turneul spectaculos maxbet

Turneul Spectaculos Maxbet: câștigă 200.000 RON și rotiri!

20 oct. 2021

Turneul Spectaculos Maxbet te premiază cu bani, bonusuri și rotiri gratis pentru participarea ta la eveniment. În această săptămână care te aduce mai aproape de Halloween, fii gata să petreci la circ și să câștigi pentru activitatea depusă.

Acest turneu Maxbet se desfășoară între 18 și 24 octombrie 2021 și presupune strângerea de puncte prin pariere. Practic, te distrezi la păcănelele favorite și ai oportunitatea să câștigi premii! În săptămâna câștigurilor Maxbet turneele te așteaptă cu tot felul de surprize și premii atractive!

Ofertă specială

Turneul Spectaculos Maxbet

Participă și tu la acest turnue de păcănele și câștigă! Vei aduna puncte pentru fiecare 4 RON pariați la jocurile preferate. Apasă butonul și începe acum!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare200,000 lei + 10,000 FS
Dep. Min.
Valabilitate18/10 – 24/10
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

Turneul Spectaculos Maxbet: pași de înscriere

La Turneul Spectaculos Maxbet pot participa toți clienții care au un cont înregistrat pe platformă. Nu există restricții, oricine poate să se înscrie. Trebuie doar să ai un cont, de preferință verificat, și niscaiva bănuți reali în soldul de jucător. Cum te înscrii la ofertă? Pornește prin a urma pașii descriși de noi, în aceste rânduri:

Dă click pe „Profită acum”

Apasă pe „Profită acum” de pe această pagină. Vei ajunge la oferta exclusivă a acestui turneu Maxbet.

Dă click pe „Participă”

Ajuns pe pagină, alegi să participi prin apăsarea butonului „Participă” în oricare zi de pe durata turneului.

Adună puncte

Pentru a obține un punct, pariezi 4 RON la unul din jocurile providerilor EGT, Pragmatic Play și Greentube.

Vor fi acordate puncte la Turneul Spectaculos Maxbet și pentru pariurile depuse cu o miză mai mică de 4 RON. În general, se iau în considerare toate pariurile plasate cu bani reali la jocurile producătorilor din industria iGaming pe care i-am menționat deja.

Reiterăm că pentru a participa la turnee Maxbet trebuie să ai un cont verificat. Adică să pui la dispoziția operatorului copii după unele documente precum cartea de identitate. Astfel, operatorul verifică dacă ai completat corect formularul de înscriere și dacă ai vârsta legală pentru jocuri. Așa beneficiezi și de un bonus de bun venit Maxbet pe care îl joci după bunul plac.

Maxbet Turneul Spectaculos: ce premii sunt în joc?

La Turneul Spectaculos Maxbet câștigi premii valoroase, fondul de premiere fiind compus din 200.000 RON și 10.000 rotiri gratis. Se împarte în 700 de premii pe care le primesc primii clasați. Adică acei câștigători Maxbet care au obținut cele mai multe puncte în perioada în care se desfășoară promoția.

  • Premiul cel mare la acest turneu Maxbet este de 30.000 RON. Premiul 2 constă în 25.000 RON iar premiul 3 acordă 20.000 RON. Banii sunt acordați sub formă de cash, fără cerințe de rulaj sau alte condiții impuse. Deci, poți să beneficiezi de ei imediat.
  • Practic, primele 500 de poziții în clasament la Turneul Spectaculos Maxbet primesc bani cash, iar următoarele 200 se bucură de câte 50 rotiri gratis la Shining Crown.

Premiile se acordă pe 25 octombrie 2021. Îți poți verifica oricând poziția în clasament prin întoarcerea la pagina ofertei. Acolo poți consulta numărul de puncte al tuturor pozițiilor din clasament.

Turneul Spectaculos Maxbet: alte informații

Știi deja cele mai importante aspecte legate de Turneul Spectaculos Maxbet, dar mai sunt lucruri care îți pot fi de ajutor. Ca, de exemplu, următoarele:

  • Pentru rotirile gratuite la Shining Crown există cerințe de rulaj.
  • Câștigurile care rezultă din rotirile bonus trebuie rulate de 40 de ori înainte de a deveni bani reali în contul de jucător.
  • Ai la dispoziție 7 zile să îndeplinești rulajul, din momentul activării bonusului la Turneul Spectaculos Maxbet. În cazul în care nu ai efectuat rulajul în întregime, orice câștiguri și bani bonus rămași de jucat vor fi anulați.
  • Poți retrage maximum 1000 RON după ce finalizezi rulajul câștigurilor bonus din rotirile gratis.
  • Atenție! Bonusul în bani poate fi jucat de 40 de ori doar la jocurile din Cazino. Alte jocuri nu contează în efectuarea rulajului.
  • Ai în vedere că doar pariurile cu bani reali la jocurile anumitor producători din portofoliul Maxbet acordă puncte.

Concluzie

Turneul Spectaculos Maxbet te premiază cu bani reali și zeci de rotiri gratuite la Shining Crown! Trebuie doar să urmezi pașii care îți asigură participarea la promoție și să continui să joci super păcănelele favorite de la EGT, Pragmatic Play și Greentube. Cu o depunere minimă Maxbet poți nu doar să îți fortifici soldul de jucător, ci și să obții unul din cele 700 de premii ale turneului.