino logo
Ofertă specială

Vouchere de vacanță Vlad Cazino

Profită de promoția cu vouchere de vacanță Vlad Cazino, dar și de alte premii pe măsura așteptărilor tale!

Dacă ești gata pentru unul din cadourile pe care le are de oferit, cum ar fi o vacanță Vlad Cazino, atunci ar fi cazul să citești în continuare. Afli totul despre tichete, extrageri și altele. Iar dacă mai vrei și alte aventuri, poți vedea la noi pe site mai multe promoții Vlad Cazino!

Oferta cu vouchere de vacanță Vlad Cazino: care-i faza?

După cum am zis deja, acest cazino șmecherific împlinește 5 ani, așa că vrea să celebreze în mare stil, cu 9 vouchere de vacanță Vlad Cazino. Dar asta nu e tot! Pe lângă acele vouchere pentru vacanțe extravagante poți primi și bani de cheltuială, bani bonus, rotiri gratuite sau vouchere Bingo. 

Vei avea în fiecare săptămână 139 de șanse să te afli printre cei câștigători. Și având în vedere că promoția se desfășoară de pe 19 iunie 2023 până pe 21 august 2023, adică timp de nouă săptămâni, oportunitățile tale de câștig devin vladtastic de mari.

Vei putea strânge tichete de joc cu care să participi la extragerile săptămânale ce au loc lunea, în datele de: 26 iunie, 3 iulie, 10 iulie, 17 iulie, 24 iulie, 31 iulie, 7 august, 14 august și 21 august. Totuși, fii atent, pentru că deși ultima extragere are loc pe 21 august tu vei putea să strângi tichete numai până pe 20.

Premii săptămânale Vlad Cazino: ce câștigi?

Bineînțeles, pe lângă mult așteptatele vouchere de vacanță Vlad Cazino, trebuie să vorbim și de celelalte premii pe care le poți câștiga. Pentru că și acelea pot fi destul de consistente și-ți pot oferi distracția pe care o cauți vara aceasta. Să vedem surprizele!

 • Locul 1: Voucher de vacanță;
 • Locurile 2-4: 5.000 RON bani bonus;
 • Locurile 5-9: 2.500 RON bani bonus;
 • Locurile 10-19: 1.000 RON bani bonus;
 • Locurile 20-39: 250 RON bani bonus;
 • Locurile 40-59: 250 RON bani bonus (numai în Live Cazino);
 • Locurile 60-89: 100 rotiri gratuite Book of Power;
 • Locurile 90-139: Voucher Bingo de 20 RON.

Cum obții vouchere Vlad Cazino?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a trece la oferta cu vouchere de vacanță Vlad Cazino este să treci prin procesul de înregistrare Vlad Cazino. Tocmai după aceea vei putea urma pașii pe care ți-i prezentăm în continuare. Hai să-i vedem!

1
Click pe ofertă

Dă scroll puțin mai sus până ajungi la butonul pe care scrie „Profită acum”. Apasă pe acesta și vei ajunge direct pe pagina cazinoului la ofertă.

2
Optează

Odată ajuns pe pagina cazinoului vei vedea un buton galben pe care va trebui să apeși  ca să optezi pentru această promoție cu vouchere Vlad Cazino.

3
Depune

La fiecare 50 RON pe care îi depui și joci la sloturi, Live Cazino sau Bingo vei primi un tichet pentru extragerea cu premii săptămânale.

Atenție

Pentru extragerile săptămânale numai tichetele obținute în săptămâna anterioară vor fi luate în considerare. După cum am menționat și mai devreme, extragerile vor avea loc în fiecare luni, deci tu va trebui să folosești tichetele pe care le-ai obținut în săptămâna anterioară. 

Promoție aniversară Vlad Cazino: alte informații

În cele ce urmează îți vom mai oferi câteva detalii relevante și necesare despre oferta cu vouchere de vacanță Vlad Cazino. Îți vor fi de mare folos pe parcurs și te vor ajuta să ai parte de un proces așa cum trebuie. Iată despre ce este vorba!

 • Toate sloturile în afară de slotul Aviator și toate mesele de live Casino vor fi incluse în această promoție.
 • Numai rotirile de 0,50 RON sunt eligibile pentru promoția cu vouchere de vacanță Vlad Cazino.
 • Jucătorii pot obține câte tichete doresc ei, nu există o limită. Totuși, e nevoie de minim un tichet pentru a putea participa la o extragere.
 • Premiile sunt acordate în termeni de 72 de ore de la extragere.
 • Jucătorii pot primi un singur premiu per retragere.
 • Unele premii din această promoție au cerințe de rulaj, cum ar fi banii bonus care au rulaj de 1x sau banii bonus numai pentru Live Cazino, care au rulaj 8x.
 • Banii bonus trebuie să fie rulați în termen de 30 de zile. 
 • Rotirile gratuite pot fi jucate numai la Book of Power, iar valoarea unei rotiri gratuite este de 0,4 RON.
 • Câștigurile obținute din rotirile gratuite au condiții de rulaj de 25x la sloturi și 40x la Live Cazino.
 • Valoarea voucherului este de 2.500 EURO și 250 EURO bani de cheltuială.

Concluzii

Tot ce-ți mai putem spune acum este să profiți cât mai repede de promoția cu vouchere de vacanță Vlad Cazino, pentru că șansele de câștig sunt mărețe. În plus, tichetele sunt super simplu de obținut. Și te vei putea bucura de toată această experiență chiar din aplicația Vlad Cazino. Așadar, grăbește-te să prinzi vacanța mult dorită de vara asta, jucând la cazino!