Vlad Cazino 800 rotiri gratuite

Vlad Cazino 800 rotiri gratuite la înregistrare

16 feb. 2021

Despre oferta Vlad Cazino 800 rotiri gratuite

După cum știi deja, la Vlad Cazino găsești o gamă variată de jocuri de păcănele, toate de la provideri de top. Dacă încă nu ai cont la acest cazino, poți acum să-ți faci unul. Durează doar câteva minute și, la prima depunere, poți profita de oferta Vlad Cazino 800 rotiri gratuite. Rotirile bonus sunt valabile la unul dintre cele mai faine sloturi, Burning Hot.

Ofertă expirată!

Vlad Cazino ne oferă mereu promoții frumoase. Astăzi însă vom vorbi mai pe larg doar despre una dintre acestea, dedicată jucătorilor care încă nu au cont la acest operator de jocuri de noroc: Vlad Cazino 800 rotiri gratuite la Burning Hot.

Pe scurt, dacă îți faci chiar acum cont la Vlad Cazino, ai la prima depunere un bonus de până la 800 rotiri gratuite. Pentru a beneficia de numărul maxim de 800 de rotiri gratuite la Burning Hot este necesar să faci un prim depozit de cel puțin 200 de lei. Totuși, și la un prim depozit mai mic poți beneficia de multe runde gratis – deci este un bonus foarte avantajos. Dacă vrei să-l revendici direct, dă pe Profită acum din caseta de mai jos!

Bonus de bun venit

Până la 800 rotiri gratuite la Burning Hot

Creează-ți cont la Vlad Cazino, fă un prim depozit generos și bucură-te de multe rotiri gratis la Burning Hot!

Profită acum
jocpacanele noroc

Vlad Cazino 800 rotiri gratuite: în ce constă oferta?

Așa cum reiese și de mai sus, acest bonus de la Vlad Cazino cu 800 free spins este unul cu depunere. Deci, pentru a profita de el trebuie să realizezi un prim depozit. Noi îți recomandăm să depui peste 200 de lei prima dată, pentru a lua toate cele 800 rotiri gratuite Vlad Cazino.

Practic, după înregistrare, te poți bucura de unul dintre următoarele 3 pachete:

  • La o primă depunere între 75 și 124 de lei: ai 200 rotiri gratuite la Burning Hot;
  • La o primă depunere între 125 și 199 de lei: ai 400 rotiri gratis la Burning Hot;
  • La o primă depunere de peste 200 de lei: ai numărul maxim de 800 rotiri gratuite la Burning Hot.

Tu alegi oferta Vlad Cazino care îți place cel mai mult. Și știi ce este cu adevărat atractiv la acest bonus? Faptul că banii din rotiri sunt cash și au cerințe de rulaj de doar 3x. Deci, joci rotirile gratuite la Burning Hot, câștigi și apoi, în cel mai scurt timp posibil, poți face o retragere.

Citește mai multe despre depuneri și retrageri Vlad Cazino și fii 100% informat!

Bonus 800 rotiri gratuite Vlad Cazino: cum îl revendici?

Pentru a revendica cele 800 rotiri gratuite Vlad Cazino, urmează pașii de mai jos. Nu uita! Este un bonus cu depunere, deci dacă nu știi cum să faci un depozit citește articolul despre care am spus mai sus sau ia legătura cu echipa de consultanță a cazinoului.

Creează-ți cont

Pentru a te bucura de acest bonus de la Vlad Cazino este important să dai click pe linkul Profită acum de pe pagina noastră (din caseta de la începutul articolului). După ce ai ajuns pe pagina promoției, alege oferta pe care o vrei (Vreau x rotiri!). Completează formularul cu datele tale reale, apoi treci și prin procesul KYC.

Fă un prim depozit

Dacă ai ales primul pachet, după ce ți-ai creat cont trebuie să depui între 75 și 124 de lei. Pentru a primi numărul maxim de runde, de 800, este necesar ca primul tău depozit să depășească suma de 200 de lei. Bonusul este valabil până pe 30 aprilie 2021, deci asigură-te că te-ai înregistrat și că ai făcut un prim depozit până la această dată.

Joacă Burning Hot

De îndată ce ai făcut primul depozit vei intra în posesia rotirilor gratuite la Burning Hot. Ține cont de faptul că numărul lor diferă în funcție de pachetul ales (depozitul efectuat). Rundele bonus sunt în valoare de 0.2 lei fiecare și sunt valabile numai la Burning Hot, atât în varianta de mobil, cât și în browser.

Este important să mai cunoști încă ceva despre bonusul de la Vlad Cazino 800 rotiri gratis. Pentru a intra în posesia lui, este necesar să faci prima depunere în cel mult 4 ore de la înregistrare, până în ora 23:59 CET. Dacă, de exemplu, ai creat contul la ora 20:00 PM, trebuie să faci prima depunere până la miezul nopții.

Ce trebuie să mai știi despre oferta Vlad Cazino 800 rotiri gratuite?

Nu uita să citești cu atenție Termenii și condițiile acestui bonus. De asemenea, îți recomandăm să recitești periodic această secțiune, pentru a te asigura că nu au apărut modificări.

Anterior am spus cam tot ce era necesar despre acest bonus la crearea contului Vlad Cazino 800 rotiri gratuite. Este extrem de important să ții cont de faptul că numărul de rotiri variază în funcție de suma pe care ai depus-o prima dată și că rundele pot fi jucate doar la păcănelele EGT Burning Hot.

Tot important este și faptul că cele 800 de rotiri gratuite Vlad Cazino au cerințe de rulaj de 3x. Deci, înainte să faci o retragere, trebuie să rulezi de 3 ori câștigurile din bonus. Comparativ cu alte oferte de bun venit, în cazul acesteia nu va trebui să rulezi de un număr mare de ori banii câștigați. Vezi că rundele gratis la Burning Hot Vlad Cazino sunt valabile 7 zile de la activare. Rulajul de 3x trebuie și el îndeplinit în cel mult 30 de zile.

Depunerile în cazul acestui bonus nu pot fi realizate prin toate metodele de plată. Pentru promoție nu sunt eligibile depozitele efectuate prin mijloacele electronice Skrill, Neteller, TopPay și Paysafecard. Asigură-te, așadar, că ai folosit o metodă de depunere eligibilă.

Concluzii

Cele 800 rotiri gratis Vlad Cazino pot intra foarte repede în posesia ta. Jocul de păcănele la care sunt eligibile este unul de top din gama EGT, cu un RTP bun, tematică interesantă și super funcții. Rundele au cerințe de rulaj simple, deci te vei putea bucura de câștiguri în cel mai scurt timp.

Nu uita! Citește secțiunea de Joc Responsabil de pe site-ul operatorului înainte de a da start distracției. Jocurile de noroc trebuie să fie doar distracție, nicidecum sursă de venit. Joacă responsabil și distrează-te într-unul dintre cele mai populare cazinouri online din țară!

Bonus de bun venit

Până la 800 rotiri gratuite la Burning Hot

Creează-ți cont la Vlad Cazino, fă un prim depozit generos și bucură-te de multe rotiri gratis la Burning Hot!

Profită acum
jocpacanele noroc