Vlad Cazino 10000 Rotiri Gratuite

Vlad Cazino și 10.000 rotiri gratuite

21 feb. 2019

Chiar dacă Ziua Îndrăgostiților a trecut, promoțiile continuă la Vlad Cazino în 2019. Acest cazinou deschide cutia cu 10.000 de rotiri gratuite pe care și-o oferă în dar în fiecare săptămână din luna februarie Acum e momentul să ataci premiile puse la bătaie de simpaticul vampir Vlad!

Oferta Promo

10.000 Rotiri Gratuite

10.000 de Rotiri Gratuite în sâptămâna iubirii

Revendica Oferta
jocpacanele noroc

Ești pregătit să accepți provocarea? Sărbătorește iubirea în felul tău, cu dragoste de păcănele online. În continuare îți arătăm cum vei proceda pentru a deveni câștigător în turneul pus la cale de Vampirul Vlad și de echipa de la Vlad Cazino. Dragoste de rotiri începe chiar acum.

Cum revendici premiile constând în rotiri gratuite de la Vlad Cazino

Ca mai toate lucrurile bune de pe lumea aceasta, și turneul cu 10.000 de rotiri gratuite vine în trei pași extrem de simpli:

  1. Vei opta pentru Turneul săptâmânii respective, în cazul nostru săptămâna a 8-a a anului (18 – 24 februarie).
  2. Îți alegi slotul favorit și intri în luptă. Vlad Cazino vine în 2019 cu o colecție impresionantă de păcănele pe care le poți testa. În acest moment sunt 229 de sloturi disponibile în cazinoul online al celor de la Vlad Cazino, dar numărul lor va continua să crească. La o primă vedere, ne-au atras atenția Jumanji (NetEnt), Starburst (NetEnt), Gemix (Play’n Go) sau chiar Cops ’n Robbers (Play ’n Go).
  3. Împarți premiul de 10.000 de rotiri gratuite cu alți norocoși. Astfel, primii 200 de jucători care au cel mai mare câștig după 20 de runde consecutive (câștig egalizat) vor împărți jackpotul săptămânal de 10.000 de rotiri gratuite în felul următor:
Locul ocupat în turneu Câștigul atribuit
1 1000 de rotiri gratuite
2-5 500
6-10 100
11-100 50
101-200 20

Săptămâna aceasta (a treia săptămână de concurs) rotirile obținute din concurs pot fi folosite la următoarele sloturi: Sweet Alchemy, Golden Ticket și Lady of Fortune, toate de la Play’n Go. Prin aceste păcănele sărbătorim Ziua Îndrăgostiților. Aceasta nu este singura promoție de la Vlad Cazino, există multe alte variante pe care vrei să le cunoști. Oferte de bun venit, depuneri, retrageri, informații despre serviciul de comunicare cu clienții, toate le găsești la Vlad Cazino în 2019, în secțiunea dedicată. Vorbim despre păcănele online ce nu pot fi trecute cu vederea!

Sloturi Sweet Alchemy

Termeni și condiții – drumul spre 10.000 de rotiri gratuite

Dacă vei intra în top 200 la unul dintre turneele de 10.000, vei fi creditat cu rotiri gratuite în maximum 72 de ore de la încheierea acestuia. E nevoie de minimum 20 de runde pentru a intra în competiția propusă de Vlad Cazino în 2019 și bineînțeles de sesiuni de joc pe bani reali. Cele în format demo nu vor fi luate în considerare. Miza minimă necesară per rotire este de 50 de bani, cele sub această miză nu vor fi luate în considerare.

În plus, cerințele de rulaj pentru aceste free spins sunt extrem de avantajoase. Bonusul rezultat va fi plasat o singură dată, după care banii vor putea fi retrași din contul tău. Ai metode de plată extrem de sigure în acest cazinou online. De la carduri bancare de credit și de debit, și până la transfer bancar rapid sau cartela preplătită Paysafe Card. Nu ignora nici portofelele electronice.

O comunicare eficientă în acest cazinou

Vlad Cazino este mai mult decât primul cazinou 100% românesc, este acel cazinou care a creat o adevărată narațiune în jurul vampirului Vlad, povestea fiind spusă pe mai multe canale de comunicare. Aflăm despre vampir din reclamele de la televizor, din videoclipurile de pe Youtube, dar și din escape room-ul pe care cazinoul l-a deschis în București nu de foarte mult timp.  Poți lua legătura cu echipa de comunicare a acestui cazinou virtual în mai multe feluri. Încearcă să vorbești cu ei prin intermediul mail-ului, în primă fază.

Vlad Cazino se laudă în 2019 cu un timp de răspuns la e-mail de șase minute și 15 secunde, ceea ce reprezintă un  record în sine. Adresa de mail pe care o poți folosi cu încredere este support@vladcazino.ro. De asemenea, încearcă să iei legătură și prin chat pentru acele probleme mai arzătoare. Aici timpul de răspuns este încă și mai mic.

Vorbim despre mai puțin de un minut în medie. Mai mult, pentru cei curioși, există și o secțiune de  FAQ (Frequently Asked Questions – Întrebări Adresate Frecvent), unde poți rezolva chiar tu anumite probleme cu care te confrunți. Profesionalismul este ceea ce definește Vlad Cazino în 2019.

Castiga la Lady of Fortune

Ce alte jocuri ne-au mai atras atenția la Vlad Cazino

Dacă ne uităm cu atenție în secțiunea de jocuri de la acest casino 100% românesc, vom observa că avem în față cuvântul de ordine diversitate. Sunt foarte multe filtre pentru jocurile de tip slot video, pe care le poți aplica pentru a ajunge la cele care-ți plac cel mai mult. Poți da o șansă și jocului live, dar și sesiunilor de bingo, deși știm că păcănele sunt cele mai importante pentru parcursul tău pe role. Revenind la filtre, putem spune că ne-au atras atenția recomandările vampirului Vlad pentru tine (Lucky Lady Charm Deluxe, Wild Blood, Vikings sau Epic Joker). Noi spunem că poți merge pe mâna lui.

Un alt criteriu de selecție îl reprezintă și jocurile noi în cadrul Vlad Cazino în 2019. 20 de jocuri noi reprezintă selecția extrem de bine conturată propusă de specialiștii cazinoului online. Zombie Circus (Relax Gaming), Double Stacks (NetEnt) și Pumpkin Smash (Yggdrasil) sunt printre titlurile care ne-au plăcut cel mai mult. Poți privi sloturile ca un întreg (toate cele peste 220 de jocuri) sau din perspectiva tematicii pe care o abordează.

Vampirul Vlad propune sloturile clasice, cele de tip Vegas, dar și sloturi care aduc în prim plan acțiunea, fantezia, animalele. Am lăsat intenționat la urmă păcănele online spectaculoase care prezintă eroii din fime și de la televizor, dar și starurile muzicale de astăzi și cele care au făcut deja istorie. Te întâlnești prin intermediul păcănelelor amuzante cu The Planet of the Apes, cu The Invisible Man sau cu Jimi Hendrix.   

Pacanele si castiga la Vlad Cazino pe Golden ticket

Joacă mai întâi demo

Toate jocurile de la Vlad Cazino în 2019 pot fi testate în variantă demo, ceea ce constituie un mare avantaj. Strategia ta va fi determinată de câștigurile care îți vor apărea în această variantă de joc. Într-un mod similar, te poți antrena la videosloturi în secțiunea de păcănele gratis din site-ul nostru. Adăugam constant noi și noi titluri pentru ca tu să te poți bucura de diversitate.

La final, un îndemn: rămâi aproape de cele 10.000 de rotiri gratuite în luna februarie, luna păcănelelor îndrăgostite!