vanatoarea de cash maxbet

Vânătoarea de Cash Maxbet – 200.000 RON și 10.000 Rotiri

16 nov. 2021

Pornește și tu în Vânătoarea de Cash Maxbet! Te așteaptă premii imense, cu o valoare totală de 200,000 de lei și 10,000 de rotiri gratuite la păcănele. Pentru acest tip de vânătoare nu-ți trebuie pușcă, arc cu săgeți, capcane sau orice alt echipament. Tot ce trebuie să faci este să-ți încerci norocul cu câteva gheare la păcănele Maxbet. Citește în continuare și vei afla despre ce e vorba în promoție și care sunt pașii de participare!

Ofertă specială

Turneul Vânătoarea de Cash

Dă click pe butonul de mai jos și pornește în goana după câștiguri! Promoția este valabilă în perioada 15-21 Noiembrie, așa că va trebui să te grăbești. Dacă aduni destule puncte, te poți număra și tu printre fericiții câștigători ai premiilor în valoare de 200,000 RON și 10,000 Free Spins!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare200,000 RON + 10,000 FS
Dep. Min.
Valabilitate15/11 – 21/11
Rulajx5 (pentru rotiri)
ExclusivToți jucătorii

Vânătoarea de Cash Maxbet – cum participi?

După cum am spus și în început, pentru Vânătoarea de Cash Maxbet nu ai nevoie de echipament special. Totuși, ai nevoie de puțin noroc și ceva mai multă perseverență. Cei 200,000 de RON aleargă mai repede ca un ghepard, iar acele 10,000 de rotiri gratuite nu sunt cu mult în urmă. Dar, hai să vedem care sunt primii 3 pași pe care trebuie să-i faci pentru a porni în urmărire!

Dai click pe „Profită acum”

Pentru început, va trebui să ochești și să dai click pe butonul portocaliu de mai sus. E vorba de cel pe care scrie „Profită acum”. Odată ce îl apeși vei fi trimis în pagina promoției Vânătoarea de Cash Maxbet în doar câteva secunde.

Apeși butonul „Participă”

Următorul pas după primul click se întâmplă în pagina de turnee Maxbet. Aici vei găsi caseta Vânătorii de Cash și vei mai da un click pe „Participă”. Dacă nu ai un cont, poți să-ți faci unul acum.

Joci multe păcănele

Odată înscris, tot ce rămâne de făcut este să aduni puncte. Cu cât mai multe, cu atât mai frumoase premiile. Pentru a le aduna, tot ce trebuie să faci este să te joci la păcănelele din pagina promoției Vânătoarea de Cash Maxbet cu mize de minim 4 RON.

Pe lângă turnee Maxbet, la cazino ai o mulțime de oferte avantajoase. Dacă ești nou, atunci poți profita din plin de acestea. Una foarte atractivă, la care nici nu trebuie să depui, este Maxbet 123 RON gratis.

Ce câștigi la acest turneu Maxbet?

La Vânătoarea de Cash Maxbet fondul de premiere este de 200,000 de lei și 10,000 de rotiri gratuite. Totuși, fiecare vânător va lua acasă un trofeu diferit, în funcție de câte puncte a prins de-a lungul vânătorii. Hai să vedem cum este împărțit mărețul fond de premii!

 • Locul 1 – 30,000 RON
 • Locul 2 – 25,000 RON
 • Locul 3 – 20,000 RON
 • Locul 4 – 15,000 RON
 • Locurile 5 – 500 – premii care încep de la 10,000 RON și ajung până la 50 RON
 • Locurile 501 – 700 – 50 Free Spins

Premiile acordate locurilor 501-700 în Vânătoarea de Cash Maxbet constau în rotiri gratuite. Acestea pot fi folosite exclusiv la jocul de păcănele Shining Crown, de la EGT. Premiile în bani, adică cele pentru locurile 1-500 sunt sunt bani cash și, astfel, nu au condiții de rulaj. Deci, poți retrage banii când vrei.

Vânătoarea de Cash Maxbet – ce mai trebuie să știi?

Pentru a te putea bucura la maxim de spiritul competiției și de premiile din Vânătoarea de Cash Maxbet, mai trebuie să iei în considerare câteva detalii. Acestea sunt informații pe care mulți jucători le ignoră. Dar, dacă vrei să joci după regulament și să îți poți păstra câștigurile, va trebui să le reții. Hai să vedem despre ce e vorba!

 • Acest turneu Maxbet se desfășoară în perioada 15 – 21 Noiembrie 2021.
 • Fiecare pariu de 4 RON plasat la jocurile eligibile îți va aduce 1 punct pentru clasamentul turneului Vânătoarea de Cash Maxbet. Se vor lua în calcul și pariurile mai mici.
 • Toate premiile vor fi acordate câștigătorilor în data de 22 Noiembrie 2021.
 • Câștigurile din rotiri gratuite sunt considerate bani bonus.
 • Rotirile au o valabilitate de 7 zile.
 • Câștigurile din rotiri trebuie rulate de 40 de ori înainte de a putea fi retrase. Și acestea au o valabilitate de 7 zile.
 • Suma maximă pe care o poți retrage la finalul rulajului este de 1,000 RON.

Concluzii

În final, îți dorim mult noroc și baftă în Vânătoarea de Cash Maxbet! Șansele de câștig sunt mai mult decât bune, iar tot ce trebuie să faci este să te distrezi la jocurile tale preferate. Iar dacă astfel de oferte îți fac cu ochiul, atunci revino periodic pe Joc Păcănele! Prezentăm o mulțime de promoții Maxbet și de la alte cazinouri, care mai de care mai avantajoase.