Turneul Specialelor Gets Bet

Turneul Specialelor Gets Bet

24 nov. 2021

Dacă turneele sunt preferatele tale, atunci în topul preferințelor va intra imediat Turneul Specialelor Gets Bet! Acesta îți poate aduce un premiu consistent, pe lângă faptul că e foarte distractiv. Articolul de față îți va prezenta pe larg tot ce trebuie știut despre promoție. Vei vedea cum participi, în ce constă și alte informații utile. Te-am făcut curios? Atunci vezi mai multe despre procesul de creare cont Gets Bet, dacă nu te-ai înregistrat încă!

Ofertă specială

Turneul Specialelor Gets Bet

Participă acum la Turneul Specialelor și încearcă-ți norocul lal păcănele! Dacă soarta îți surâde, atunci ai șansa de a câștiga unul din premiile din fondul de 6000 RON și 600 de rotiri gratuite!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare6000 RON + 600 FS
Dep. Min.
Valabilitate22/11 – 28/11
Rulaj5x
ExclusivToți jucătorii

Turneul Specialelor Gets Bet: cum participi?

Pașii de participare la Turneul Specialelor Gets Bet nu au de ce să-ți pună vreo problemă. Totul este foarte simplu, chiar dacă ești un jucător nou. Dacă ai deja un cont, atunci totul e și mai ușor. Mai jos îți vom prezenta cele 3 etape prin care trebuie să treci, dar o vom face din perspectiva unui jucător deja înregistrat. Chiar dacă ești nou, intrarea în turneu durează doar câteva minute. Hai să vedem pașii!

Dă click pe „Profită acum”

Puțin mai sus găsești butonul „Profită Acum”. Apasă pe el pentru a fi redirecționat către pagina Turneul Specialelor Gets Bet. Astfel, vei ajunge imediat în pagina promoției, mult mai repede decât dacă ai căuta pe Google.

Loghează-te

Intră în contul tău de jucător. Dacă nu ai unul, va trebui să te înregistrezi. Vezi mai multe despre crearea unui cont în ghidul pus mai sus. Dacă ai un cont, acest pas poate fi parcurs în doar câteva clickuri.

Joacă păcănele

Pornește orice joc eligibil de pe pagina turneului. Va trebui să te distrezi la păcănele și să acumulezi cât mai multe puncte. Astfel, te poți clasa printre primii, ceea ce înseamnă un premiu mai mare.

După cum vezi, e ușor să te înscrii la Turneul Specialelor Gets Bet. De fapt, putem spune că este chiar distractiv, mai ales partea cu jucatul și acumularea punctelor. Vrei încă o veste bună? Mai toate promoțiile Gets Bet sunt la fel de simplu de revendicat. Mai mult decât atât, sunt extrem de avantajoase și promit premii excelente. Cu un simplu cont, te poți bucura și tu de turnee și alte oferte!

Gets Bet Turneul Specialelor: ce câștigi?

La Turneul Specialelor Gets Bet, fondul de premiere este de 6.000 RON și încă 600 rotiri gratuite. Acestea sunt împărțite în mai multe premii și se acordă în funcție de locul pe care îl ocupi în clasament la sfârșitul turneului. Astfel, premiile pe locuri sunt următoarele:

 • Locul 1: 1.500 RON;
 • Locul 2: 1.000 RON;
 • Locul 3: 750 RON;
 • Locul 4: 350 RON;
 • Locurile 5-10: 150 RON;
 • Locurile 11-20: 100 RON.

După cum vezi, când vine vorba de turnee păcănele Gets Bet, premiile sunt de mii de lei. Locurile sunt destul de puține, deci va trebui să aduni puncte multe pentru a te clasa pe un loc bun. Totuși, participarea la Turneul Specialelor îți oferă șansa să încerci jocuri distractive. 

Sunt 15 păcănele de la furnizorul Pragmatic Play, toate cu funcții speciale inedite și mod de joc captivant. Găsești nume precum Fruit Party, The Ruby Megaways, Sweet Bonanza, Release the Kraken și multe altele. Au și plăți foarte bune, ceea ce te va ajuta la acumularea punctelor. În următorul capitol, vom trece prin câteva informații esențiale. De acestea vei avea nevoie pentru a profita din plin de concurs.

Turneul Specialelor Gets Bet: ce trebuie să mai știi despre ofertă?

Știi deja că în Turneul Specialelor Gets Bet trebuie să joci păcănele pentru a câștiga. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Dar, ca orice promoție, aceasta are câteva reguli și condiții care să impună o competiție corectă și sigură. Despre ele com vorbi în lista ce urmează:

 • Miza minimă eligibilă pentru acumularea punctelor este de 1 RON.
 • Punctele se obțin după următoarea formulă: (Câștig/Miză) x 100 = numărul de puncte.
 • Deci, va conta valoarea pariului, dar și a câștigului.
 • Pentru a acumula puncte, trebuie să rulezi numai bani reali. 
 • Nu contribuie la punctaj banii bonus și rotirile gratuite.
 • Premiile se acordă ca bani bonus.
 • Acest bonus are o cerință de rulaj de 5x. Astfel, va trebui să rulezi suma câștigată la finalul turneului de 5 ori înainte de a solicita o retragere.
 • La rulaj, contribuie numai jocurile de păcănele. Acestea au o contribuție de 100%.
 • Nu contribuie mizele plasate la jocuri de masă (ruletă, blackjack, baccarat etc.) și nici cele de video poker.
 • Turneul se desfășoară în perioada 22 – 28 noiembrie.

Pot părea ceva mai complicate la început, dar te asigură că nu sunt. La fel cum e simplu să intri în Turneul Specialelor Gets Bet, e simplu și să câștigi. În principiu, joci păcănele, câștigi și aduni puncte. Apoi, banii pe care îi iei de la promoție trebuie rulați, tot la păcănele. Dacă respecți aceste condiții, atunci totul e bine!

Concluzii

Turneul Specialelor Gets Bet este o șansă excelentă pentru distracție și câștiguri. Este simplu de revendicat, iar condițiile sunt mai mult decât decente. Este, așadar, un turneu Gets Bet pe care nu vrei să-l ratezi. Te vei delecta cu unele dintre cele mai tari jocuri de la Pragmatic Play. Ai de unde alege dintre 15 jocuri, dar dacă nu știi ce, te ajutăm noi. Citește mai multe despre păcănele Gets Bet din articolul nostru!